Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Revista suporterilor
- This topic has 95 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 6 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
November 3, 2004 at 10:07 am #50388
dragos
MemberDaca tot discutam pe tema numelui revistei suporterilor (asa cum a propus Dan), eu m-am gandit deja la 2 titluri:
“VOCEA PELUZEI DIN REGIE” sau “VOCEA PELUZEI STUDENTESTI” !!!poate-poate iese ceva…….
SPORTUL FOREVER !!!!
November 3, 2004 at 12:23 pm #69173Ultras
MemberRegia Fotbalistica cred ca este cel mai indicat. Cred ca primul numar sa fie editat pentru etapa a doua din retur. Pana atunci ne mai linistim si vom avea mai mult timp de alocat acesteia
November 3, 2004 at 2:24 pm #69174dragos
Memberm-am gandit si eu la titlu (mai ales ca il stiu demult timp), insa nu stiu cum sta problema cu O.S.I.M.????
November 3, 2004 at 4:47 pm #69175Ultras
MemberAvem acceptul de principiu al lui Valentin Albulescu
November 3, 2004 at 4:55 pm #6917607Ex
KeymasterRenaste Regia Fotbalistica. Abia astept. Spuneti-mi daca va pot ajuta cu ceva.
November 3, 2004 at 5:01 pm #69177Ultras
MemberArticole…
November 4, 2004 at 1:24 pm #69178DAN VALER MOLDOVAN
MemberSuper fain ca suntem cu totii entuziasti si vrem sa facem lucrurile sa se vada. sustinem un club serios, de traditie.
Respect profund pentru ceea ce a fost Regia Fotbalistica dar nu cred ca este cel mai potrivit nume. Este extrem de impersonal si inafara de marcarea, identificarea, locului de provenienta, nu mai spune nimic. Ne trebuie o comunicare emotionala. Legaturile se stabilesc pe cale emotionala si ai nevoie de legaturi, de punti care sa creeze aceste conexiuni trainice, speram noi. Ma gandeam ca ar fi fost mult mai potrivit ceva legat de nebunia acestei echipe minunate, ceva legat de universul si particularitatea ei. Ca sa aiba expresivitate trebuie sa sa-i scoti in evidenta diferentele si sa mergi pe latura emotionala.
“Gasca nebuna!” – ca idee, nu neaparat ca formulare finala – are o gramada de istorie in spate. Ori asta conteaza. Facem un exerciiu: puneti unul langa celalalt cele doua posibile nume: Regia fotbalistica si Gasca nebuna. Care va duce cu gandul mai la ce reprezinta echipa? Care contine mai multe emotie?November 4, 2004 at 1:59 pm #69179ultrasro
MemberIar in subtitlu: Regia Fotbalistica Rediviva
November 4, 2004 at 2:33 pm #69180DAN VALER MOLDOVAN
MemberCei care au talent scriitoricesc si cunosc modalitatile de constructie ale unei publicatii trebuie sa intre in priza. Cine va raspunde (si va conduce) aceasta publicatie? Cel desemnat va trebui sa-si dea o saptamana, cel mult doua, pentru conturarea publicatiei. Nu mai mult. Boala lunga, moarte sigura. Stim, am trecut prin asta si s-a ales praful.
Eu ma ofer sa propun variante grafice. Lucrez in domeniu si am posibilitatea sa ma misc repede si eficient.
Pentru prima faza sugerez aparitii on-line, foarte bine target-ate.
Ideea lui Ovidiu cu subtitlul poate fi ok. desi poate ar merge mai bine un slogan.
Vedem.
Cred ca cel mai ok, pentru a scurta timpul, este sa votam acest manager de publicatie (suna pompos dar tre sa raspunda cineva de ea) si un redactor sef (care sa raspunda strict de continut). Pentru primul “post” propun pe Ovidiu iar pentru al doilea pe Giani. Managerul publicatiei va decide si unde se trimit aparitiile. Da, va avea si responsabilitati de marketing. Vom fi o entitate bine ghidata si inteligenta.November 4, 2004 at 3:16 pm #69181ultrasro
MemberApoi sa vedem cine este dispus sa aloce cateva ore saptamanal pe o conferinta in YM ca sa discutam sumarul si sa stabilim ce trebuie facut.
November 4, 2004 at 3:58 pm #69182DAN VALER MOLDOVAN
MemberEu unul sunt dispus. clar.
sunt foarte curios daca aceasta rubrica, Suporter, este frecventata des de suporteri. am senzatia ca nu. nu exista trafic aici iar ceea ce scriem noi acum va trece neobservat.November 4, 2004 at 4:06 pm #69183cameliu
MemberMa bag si eu sa ajut!
Sper ca voi avea si timp, ca tre sa schimb jobu…November 4, 2004 at 4:47 pm #69184Ultras
MemberEu ma bag fara retineri (dupa Anul Nou), mai ales ca sunt redactorul-sef, tehnoredactorul, reporterul, femeia de serviciu etc pentru o revista de acelasi format… Comenteaza careva? 👿
November 4, 2004 at 5:53 pm #69185Tavi
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Respect profund pentru ceea ce a fost Regia Fotbalistica dar nu cred ca este cel mai potrivit nume.
De acord: Regia Fotbalistica poate fi capitolul dedicat fotbalului atat timp cat Sportul Studentesc are si alte sectii de sport.
Am doua propuneri: “Gaudeamus igitur” sau “Vivat Academia!”
November 4, 2004 at 6:04 pm #69186Ultras
MemberNu-i rau! Mai ales ca nu am mai auzit sa fi fost folosit pana acum. Prima varianta mi se pare ce mai indicata. Da’ cum se traduce fotbal in latina?… 😈
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.