Revista suporterilor

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 96 total)
  • Author
    Ultras
    Member

“Juvenes Dum Sumus”

Ce ziceti de asta? Mie imi suna bine, suna a traditie si a prospetime eterna…

ion
    Member

Cred ca ar trebui un titlu care sa atraga atentia ,nu neaparat pompos.Ex: Academia de Fotbal sau Zoom Alb Negru etc …cred ca ati inteles ce-am vrut sa spun

denumirile in latina sunt extrem de rigide, de academice. nu au nimic cu spiritul echipei. serios. fiti mai nebuni atunci cand cautati nume. fiti ca ei.

Ultras
    Member

Azilu’ Regie?

Ultras
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

denumirile in latina sunt extrem de rigide, de academice. nu au nimic cu spiritul echipei. serios. fiti mai nebuni atunci cand cautati nume. fiti ca ei.

“Juvenes Dum Sumus” inseamna “cat suntem tineri”, cam cum sunt ei…

dragos
    Member

eu am crezut ca revista se adreseaza in primul rand noua, suporterilor si implicit echipei; de aceea am spus cele 2 titluri anterioare + urmatoarele : “FANII DIN REGIE” sau “GALERIA DIN REGIE”……

pentru echipa, un titlu ar putea suna cam asa: “NEBUNII FRUMOSI DIN REGIE” sau “SPORTUL STUDENTESC – SPIRIT DE VIATA!!!!!!”

Ultras
    Member

Nu prea esti bun de copywriter… 😈

Publicatia nu se adreseaza suporterilor. Ea se adreseaza mass-mediei si potentialilor investitori, liderilor de opinie.
    Totul se marketeaza domnilor. Totul! Doar asa obtii efectul dorit. Ori noi cautam UN EFECT!

dragos
    Member

Publicatia nu se adreseaza suporterilor. Ea se adreseaza mass-mediei si potentialilor investitori, liderilor de opinie.
    Totul se marketeaza domnilor. Totul! Doar asa obtii efectul dorit. Ori noi cautam UN EFECT!

m-as bucura, daca investitorii in urma lecturarii revistei noastre, ar da navala sa “cotizeze” in echipa; ne facem iluzii prea mari de la bun inceput….trebuie sa fim realisti – totul va veni pe parcurs.

ai senzatia ca revista “cainii rosii” se adreseaza investitorilor????
    dinamo are oameni cu bani, pentru ca este condusa de un C.A. capabil sa aduca investitori………

revista noastra ar trebui in primul rand sa atraga mai multi suporteri chiar si pe cei care sunt indiferenti vis-a-vis de echipa (pentru ca sunt multi suporteri pasivi), pentru ca sunt multi care nu cunosc istoria clubului etc.
    si poate acest lucru ii va apropia de stadion etc,etc.

Aceasta publicatie este doar o piesa din toata strategia de comunicare a noastra. nici nu-mi fac iluzii ca dupa prima aparitie vor aparea investitori. trebuie timp. trebuie ca Sportul sa castige respect, sa se impuna ca o institutie SERIOASA. cu suporterii e altceva, acolo trebuie gandit altfel. suporterii vin cu rezultatele si cu alte tactici decat revista on-line. si nu ma refeream strict la investitori ci si la presa. trebuie sa fim mereu in coasta lor. sunt cei ce formeaza opinii. noi trebuie sa o schimbam in primul rand pe a lor. Atitudine profesionista.
    Toate la timpul lor si dozate cu cap.

Noi vom fi player-ul iar presa AMPLIFICATORUL. in urma curentului de opinie schimbat, vin si suporterii.

dragos
    Member

Noi vom fi player-ul iar presa AMPLIFICATORUL. in urma curentului de opinie schimbat, vin si suporterii.

ASA DA.
    ai gandit BINE !!!

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Nu prea esti bun de copywriter… 😈

la ce te referi???

Ultras
    Member

@ Dragos: Exact ce vroiam sa spun

@ Dane, trebuie sa ne vedem la mijlocul lunii decembrie (acum imi este imposibil) pentru a pune la punct toate detaliile (format, promovare etc)

adi
    Member

pentru titlu eu propun “1916“: e scurt si se refera la un element care individualizeaza clubul: traditia. parerea mea.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.