Revista suporterilor

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 96 total)
  • Author

Revista, in prima faza, va fi on-line. E mai ok. Se distribuie mai usor, ajunge exact in mainile cui trebuie.
    E fain ca ai inceput sa detaliezi structura ei.
    Propun sa ne vedem pe 11!
    Hai sa fixam ora si locul!!!!

07Ex
    Keymaster

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Revista, in prima faza, va fi on-line. E mai ok. Se distribuie mai usor, ajunge exact in mainile cui trebuie.
    E fain ca ai inceput sa detaliezi structura ei.

Daca vreti ca revista sa fie “gazduita” online pe acelas server ca site-ul spuneti-mi si se aranjeaza.

Multumim pentru intentia de gazduire! Super!
    Trimitem mail-uri cu link.

Giani
    Member

Dane, totusi ar fi bine sa ne intalnim si sa discutam, cei ce ne consideram capabili de a crea revista… In principiu putem miza si pe George seara, dupa ora 7, si in week-end… Dar cred ca vom avea nevoie, pentru inceput, de cateva intalniri preliminare, pentru a pregati structura revistei si macheta fiecarei pagini, nu stiu daca pe 11, cand se pare ca ne vom intalni si cu jucatorii, vom avea timp suficient. Sa nu va faceti probleme de spatiu, in orice seara doriti, in afara celor de luni, marti si joi, sau in week-end, pot pune la dispozitie un spatiu adecvat (o sala de curs cu 30 de locuri) la mine in catedra, unde putem discuta pe indelete si putem “masacra” revista pana va iesi ceva cu tenta profesionala. Ce ziceti, o facem?

E o idee buna si poate iese ceva.

Inainte ar trebui ca fiecare sa-si faca propria schema, sa-si puna pe hartie gandurile, ideile. Ca sa avem o baza de plecare in discutii.
    Am auzit ca astazi va intalniti cu jucatorii, la stadion…imi pare rau de tot, sunt la agentie si am de lucru…
    Sa-mi spuneti cum a fost!!!

SA O IUBIM MEREU PE SPORTUL!

dragos
    Member

cand “va iesi” revista, atunci vom putea sa o trimitem prin e-mail tuturor
    VIP-urilor care, poate, nu cunosc existenta site-ului nostru pentru a o citi on-line …….

Giani
    Member

@dragos wrote:

cand “va iesi” revista, atunci vom putea sa o trimitem prin e-mail tuturor
    VIP-urilor care, poate, nu cunosc existenta site-ului nostru pentru a o citi on-line …….

Te referi la VIP-urile care nu citesc presa sportiva. Sistematic, ProSport emite aceeasi eterna eroare la inceput de sezon: “www.sportulstudentesc.com” apare ca site oficial al clubului :D. Mai mult, in primavara, Gazeta Sporturilor a introdus un mic colaj informativ, intitulat “Echipe de esalon inferior care au pagina web” (citez cu aproximatie). In dreptul echipei noastre aparea tot site-ul facut de Caz, deci imi vine greu a crede ca nu se cunoste nimic despre pagina noastra.

dragos
    Member

@Giani wrote:

Te referi la VIP-urile care nu citesc presa sportiva. Sistematic, ProSport emite aceeasi eterna eroare la inceput de sezon: “www.sportulstudentesc.com” apare ca site oficial al clubului :D. Mai mult, in primavara, Gazeta Sporturilor a introdus un mic colaj informativ, intitulat “Echipe de esalon inferior care au pagina web” (citez cu aproximatie). In dreptul echipei noastre aparea tot site-ul facut de Caz, deci imi vine greu a crede ca nu se cunoste nimic despre pagina noastra.

stii si tu cum este ROMANUL – daca nu-i pui la nas totul, NU MISCA UN DEGET……doar stii.

Giani
    Member

Dragos, nu pot sa nu fiu in deplin acord cu cele spuse de tine. Totusi aceasta eraore sistematica aparuta in presa nu poate decat sa ne avantajeze, ca suporteri, desi aparent ne face o mare nedreptate: transfera lui samanu’ meritul lui Cazimir.

Imi parere rau ca in ceea ce priveste aceasta tema nu am dat nici un raspuns aici pe forum, insa Giani m-a tinut tot timpul la curent cu acest subiect si cu altele… de armata asta ma face mai tot timpul obosit. Parerea mea este ca primul numar sa apara in martie… pana atunci ar trebui sa avem timpul necesar ca sa ne organizam. Eu propun sa ne auzim dupa revelion.

Ce placut sa citim mesaje de la tine.
    Da, va trebui sa ne adunam pana la urma. Revista trebuie lansata inainte de prima etapa a returului.
    Asa cum aminteam si in cadrul topicului cu amintiri, lucrez la o campanie de “recrutare” a studentilor din campusurilor studentesti din capitala. Am sa v-o arat cand va fi gata. Costurile le suport eu.
    La fel, reactivez si producerea materialelor pentru galerie.

Ovidiu, te rog mult de tot sa iei legatura cu persoana care raspunde de marketing in cadrul clubului si sa-i spui ca vrem sa facem o campanie de promovare (cea amintita anterior). Produc eu dar trebuie sa fie si ei de acord in principiu. le-o voi arata si lor inainte, pentru a obtine acceptul.
    Ce zici?

Pe site-ul http://www.adacademy.ro, la stiri interne, scrie o stire care va priveste. Si care da foarte bine ca pr.
    Felicitari!

ultrasro
    Member

Sportul Studentesc – campioana de toamna
    Data: 2004-12-23

Echipa Sportul Studentesc a reusit sa termine turul de campionat pe locul 1. Fotbalistii din Regie, despre care se spune ca practica unul dintre cele mai placute jocuri din Divizia A, dovedesc ca au si cei mai inspirati suporteri. Asa arata site-ul http://www.golazzo.ro unde Sportul ocupa prima treapta a clasamentului.

GOLAZZO.RO este un joc online cu si despre fotbal, o comunitate a impatimitilor jocului cu balonul rotund! In fiecare saptamana utilizatorii site-ului inscrisi in concurs pot sa faca pronosticuri in ceea ce priveste rezultatele a 20 de meciuri. Aceste meciuri sunt propuse de administratorii site-ului, ele reprezentant atat campionatul intern cat si alte campionate din Europa.

” Ne-am propus sa transpunem jocul cu balonul rotund intr-o competitie online”, declara Vlad Ivan, Managing Partner la Blue Leaf Multimedia, agentia de web design care a initiat Golazzo. “De la etapa la etapa numarul jucatorilor creste, se fac transferuri, se pierd si se castiga puncte. Cert este ca niciodata nu se vorbeste de blaturi sau de arbitri care au gresit.”

Punctajele standard pe care le pot obtine participantii in concurs sunt de 200 de puncte la victorie, 100 la egal si 0 la infrangere. Echipele din divizia A a campionatului Romaniei sunt impartite in trei esaloane valorice iar cele din campionatele europene in doua esaloane. In functie de esalon, punctajul obtinut de un participant in concurs poate sa scada sau sa urce in functie de pronostic si de rezultatul partidei.

De la inceputul acestui tur de campionat a fost adaugata o noua dimensiune site-ului: competitia pe echipe. Odata formate echipele, competitia a devenit cat se poate de acerba. In fiecare etapa, puctele acumulate de reprezentantii unei formatii trec automat si in dreptul echipei din care fac parte.

In acest fel, la sfarsitul turului echipa “Sportul Studentesc” se afla pe primul loc cu un total de 100.400 de puncte.

Foarte important este faptul ca Sportul a depasit in clasament “echipe cu nume”: Internationale Milano, Barcelona, Fiorentina, Steaua sau Dinamo. Clasamentul Golazzo.ro la sfarsitul turului ne arata ca Universitatea Craiova nu mai este lanterna rosie, acum ocupand un onorabil loc 7.

Intr-un clasament al celor mai haioase nume din clasament conduc detasat: Blat Gloria-Bishnitza, Capatu lui 14 si Nationala de bere.

“In doar cateva luni de la lansarea Golazzo am ajuns la peste 1300 de utilizatori inregistrati”, ne spune Dan Teodorescu, Managing Partner Blue Leaf Multimedia. “Daca numarul “jucatorilor” va creste lunar cu acelasi procent ca pana acum, ne asteptam ca la sfarsitul returului sa avem peste 2000 de impatimiti ai fotbalului inscrisi pe site”.

Avand in vedere ca diferenta dintre Sportul si urmatoare echipa din clasament este de doar 500 de puncte administratorii site-ului se asteapta in retur la o adevarata lupta pentru suprematie. http://www.golazzo.ro este un proiect al agentiei de web design Blue Leaf Multimedia, toti angajatii fiind impatimiti ai Sportului Rege.

Sursa: Blue Leaf Multimedia

Ideea cu revista mi se pare extraordinara… si cred ca o sa prinda dar trebuie manageriata bine (adica vanduta la tarabe – cred k asta e cel mai important) SS trebuie sa aiba revista suporterilor fiindca nu e mai prejos decat celelalte echipe din bucuresti…. AAhh si un nume pt echipa care tocmai popped in my mind >>>SS “Regie”<<< asha cum erau numeite navele inainte (a nu se intelege Schutzstaffel the nazi defense corps) FIGHT 4 OUR MAGAZINE!!! P.S dar pls daca se materializeaza ideea (ceea ce ar trebui sa se intample considerand ce echipa frumoasa sustinem) post un interviu cu Dan Petrescu… i’m begging

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.