Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Revista suporterilor
- This topic has 95 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 8 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
March 18, 2005 at 9:39 pm #69232
Giani
MemberMai intai sa o facem, ca de doi ani tot compunem la ea 😥 . Ne miscam totusi in mileniul asta???
March 23, 2005 at 9:05 am #69233DAN VALER MOLDOVAN
MemberHai sa ne intalnim cu totii si sa vedem meciul cu Olanda impreuna, intr+un bar, pe ecran mare. Ce ziceti? Si cu ocazia asta vorbim de nume si de header+ul revistei.
Astept semn.March 23, 2005 at 9:24 am #69234dragos
Memberar fi interesant sa vedem meciul cu portocala cu TOTII…..eu tot am facut demersuri sa prind o invitatie la meci, insa momentan, fara rezultat; de bilet ce sa mai spun??? numai la bisnita, iar preturile sunt PETARDE!!!!
May 22, 2005 at 7:12 pm #69235DAN VALER MOLDOVAN
MemberNimic , nimic legat de revista?
May 22, 2005 at 7:41 pm #69236Radu Dobrin
Memberajut si eu cu ce pot, daca va hotariti sa o faceti
May 23, 2005 at 10:09 am #69237dragos
MemberDane, vino si tu in peluza la meciul cu rapizii (sa ne cunoastem cu totii) si
punem tara la cale…..May 25, 2005 at 10:58 pm #69238Blue Eyes
Memberma bag si eu la revista…
May 26, 2005 at 9:00 am #69239DAN VALER MOLDOVAN
MemberAm sa vin. Fac tot posibilul sa scap de la servici (lucrez aproape in fiecare samabata). Si vorbim despre revista. Trebuie sa o facem. Ar fi portavocea noastra iar daca o trimitem on+line la cine trebuie…devine instrument de presiune.
Hai Sportul! Hai odata!
May 26, 2005 at 1:19 pm #69240dragos
Memberva asteptam in galerie si in acest fel ne vom cunoaste……
July 6, 2005 at 6:04 pm #69241George Apostol
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Nimic , nimic legat de revista?
Chestia asta trebuie discutata… o revista nu o putem face daca ne intalnim o data la o bere 2 ore…. Cum ai zis si tu trebuie sa vedem si stabilim un format, un titlu si asa mai departe… si bineinteles ceea ce este mai important ce va contine …….
July 7, 2005 at 8:17 am #69242dragos
Membercred, ca cel mai bine ne vom intalni in prima etapa sau in a patra, pentru ca acum, multi sunt plecati in vacanta si nu ne putem strange……..poate tot atunci va veni si Radu……….cu cat mai multe idei cu atat mai bine !!!
July 11, 2005 at 4:49 pm #69243George Apostol
MemberAici ai dreptate multi sunt in concediu in perioada asta… poate reusim sa facem ceva anul asta… Revista fara asociatie este egala cu zero, ne vom limita la ceea ce am facut pana acum.
@dragos wrote:
cred, ca cel mai bine ne vom intalni in prima etapa sau in a patra, pentru ca acum, multi sunt plecati in vacanta si nu ne putem strange……..poate tot atunci va veni si Radu……….cu cat mai multe idei cu atat mai bine !!!
July 18, 2005 at 9:34 am #69244dragos
Memberla intalnirea de ieri, s-a discutat si despre cadrul revistei ce va avea 7-8 pagini, iar structura o poate prezenta Adi sau George…….pot spune ca schita revistei este bine gandita, iar daca ne vom strange mai multi (la urmatoarea intalnire), vom putea sa definitivam cadrul.
am o propunere: rubrica “istoric” din revista sa se numeasca
“remember” si sa contina un interviu cu o fosta glorie a clubului nostru si/sau prezentarea unor meciuri memorabile ale echipei noastre jucate in campionat sau in cupele europene …….revista tre’ sa ne reprezinte pe noi, dar sa fie, totodata IMAGINEA CLUBULUI NOSTRU !!!!
tre’ sa aratam lumii, ca echipa sportul stud. are suporteri INIMOSI si CAPABILI DE A FACE LUCRURI MARETE !!!!
ASA SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU !!!!SPORTUL FOREVER !!!
July 18, 2005 at 10:31 am #69245adi
Memberprincipalele propuneri dupa intalnirea de ieri sunt:
1. pentru inceput, revista va avea 8 pagini si va aparea de 2 ori pe luna
2. formatul va fi pdf (< 1.2-1.3 mb, pentru nu fi dificil de transmis prin email)
3. incercam sa obtinem un cod ISDN pentru ea.
4. in mare, propunem urmatorul continut:
1 pagina – analiza ultimului meci, cu poze, caseta tehnica, eventual interviuri dupa meci.
1 pagina – analiza etapei din divizia A, plus stiri in divizia B si din alte campionate.
1 pagina – un articol despre istoria clubului (o personalitate, un meci celebru, un rezultat bun); pentru primul numar, eu propun un articol despre Traian Lalescu, pe care voi incerca sa-l termin pana sambata asta inclusiv. Alte propuneri: 3-0 cu Brondby, 5-0 cu Dinamo, 5-6 cu Dinamo (!), 2-0 in Ghencea etc
1 pagina – un articol despre un jucator. Propuneri: Hagi, Coras, Mircea Sandu etc
1 pagina – coltul suporterului: propun ca fiecare dintre noi sa scrie prin rotatie ceva semnificativ despre club: amintiri despre o perioada anume, despre un meci anume, cum a inceput sa tina cu SSB
1 pagina – din activitatea celorlalte sectii sportive: baschet, gimnastica etc
1 pagina – interviu cu un actual / fost / viitor jucator, plus stiri din zona echipelor de juniori.
1 pagina – divertisment, activitatea ASSSB, programul deplasarilor urmatoare, stiri din hattrick/golazzo, mica publicitate, programul transmisiunilor sportive la TV, concursuri cu premii, o poza haioasa pe la un meci etcar trebui sa formam o echipa redactionala de 2-3 persoane (aici Dane poate ne ajuti cu layout-ul), care sa stranga articolele primite de la diversi contributori / autori (ma gandesc la sistemul adoptat de Rebus Flacara: careurile sunt trimise de cititori, filtrate de redactie si publicate in ordinea sosirii).
trebuie sa fim atenti si la drepturile de autor, la poze si la alte materiale.
la intalnirea de sambata, ovidiu va aduce cateva numere din regia fotbalistica, de unde poate ne mai inspiram.hai fratilor!
July 18, 2005 at 12:03 pm #6924607Ex
KeymasterImi place formatul revistei. Singurul lucru la care ma gandeam este ca daca revista apare de 2 ori pe luna iar noi nu publicam decat statistica ultimei etape, s-ar putea sa pierdem 1-2 etape intermediare. Nu credeti ca ar fi bine daca am publica si casetele tehnice ale etapelor intermediare?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.