Romania virtuala – erepublik

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Romania virtuala – erepublik

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #50729
  Giani
  Member

  Daca vreti sa faceti ceva pentru Romania virtuala, accesati linkul http://www.erepublik.com/en/referrer/giap. Este un joc greoi, care iti cere logica si rabdare. Practic, nu trebuie sa intri decat 5 minute pe zi si sa faci din Romania o mare putere mondiala. Pentru cei care nu sunteti in Romania: Canada, Germania, Spania, Croatia sunt aliati. Franta, Italia, Portugalia, hungaria sunt inamici. Deci, daca sunteti in Tarile aliate, puteti sa intrati direct in joc. Daca sunteti in tari inamice, veti deveni cetateni romani in foarte scurt timp.

  #83775
  adi
  Member

  Am jucat pana in iarna trecuta, dar am renuntat. Jocul avea niste admini absolut dobitoci (si toti sunt romani, pentru cine nu stia …; fiind romani, au dezavantajat masiv comunitatea romaneasca, asa ca m-am lasat la fel ca multi alti useri atunci).

  #83776
  Napoleon9
  Member

  Ma inscrisesem acum o luna, pt ca thread-ul asta mi-a starnit curiozitatea, dar nu imi mai aduc aminte daca a fost validat referrer-ul. Giani, ai idee cum pot sa verific cine e “inviter”-ul meu? Sau eventual poti tu sa verifici level-ul celor care ti-au acceptat invitatiile?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.