Romeo Padureţ 17.10.1974

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Romeo Padureţ 17.10.1974

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)
  • Author
    dragos
    Member

Padure s-a inteles cu dinel sa devina “student oltean”, dupa meciul de azi de la brasov.
    mai ramane ca si patronii sa se inteleaga asupra pretului.

Tavi
    Member

ai idee pe cati bani?

Ultras
    Member

ceva peste 200.000 USD

Tavi
    Member

Nu-i rau deloc … doar sa dea tzeparu’ ala banii …

Ultras
    Member

nu cred ca va da banii, va asteapta pana in septembrie cand se va termina contractul lui Paduret cu Sportul si il va lua la grila. Cel putin asa cred.

07Ex
    Keymaster

Daca Padure pleaca de la noi ne va fi foarte greu. Pe cine avem la mijloc care sa-l inlocuiasca pe Paduret? Ne trebuie cineva cu experienta cineva care e mai matur, un fel de capitan de echipa, nu unul de pe la juniori.

ultrasro
    Member

Ceilalti am impresia ca vor ramane la Sportul!

Cel putin Galamaz parea extrem de bucuros in imaginile aparute la TV!

07Ex
    Keymaster

Ovidiule, ce te face sa crezi ca Paduret va fi ultimul care va pleca de la echipa?

Tavi
    Member

ne trebuia experienta lui la mijlocul terenului … pacat … drum bun Padure!

si ca sa fie totul bine a dat si gol cu Bursa

Tavi
    Member

macar de ar fi asa … oricum Padutet e o mare pierdere pentru mijlocul echipei

Tavi
    Member

Dinel Staicu a reusit să mai dea o lovitură. Unul dintre cei mai valorosi mijlocasi din România, Romeo Păduret, va putea juca din iarnă la Craiova. Fotbalistul îsi va încheia contractul cu Sportul Studentesc pe 5 septembrie, dar nu mai doreste să-si prelungească întelegerea cu gruparea din Regie. Initial, Dinel Staicu i-a propus presedintelui Vasile Siman 30.000 de dolari ca pret de transfer pentru Păduret, dar patronul Sportului n-a vrut să audă de ofertă, declarînd că grila fotbalistului se ridică la 200.000 de dolari. Cum diferenta dintre cerere si ofertă era prea mare, Staicu a decis să vorbească direct cu jucătorul.

“Noi ne permitem să-l asteptăm si pînă la iarnă ca să-l putem legitima. I-am propus un contract lui Păduret, iar eu îl voi plăti si pe perioada în care nu va juca la Craiova. Jucătorul a fost de acord, asa că putem conta pe el în viitor”, a declarat ieri boss-ul oltean. Surse bine informate spun că Păduret va încasa 50.000 de dolari pe an si va fi înlocuitorul ideal pentru Pavel Padea, care a declarat că la anul se va retrage.

07Ex
    Keymaster

Din cate am inteles din presa Siman cere pe Paduret $200,000 celor de la Craiova insa ultimii sunt dispusi sa plateasca doar $30,000. Corect?

Am inteles insa ca lui Paduret ii expira contractul cu Sportul in luna septembrie si ca nu ar mai vrea sa semneze cu noi. Acum nu inteleg ce se va intampla in septembrie. Il va lua Universitatea pe gratis sau va trebui ca oltenii sa-i plateasca lui Siman grila pentru pentru Paduret? Daca trebuie sa plateasca pentru Paduret in septembrie, cat tre’ sa dea?

dragos
    Member

din prosportul de azi, reiese ca paduret nu mai vrea la craiova caci nu-i mai convin conditiile contractuale……iar cum, siman si dinel nu s-au inteles deasemenea, padure va juca tot la noi…..eee, la vremuri – tot NOI!

Tavi
    Member

Vasile Siman a cerut pentru mijlocasul Sportului 200.000 de dolari. Paduret isi termina contractul cu Sportul pe 5 septembrie, urmind sa astepte prima perioada de transferari pentru a se legitima la alt club

Pentru a-si intari mijlocul, antrenorul Sorin Cirtu a insistat in ultima saptamina pentru aducerea unui jucator cu experienta. Paralel cu varianta Ovidiu Stinga, conducatorii Universitatii au avut in vedere si transferul lui Romeo Paduret, fotbalistul Sportului Studentesc. Transferul “decarului” alb-negrilor a cazut pentru ca presedintele celor din Regie, Vasile Siman, a fost de acord cu mutarea numai in schimbul a 200.000 de dolari, suma considerata exagerata de catre staff-ul oltean pentru un fotbalist de 29 de ani.

Ieri, managerul general al “Stiintei”, Constantin Mitrita, a spus ca a scazut si interesul juvetilor pentru un alt “student”, atacantul Octavian Chihaia: “Sorin Cirtu ar fi vrut sa il aducem la Craiova, insa primirea statutului de jucator liber a intirziat. Oricum, noi am luat deja 3 virfuri, pe Borbely, Njock si Bengondo, care sa ii inlocuiasca pe Verdes, Ionut Savu si McBreen, care au parasit echipa”.

Giani
    Member

Intr-un creier de oltean, daca exista asa ceva, Paduret ar valora probabil 0. Pe ma-sa, acum daca am cazut in B, toti boschetarii faliti spera sa ia jucatori de valoare pe nimic. Consider ca suma ceruta pe Paduret, de 200 k$, este exagerat de mica, in ciuda varstei jucatorului. Mult mai realista ar fi fost o suma de transfer de 300-350 k$, dar avand in vedere aceasta retrogradare, si 200 era bine. Dar sub 200 e bataie de joc si il inteleg pe Siman ca nu a acceptat o cedare a jucatorului total dezavantajoasa pentru club.

Acum toti politrucii neocomunisti (adica fesenisti, sau fesenari ca suna mai bine) infiltrati pe la echipe de fotbal submediocre de provincie, dar ramase in divizia blat in virtutea ineptiei, se vad mari patroni si viseaza ca isi vor face echipe beton pe seama unor scoli de fotbal autentice. Daca intr-adevar oltenii astia erau valabili, dadeau pe Paduret suma ceruta, care oricum este foarte mica, si il aveau in lot. Asa vor ramane fara jucator si probabil isi vor recupera nulitatea de Lutu de la Rrapid pe nimic, ca oricum individul in cauza tot un nimic se cheama, a demonstrat-o din plin in dubla Rrapid – Anderlecht.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.