Rugby 2007 – Cupa Mondiala din Franta

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other Rugby 2007 – Cupa Mondiala din Franta

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #50628
  Giani
  Member

  Dupa un rezultat onorabil contra Italiei, cele 15 gorile care compun nationala de rugby s-au remarcat in partida de la Edinburgh prin a se face de rusine. Propun ca dupa acest rezultat rusinos FRR sa schimbe sigla, renuntand la frunza de stejar in favoarea celei de varza.

  #80172

  Era si normal sa si-o fure. Eu ma asteptam de la 50 in sus sa isi ia asa ca au scapat bine cu 42. Oricum in momentul cand se canta imnul ei nu erau concentrati ci faceau cu ochiul la camera, se putea vedea faptul ca oamenii s-au dus acolo in vacanta. Pai NOUA ZEELANDA o sa le dea cel putin 100.

  #80173
  Giani
  Member

  Cristi, problema este ca NU au jucat, nicidecum scorul. Pachetul de inaintare a fost strapuns mereu, demi-ul de melee nu a avut ce sa coordoneze, uvertura nu avea ce sa lege ca nici trei-sferturile nu existau. Iar fundasul admira ca la teatru o adunatura de 14 tolomaci care intrasera pe gazon in miscare browniana. Au fost scotienii prea lorzi si in repriza a doua au vrut sa faca spectacol, cu pilierul pe post de trois-quarts, ca altfel ne dadeau si ei suta. Dar pot sa fac un pronostic cu Portugalia: 12-30, cu portughezii inscrrind patru eseuri.

  #80174
  Zibling
  Member

  E nasol, daca tu zici ca pana si portughezii ne vor bate 😥

  #80175
  Giani
  Member

  La portughezi macar exista o legatura intre linii, la noi deloc. Pana si la meciul cu All Blacks au reusit sa lege niste actiuni, ba chiar au avut tupeul sa culce mingea unde trebuie. Cred ca in fatza neozeelandezilor luam lejer 150

  #80176
  Giani
  Member

  Na ca m-am inselat. Dornici sa isi spele imaginea, “stejarii” au facut tot posibilul sa opreasca tavalugul neo-zeelandez. Si chiar daca All Blacks au reusit o incercare rapida, chiar cea mai rapida din intregul turneu final, in secunda 37 (prin acest centru teribil cu un nume ilar, Sivivatu), ai nostri au aratat ca vor sa lupte. Chiar daca actiunile in 22-ul neo-zeelandez au lipsit cu desavarsire timp de 30 de minute. Si in minutul 30 ai nostri au avut ocazia unei incercari, dar “negrii” au comis un offside la 3 metri (atac din spatele gramezii); Gontineac a preferat sa trimita mingea in tusa in modul cel mai sigur: in lateral, pierzand astfel doi metri. Dar tusa aa fost jucata inteligent, pachetul nostru de atac s-a dovedit a fi mai puternic decat cel neo-zeelandez, si Tincu a realizat imposibilul: eseu. Din nefericire, transformarea a fost ratata de Gontineac si scorul la pauza a fost 36-5.

  Repriza a doua a aratat o echipa a Romaniei care, daca ar fi jucat asa si contra Italiei si Scotiei, ar fi avut sanse de reusita. Neo-zeelandezii au avut nevoie de mai mult de 7 minute ca sa inscrie prima incercare a mitanului secund. Alte 8 minute pentru a doua incercare. In timp ce romanii au preferat, spre dezamagirea publicului, sa transforme o lovitura de pedeapsa in minutul 72. Ultimele cinci minute au arata insa diferenta dintre ei si noi: trei eseuri, la care jucatorii nostri, terminati fizic, au asistat neputinciosi, nefiind capabili sa efectueze macar un placaj decent. Dar daca as face o comparatie intre acest 0-1 pe terenul lui Forex si acest 8-85 de la Toulouse, pentru daruyirea arata in joc prefer dezastrul rugbystic in locul baletului pretins fotbalistic.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.