Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Sarbatoritii Forumului (Zi de nastere)
- This topic has 275 replies, 30 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
June 7, 2004 at 3:07 pm #56756
Tavi
Member@ion wrote:
@Tavi wrote:
Dragos, ce sa mai zic … ai facut-o! Eu imi ling si acum ranile!
Casa de piatra! M-am gandit la tine dar n-am mai apucat sa intru pe forum sa-ti si zic cele cuvenite!
Asteptam cu interes primele impresii despre noul statut 😉
Tavi esti halit !!!Te-am prins la cotitura !!! Cu ce daruiesti masa ca sa nu afle sotia ce rani ai ?
Dragos ,nu-l crede pe Tavi …E minunat sa fii insurat – vorba aia “barbatul insurat se stie ,e ca pasarea in colivie”De daruit oricum tre s-o daruiesc pt ca azi fac 33. Ranile mi le ling dupa chefurile din uichend pentru ca am avut trei randuri de oaspeti … d’aia ziceam ca n-am apucat sa-i scriu lui Dragos. In rest casatoria e ca o tragicomedie: Plangi dupa bani si razi de aia care intra si ei la filmul asta. 😆
June 7, 2004 at 4:49 pm #56757ultrasro
Membersi “La Multi Ani!”
June 8, 2004 at 6:08 am #56758Tavi
MemberMultumesc tuturor pentru urari!
June 15, 2004 at 5:10 pm #56759dragos
MemberDRAGII MEI PRIETENI!!!!!
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU URARILE DE BINE ADRESATE!!!
DEASEMENEA, MULTUMESC FOARTE MULT CELOR CE AU FOST ALATURI DE MINE LA FERICITUL EVENIMENT!!!
Oricum, EU V-AM AVUT IN SUFLET PE TOTI, stiind ca bunavointa de a fi alaturi de mine A EXISTAT si de aceea – VA MULTUMESC INCA O DATA!!!
impresiile mele despre nunta: sper ca a fost totul OK (chiar daca sunt subiectiv), sper ca invitatii sa se fi simtit bine, dar cel mai bine ar trebui sa va spuna Ady.
impresiile “de om insurat” sunt bune, chiar excelente!!!
am fost plecat cateva zile pe litoralul nostru, adica in statiunea Olimp, unde m-am intalnit cu stanca, rusu, stancioiu, kiki, galamaz, tavi chihaia –
gasca nebuna se distra, am vorbit cu ei, am glumit – ca asa este in vacanta.
oricum, au fost doar cateva zile, caci sejurul de miere va fi undeva prin august, cand vom pleca “afara”……CONCLUZIA??? ESTE BINE (zic eu) SA FII INSURAT!!!!
este o tema pe care putem filosofa multa vreme de-acum incolo…… ❗TOATE BUNE!!!!
May 31, 2005 at 2:28 pm #56760dragos
MemberRadule, anu’ asta a venit si randul tau sa castigi concursul de pronosticuri.
FELICITARI si te asteptam cu sampania suedeza !!!May 31, 2005 at 3:49 pm #56761Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
Radule, anu’ asta a venit si randul tau sa castigi concursul de pronosticuri.
…mersi!….citeodata se mai intimpla sa am noroc..
sint cumva primul care a spart bariera de 100 de puncte?@dragos wrote:
…
FELICITARI si te asteptam cu sampania suedeza !!!hmmm….cred ca vrei sa iti revizuiesti preferintele, daca nu ai devenit amator de senzatii tari intre timp 😆
propun o varianta mai sud europeana, daca e ok
May 31, 2005 at 11:35 pm #56762Blue Eyes
Membercasa de piatra !!!!!!!!
June 1, 2005 at 12:52 am #5676307Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
@dragos wrote:
Radule, anu’ asta a venit si randul tau sa castigi concursul de pronosticuri.
…mersi!….citeodata se mai intimpla sa am noroc..
sint cumva primul care a spart bariera de 100 de puncte?@dragos wrote:
…
FELICITARI si te asteptam cu sampania suedeza !!!hmmm….cred ca vrei sa iti revizuiesti preferintele, daca nu ai devenit amator de senzatii tari intre timp 😆
Intr-adevar felicitari Radu. Nu stiu daca esti primul care a spart bariera de 100 de punte. Va trebui sa ma uit pe concursurile din trecut si sa vad daca a mai facut cineva 100p, dar nu prea cred.
June 1, 2005 at 1:17 pm #56764dragos
Member@Radu Dobrin wrote:
hmmm….cred ca vrei sa iti revizuiesti preferintele, daca nu ai devenit amator de senzatii tari intre timp 😆
chiar asa senzatii iti provoaca sampania ???
asa sunt oare bauturile in zona nordica????eeee, atunci bem BEREA NOASTRA CARPATINA !!!!
June 1, 2005 at 1:19 pm #56765dragos
Member@97SiR wrote:
Intr-adevar felicitari Radu. Nu stiu daca esti primul care a spart bariera de 100 de punte. Va trebui sa ma uit pe concursurile din trecut si sa vad daca a mai facut cineva 100p, dar nu prea cred.
eu cate puncte am avut anul trecut???
June 1, 2005 at 1:41 pm #56766cameliu
Member@dragos wrote:
@Radu Dobrin wrote:
hmmm….cred ca vrei sa iti revizuiesti preferintele, daca nu ai devenit amator de senzatii tari intre timp 😆
chiar asa senzatii iti provoaca sampania ???
asa sunt oare bauturile in zona nordica????eeee, atunci bem BEREA NOASTRA CARPATINA !!!!
Dragos, sampania se face din struguri, iar vita de vie in Suedia cred ca au doar la gradina botanica…
June 1, 2005 at 2:22 pm #56767dragos
Memberstiu, ca se face din struguri, da’ probabil mai se pune si alte “afrodisiace” in ea.
deh, clima…….February 20, 2006 at 5:46 pm #5676807Ex
KeymasterM-am gandit ca din moment ce avem pe forum datele de nastere ale fiecarui utilizator, si din moment ce azi e ziua de nastere a lui Adi sa-i uram cu totii “La Multi Ani”! Cap_PDT_01_07
February 21, 2006 at 8:15 am #56769ion
Member@97SiR wrote:
M-am gandit ca din moment ce avem pe forum datele de nastere ale fiecarui utilizator, si din moment ce azi e ziua de nastere a lui Adi sa-i uram cu totii “La Multi Ani”! Cap_PDT_01_07
o idee inspirata si necesara!!!!
LA MULTI ANI ADI !!!!
SANATATE SI NUMAI BINE IN VIATA TA !!!February 21, 2006 at 4:42 pm #56770Radu Dobrin
Memberla multi ani Adi!..(presupunind ca data care ai pus-o e cea adevarata
)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.