Sarbatoritii Forumului (Zi de nastere)

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Sarbatoritii Forumului (Zi de nastere)

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 276 total)
  • Author
    adi
    Member

multumesc mult prieteni.
    cu mii de scuze pentru intarziere, cele mai bune ganduri catre lucian si catre cameliu, pentru evenimentele frumoase din viata lor din ultimul timp. cat despre mine, sper ca nunta mea din septembrie a.c. sa ne gaseasca in fruntea diviziei a.

ultrasro
    Member

Sa fii fericit si sa ai multe reusite!

07Ex
    Keymaster

Casa de piatra Adi! :D

ashone
    Member

si din partea lui ashu LA MULTI ANI!!

ashone
    Member

@adi wrote:

multumesc mult prieteni.
    cu mii de scuze pentru intarziere, cele mai bune ganduri catre lucian si catre cameliu, pentru evenimentele frumoase din viata lor din ultimul timp. cat despre mine, sper ca nunta mea din septembrie a.c. sa ne gaseasca in fruntea diviziei a.

INSURATOARE…….. 😆 😆 😆 E BUNA ….EU FAC 11 ANI PE 30 APRILIE…….. 😯 SI EU MA INTREB CUM AM REZISTAT ATIT…….DAR SE POATE!!!!!!!!!! CHESTIA E SA NU VORBESTI IN SOMN 😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

@ashone wrote:

@adi wrote:

multumesc mult prieteni.

INSURATOARE…….. 😆 😆 😆 E BUNA ….EU FAC 11 ANI PE 30 APRILIE…….. 😯 SI EU MA INTREB CUM AM REZISTAT ATIT…….DAR SE POATE!!!!!!!!!! CHESTIA E SA NU VORBESTI IN SOMN 😆 😆 😆

Felicitari Ashule. Eu am facut 9 ani in ianuarie. 😉

dragos
    Member

LA MULTI ANI, ADY !!!

SANATATE SI SUCCESE MAJORE !!!!

CASA DE PIATRA SI FERICIRE !!!!!

07Ex
    Keymaster

La Multi Ani wex care implineste azi 27 de ani.

ultrasro
    Member

Cred ca astazi este ziua si lui Viorel Ferfelea!!!

adi
    Member

La Multi Ani tututor sarbatoritilor (wex, Viorel Ferfelea, Costin Lazar) si la cat mai multe bucurii alaturi de Sportul !

dragos
    Member

LA MULTI ANI TUTUROR !!!

SA FITI SANATOSI !!!

wex
    Member

Sa ajungem cu toti cel putin la virsta Sportului Studentesc.

07Ex
    Keymaster

La Multi Ani Ovidiu! La mine e inca 20 august, dar la tine e deja ziua ta asa ca vreau sa fiu primul care sa-ti spun La Multi Ani. 😉

ultrasro
    Member

Multumesc pentru urari :D si sper ca Sportul sa obtina inca doua victorii saptamana asta pentru a intregi sarbatoarea :D

Radu Dobrin
    Member

La mult ani Ovidiu!!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 276 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.