@cameliu wrote:
niste suporteri binevoitori!
Numai suporteri… conducerea clubului nu ne-a ajutat absolut cu nimic, in nici un demers, si aici demonstram ca de fapt ne putem defini suporteri. Tot ce s-a facut: materiale, deplasari, coregrafie, a fost facut numai si numai de catre suporteri, cei care si-au permis. Si cand a venit problema deplasarilor lungi, care nu au putut fi organizate… tot cei care au putut au plecat.
Stiti care a fost factorul decisiv al victoriei de la Tg. Jiu? si asta a fost spusa de jucatori (Bucur, Balan, Lazar si Stancioiu)… suporterii. Nici nu s-au asteptat sa fim acolo, si la 1-0 pentru ei ne auzeam tot noi… practim i-am impins de la spate, noi am jucat in 12 (publicul… stiti povestea), nu oltenii, dovada ca stim sa fim unde trebuie, in momentele importante. Dupa acel meci, majoritatea jucatorilor aveau lacrimi in ochi, si fiecare dintre ei, cand i-am asteptat la autocar si i-am salutat, au spus acelasi lucru: “Multumim, fara voi nu reuseam”. Si atunci am demonstrat ca nu avem nevoie de club pentru a ne face datoria de suflet, si cred ca suntem singurii suporteri din divizia blat care nu apelam la ajutorul conducerii, dar facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a ne sustine echipa.