Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Sigla clubului
- This topic has 34 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 11 months ago by
steve27.
-
AuthorPosts
-
June 15, 2005 at 9:14 am #50446
Tavi
Member@Radu Dobrin wrote:
la asta ma refeream si eu….
nu se poate obtine accordul clubului? (ca sa ii facem reclama gratis)
daca ii dam numai “clanta” lui Siman pe forumul asta n-o sa accepte niciodata … si dea voie cui? ca nu suntem inregistrati juridic … sa zicem ca maine se scoala vesel si zice hai ca ma milostivesc si de astia si se apuca si ia o foaie de hartie si scrie ca da drepturi de utilizare … si aici se opreste brusc si se intreaba si el “cui?” … poate lui Cazimir personal?
cred ca am mai pus intrebarea asta: stie cineva care este entitatea juridica, care detine drepturile asupra siglei?
June 15, 2005 at 10:16 am #71548dragos
Member@Tavi wrote:
cred ca am mai pus intrebarea asta: stie cineva care este entitatea juridica, care detine drepturile asupra siglei?
sa-l intrebam pe Dl.Cune……
June 15, 2005 at 10:22 am #71549Ultras
MemberNu stiu de ce discutati degeaba. Era vorba de sigla veche cea a clubului sportiv, pentru care avem acordul verbal de la Mac sa o folosim pe materialele pe care le facem pentru sstinerea echipei. Cat despre cealalta sigla, a lui Sile si Neagu, raspunsul la eventula cerere ar fi ori “NU”, ori “cat dati”?
June 15, 2005 at 10:24 am #71550dragos
Membermda, asa e.
June 15, 2005 at 1:35 pm #7155107Ex
Keymaster@Ultras wrote:
Nu stiu de ce discutati degeaba. Era vorba de sigla veche cea a clubului sportiv, pentru care avem acordul verbal de la Mac sa o folosim pe materialele pe care le facem pentru sstinerea echipei. Cat despre cealalta sigla, a lui Sile si Neagu, raspunsul la eventula cerere ar fi ori “NU”, ori “cat dati”?
Deci, ca sa nu avem probleme, sa inteleg ca cel mai bine folosim tot sigla veche a clubului?
June 15, 2005 at 2:02 pm #71552Ultras
MemberPoti sa folosesti ce sigla vrei, cat timp esti in Canada. Nu cred ca are inregistrare internationala asupra ei. Dar sigla adevarata este cea plina nu ce “gat de gasca” – cea oficiala a SC Sile SRL.
June 15, 2005 at 2:36 pm #71553Radu Dobrin
Memberromania a aderat, se pare din ’98, la conventia de la berna ( http://www.ccir.ro/strategia-nationala/f16/fisa_cadru_orda.htm ) … are de a face cu drepturi de autor…poprietate intelectuala…(c)…etc….la nivel international
eu zic ca mai bine o folosim pe cea care nu e a lui sile…
June 15, 2005 at 3:25 pm #71554Ultras
Membergresit! marcile se supun conventiei de la nisa. exista doua tipuri de inregistrari: nationala si internationala.
June 15, 2005 at 3:56 pm #71555Radu Dobrin
Memberasta e bine atunci…..ideea era sa nu riscam aiurea…in fond e vorba de raspunderea pe care o are cazimir…
June 15, 2005 at 8:10 pm #71556Ultras
Memberpai din ’96 pana acum i-a zis cineva ceva…?
June 16, 2005 at 10:09 am #71557dragos
Memberpai, pentru sigla de pe tricourile noastre s-a interesat cineva de la club???
nu cred……June 16, 2005 at 1:53 pm #71558Ultras
MemberRepet, pentru folosirea siglei clubului sportiv (cea de pe tricouri) avem acordul verbal al lui Mac Popescu. Nu avem nici o treaba cu cea a clubului de fotbal (“creatia” lui Neagu)
June 16, 2005 at 2:59 pm #7155907Ex
KeymasterDeci sa inteleg ca daca folosim sigla veche nu avem dece sa ne impacientam. Daca o folosim pe cea noua, ceea ce am facut de aproape 3 ani, s-ar putea sa avem probleme cu Siman. Siman oricum nu intra pe site sau pe forum asa ca nu vad dece ne-am bate capul. Ce putem face este sa votam aici si sa vedem noi suporterii ce sigla vrem sa folosim. Ce zicieti? Daca sunteti de acord pun un chestionar pe topicul asta.
June 16, 2005 at 3:59 pm #71560Radu Dobrin
Membercazimir, eu zic ca hotarirea iti apartine in totalitate atita timp cit tu esti responsabil pentru, bune sau rele, ce se intimpla pe forum (sau???….)
in conditiile astea, nu vad sens are votul nostru
ca sa sumam aici topicul, din cite am inteles eu, nu e clar daca sigla este inregistrata national sau international. Intrebarea e, punind ‘raul’ inainte’, vrem sa riscam inutil?….
June 17, 2005 at 11:25 am #7156107Ex
KeymasterOK am inteles. Acum sa vad cand voi avea timp sa schimb sigla de pe forum si de pe site cu cea veche. 😉
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.