Sigla clubului

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author
    Tavi
    Member

@Radu Dobrin wrote:

la asta ma refeream si eu….
    nu se poate obtine accordul clubului? (ca sa ii facem reclama gratis :? )

daca ii dam numai “clanta” lui Siman pe forumul asta n-o sa accepte niciodata … si dea voie cui? ca nu suntem inregistrati juridic … sa zicem ca maine se scoala vesel si zice hai ca ma milostivesc si de astia si se apuca si ia o foaie de hartie si scrie ca da drepturi de utilizare … si aici se opreste brusc si se intreaba si el “cui?” … poate lui Cazimir personal?

cred ca am mai pus intrebarea asta: stie cineva care este entitatea juridica, care detine drepturile asupra siglei?

dragos
    Member

@Tavi wrote:

cred ca am mai pus intrebarea asta: stie cineva care este entitatea juridica, care detine drepturile asupra siglei?

sa-l intrebam pe Dl.Cune……

Ultras
    Member

Nu stiu de ce discutati degeaba. Era vorba de sigla veche cea a clubului sportiv, pentru care avem acordul verbal de la Mac sa o folosim pe materialele pe care le facem pentru sstinerea echipei. Cat despre cealalta sigla, a lui Sile si Neagu, raspunsul la eventula cerere ar fi ori “NU”, ori “cat dati”?

dragos
    Member

mda, asa e.

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Nu stiu de ce discutati degeaba. Era vorba de sigla veche cea a clubului sportiv, pentru care avem acordul verbal de la Mac sa o folosim pe materialele pe care le facem pentru sstinerea echipei. Cat despre cealalta sigla, a lui Sile si Neagu, raspunsul la eventula cerere ar fi ori “NU”, ori “cat dati”?

Deci, ca sa nu avem probleme, sa inteleg ca cel mai bine folosim tot sigla veche a clubului?

Ultras
    Member

Poti sa folosesti ce sigla vrei, cat timp esti in Canada. Nu cred ca are inregistrare internationala asupra ei. Dar sigla adevarata este cea plina nu ce “gat de gasca” – cea oficiala a SC Sile SRL.

Radu Dobrin
    Member

romania a aderat, se pare din ’98, la conventia de la berna ( http://www.ccir.ro/strategia-nationala/f16/fisa_cadru_orda.htm ) … are de a face cu drepturi de autor…poprietate intelectuala…(c)…etc….la nivel international

eu zic ca mai bine o folosim pe cea care nu e a lui sile… :?

Ultras
    Member

gresit! marcile se supun conventiei de la nisa. exista doua tipuri de inregistrari: nationala si internationala.

Radu Dobrin
    Member

asta e bine atunci…..ideea era sa nu riscam aiurea…in fond e vorba de raspunderea pe care o are cazimir…

Ultras
    Member

pai din ’96 pana acum i-a zis cineva ceva…?

dragos
    Member

pai, pentru sigla de pe tricourile noastre s-a interesat cineva de la club???
    nu cred……

Ultras
    Member

Repet, pentru folosirea siglei clubului sportiv (cea de pe tricouri) avem acordul verbal al lui Mac Popescu. Nu avem nici o treaba cu cea a clubului de fotbal (“creatia” lui Neagu)

07Ex
    Keymaster

Deci sa inteleg ca daca folosim sigla veche nu avem dece sa ne impacientam. Daca o folosim pe cea noua, ceea ce am facut de aproape 3 ani, s-ar putea sa avem probleme cu Siman. Siman oricum nu intra pe site sau pe forum asa ca nu vad dece ne-am bate capul. Ce putem face este sa votam aici si sa vedem noi suporterii ce sigla vrem sa folosim. Ce zicieti? Daca sunteti de acord pun un chestionar pe topicul asta.

Radu Dobrin
    Member

cazimir, eu zic ca hotarirea iti apartine in totalitate atita timp cit tu esti responsabil pentru, bune sau rele, ce se intimpla pe forum (sau???….)

in conditiile astea, nu vad sens are votul nostru

ca sa sumam aici topicul, din cite am inteles eu, nu e clar daca sigla este inregistrata national sau international. Intrebarea e, punind ‘raul’ inainte’, vrem sa riscam inutil?….

07Ex
    Keymaster

OK am inteles. Acum sa vad cand voi avea timp sa schimb sigla de pe forum si de pe site cu cea veche. 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.