Sondaj

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #50140

  Cine considerati ca a retrogradat Sportul Studentesc?

  #54619
  07Ex
  Keymaster

  Consider ca toti cei de pe lista au avut un cuvant de spus in retrogradarea echipei insa dupa parerea mea cea mai mare vina o are Siman. Daca Siman i-ar fi platit pe jucatori la timp, daca le-ar fi dat poate si niste prime de meci, macar pentru cele cu Rapid, Dinamo si Steaua, daca ar fi adus un antrenor calumea imediat dupa ce a plecat Ando, poate ca alta ar fi fost situatia. Singurul lucru pe care nu-l pot imputa lui Siman este faptul ca nu a vandut nici unul din jucatori, dar ce folos daca jucatorii nu si-au primit banii si acum au depus memorii la liga.

  #54620
  Tavi
  Member

  Nu prea sta in picioare treaba cu dat bani macar la meciurile …

  Sportul a jucat meciurile cu steaua dinamo rapid etc ca si cum ar fi vrut sa ia campionatul … in schimb ne-am impleticit la ute brasoave constante si alte amaraciuni … iar banii au fost tot aia … asta inseamna inconstanta … shi nu toate problemele psihologice se rezolva cu bani … io cred ca daca le dadea bani mai multi era si mai rau ca isi luau lumea-n cap ca sunt mari si tari … si poate era mai rau …

  cu antrenoru’ … subscriu … Cezarica e baiat de viitor da’ mai are de invatat … 😉

  #54621

  Din lista de variante din sondajul pe care l-am lansat conisder ca inafara de Cezarica restul au retrogradat Sportul intr-o masura egala. Cezarica a ajuns in fata faptului implinit si cred ca si daca ar fi avut mai multa experienta nu cred ca ar fi putut face mai mult de atat.

  – Siman consider ca este vinovat pentru ca a lalait atata plata datorie pentru Maxim.
  – Jucatorii pentru inconstanta de care au dat dovada. (Ex: Negru care cu Steaua ne-a salvat de doua goluri, iar cu Dinamo si-a bagat patru)
  – Ioan Andone pentru experimentele pe care el le facea in conditiile in care el trebuia sa se agate de orice punct. Si pentru insitenta cu care l-a dorit pe Maxim, sincer eu cred ca anul trecut si fara Maxim tot acolo am fi fost, nu zic ca nu este bun, dar nu mult mai bun fata de ce aveai deja.
  – LPF si FRF pentru ardoarea cu care au considerat nul actul de novatiune, act prin care Siman demonstra ca el nu are nici o datorie fata de un club de fotbal din Romania, chestia asta era ca si cum RENELUL ar fi solicitat neprogramarea Sportului in campionat pentru ca nu si-a platit factura de curent. Alt motiv pentru care ii mai consider vinovatie este faptul ca au permis delegarile tendentioase de arbitrii la meciurile noastre.
  – Arbitrii si Grigorescu pentru ca daca Sportul ar fi pierdut puncte numai pe greseli omenesti ale arbitrilor ar fi avut cam minim 6 puncte mai mult.

  #54622
  dragos
  Member

  siman + echipa

  #54623
  razvanR
  Member

  Eu nu pot sa raspund momentan la aceasta intrebare, pentru ca nu consider ca echipa a retrogadat.

  Din punctul meu de vedere, mai avem 2 meciuri de jucat: cu FC Arges si cu FC Bacau. Eu inca sper sa jucam cu Bacaul, mai ales ca pana la meciurile de baraj mai sunt 2 saptamani, deci este timp suficient sa se repare nedreptatea.

  Daca nu se va mai juca meciul cu Bacaul, sau daca se va juca si totusi vom retrogada veti afla si raspunsul meu.

  #54624
  Giani
  Member

  Desi sunt mai multi factori care au condus la aceasta retrogradare, inclusiv masura abuziva a lui mitica, sunt de parere ca totusi principalul vinovat este Andone. Nu a gandit nici un meci, in trei jumatati de campionat nu cred ca avut vreo strategie. Pur si simplu a experimentat si s-a bazat pe instinct. Si, mai ales, a dezertat intr-un moment critic. Chiar daca oferta finaciara a javrelor si sentimentul lui de caine au foat foarte puternice, ar fi fost decent din partea lui sa-si duca misiunea pana in ultima etapa. Si dupa aceea sa plece.

  As fi absurd sa-i reprosez ceva lui Cezarica. este clar ca a preluat o sarcina mult prea grea pentru el, dar tocmai cu el la carma echipa asta a facut nispe spectacole de senzatie. Chiar daca a pierdut. Cu un pic de scoala si de experienta, Cezarica ar iesi un mare antrenor. A stiut pozitia echipei si a riscat. A pierdut, dar cu demnitate, si mai ales a stiut sa respecte spiritul jocului de fotbal. Pentru asta trec peste rezultatele majoritar negative si imi scot palaria in fata lui. Are stofa.

  Dupa Andone, pe locul doi as trece jucatorii. Va intrebati de ce, poate. Pentru ca de multe ori au lasat impresia ca nu vor, acum au pretentii la bani, dar uita ca multi dintre ei au reusit marea performanta de a se face de ras, stricand tot jocul echipei. Au fost numeroase meciuri in care echipa a jucat bine, dar s-au trezit unul-trei jucatori care sa o faca lata si sa pierdem meciuri pe care le-am fi putut castiga. Nu intru in detalii, mi-ar lua prea mult.

  Cu arbitrii am pierdut cel putin trei (ca sa nu spun cinci) puncte in ultimele etape. Dar, daca vrei, poti sa invingi si arbitrajul, cum a fost cu blatiatorii de la galati in Regie.

  Si, in fine, Liga are partea ei de vina, dar in sensul asta sper sa se pronunte Justitia. Si sa dicteze daune de cel putin 10-15 milioane de Euro, ca sa-i sature de abuzuri.

  #54625
  Andrei
  Member

  Giani, cred ca pe Siman l-ai cam uitat…

  #54626
  Giani
  Member

  @Andrei wrote:

  Giani, cred ca pe Siman l-ai cam uitat…

  Nu l-am uitat. Dar ponderea lui este nesemnificativa in raport cu a celorlalti factori. Ca nu a platit datoria lui Paunescu… corect. Ca a dat mereu banii cu intarziere, corect. Ca mai are si acum de platit primele de anul trecut, la fel de corect. Dar asta se intampla si la Pitesti, si la Galati, si in Cotroceni. Ca nu a avut inspiratia de a prevedea prime de meci, ci numai de obiectiv, la fel de corect. Dar nu Siman a lasat in aparare bulevardul Negru Voda la 4 goluri dinamoviste, nu el a ratat 4 ocazii in 15 minute in Groapa, la 1-0 pentru noi, nu el si-a bagat de cinci ori mingea in poarta in meciurile cu Brasovul samd. Astea le-au facut jucatorii, iar alte meciuri (cu Farul in tur, daca iar vrei exemple) s-au pierdut pe experimentele tip kamikaze ale lui Andone.

  #54627
  razvanR
  Member

  Fiecare din cei enumerati aici are o parte de vina dar JUCATORII SUNT PRINCIPLALII RESPONSABILI DE ACEASTA RETROGADARE RUSINOASA. Ei au pierdut 16 meciuri !

  Daca am fi jucat si castigat cu Bacaul, am fi adunat 34 de puncte adica exact la fel de putine ca anul trecut ! Este inadmisibil ca la al doilea sezon, in aceeasi formula in Divizia A, sa nu reuseasca mai mult ca anul trecut. Eu ma asteptam anul asta la cel putin 45 de puncte !

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • The topic ‘Sondaj’ is closed to new replies.