Sportul acuzat de non-combat la baschet

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other Sportul acuzat de non-combat la baschet

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #50134

  In turneul de baraj pentru Divizia A la baschet, Sportul Studentesc a fost acuzat de non-combat. De ce? Pentru ca in urma arbitrajelor din meciurile anterioare atat Sportul cat si echipa adversa din acel meci (Steaua) fusesera furate de arbitrii. Ca urmare cele doua echipe au hotarat ca in semn de protest sa nu marcheze nici un cos, cu toate aceste cei de la steaua au marcat 22 de puncte in 26 de minute, minut in care observatorul a oprit meciul din cauza non-combatului din partea echipei Sportul Studentesc.
  In urma acestor evenimente federatia de specialitate a hotarat formarea unei comisii de ancheta care sa ii interogheze pe toti arbitrii de la acel turneu, dar fara vizionarea casetelor meciurilor desfasurate. Ciudata decizie pentru ca mai mult ca sigur ca acesti arbitri vor poza in postura de inocenti. Voi ce parere aveti. Eu zic ca este o decizie cat se poate de ciudata si de hilara si facuta in asa fel incat sa musamalizeze cele intamplate.

  #54123
  07Ex
  Keymaster

  Pana la urma stiti cumva daca am promovat sau nu in divizia A la baschet masculin?

  #54124

  Nu stiu, in presa nu se spunea cine a promovat si cine nu, doar de non-combat

  #54125
  07Ex
  Keymaster

  Sportul Studentesc nu a promovat in divizia A la baschet masculin. Iata clasamentul final al turneului pentru calificare in divizia A:

  1. AXIOPOLIS Cernavoda
  2. Universitatea Craiova
  3. BC Steaua Bucuresti
  4. ENERGIA Rovinari
  5. GRANITUL Bucuresti
  6. Sportul Studentesc

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.