Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 189 total)
  • Author
    Zibling
    Member

S-au disputat 4 etape din campionatul Ligii a III-a unde joaca echipa secunda a SS.

Iata informatii despre ultimul lor meci:
    http://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/gloria-victorie-previzibila-in-fata-juniorilor-de-la-sportul-10098367

Din care spicuiesc urmatoarele informatii (intrebari):
    1. Cine mai este antrenor la SS2, deoarece vad ca nici macar in articol nu apare aceasta informatie?
    2. Vad un fundas cu numele de Hamed. Oare dupa o pauza de 15 ani, sa avem din nou un strain la club?
    3. Vad si un Sumudica pe acolo? Fiul sau o alta ruda de-a lui Sumi-gol?

@Zibling wrote:

2. Vad un fundas cu numele de Hamed. Oare dupa o pauza de 15 ani, sa avem din nou un strain la club?

A avut vreodata Sportul Studentesc un jucator strain in lot? :- Chiar nu stiam acest lucru.

cameliu
    Member

@Ace of Spades wrote:

@Zibling wrote:

A avut vreodata Sportul Studentesc un jucator strain in lot? :- Chiar nu stiam acest lucru.

A fost pe vremuri un negrisor Benson. Chiar cu golul lui am castigat un blat parca cu Ceahlaul prin 94-95 cred, cu care ne-am salvat de la retrogradare…

07Ex
    Keymaster

@Ace of Spades wrote:

@Zibling wrote:

Ba chiar au fost cativa straini

Ghanezi 1994-1995
    Eduard Abayeteye
    Emmanuel Armah
    Owusu Benson
    Ben Dubatei

Irakieni 1994-1995
    Raouf Hamid Ghassan

Moldoveni 1993-1996
    Serghei Kirilov

Sierra Leone 1995-1996
    Musa Kallon

Zibling
    Member

Deci, Hamed asta o fi fiul irakianului de acum 17 ani.

Ieri, la meciul de pe stadionul lui Juventus Colentina am intrebat cu voce tare daca stie cineva cine este acest “Hamed de la echipa a II-a” si eram la 2 pasi de Vasile Siman, insa n-am obtinut nici un raspuns. Trebuia sa-l intreb direct? Sau nu stie el astfel de detalii insignifiante?

ngm
    Member

ti-a mai raspuns pina acum la vreo intrebare ?

cameliu
    Member

Virgil Andronache cate echipe antreneaza?
    Toate saptamana asta:

JUNIORI B Progresul – Sportul Studențesc 0-4

Sportul Studențesc: Vâlceanu – Fărîmă, C. Mihai, Al. Rită, Buliga, I. Tudor, Pațurcă, Olaru, Baniță, Popa, Mareș
    Rezerve: Fadi Cherry, Șumudică, Nicea, Miriuță, Cîrjan, Iancu
    Antrenor: Virgil Andronache

Juventus învinge Sportul Studențesc II cu 4-0
    Sportul Studențesc II: Vâlceanu – Băniță, Rită, C. Mihai, Fărâmă, Pațurcă, Popa, Mărgărit, Barbu, G. Dumitrescu, Mareș
    Rezerve: Gîncu – Cîrjan, Alexandrescu, Buliga, Olaru, M. Tudor, Văduva
    Antrenor: Virgil Andronache

E clar ca juniorii 2 e cam echipa 2!

plus meciul cu sageata…

Plus ca am inteles ca mai joaca si la echipa 3-a in D…

dragos
    Member

in mod cert, Andronache antreneaza cat poate de mult :ymapplause:
    antrenorii sunt extrem de putini la club, actualmente :D

Ultras
    Member

Dacă vrei detalii intra pe SportB.ro. De la Liga 2 la Liga 4, juniori A și B, dar si despre GVD unde joaca Andronache, alaturi de Belodedici, Tom Cristea, Adrian Oprisan, Silvian Dobre, fratii Neferoiu si multi altii

sircos
    Member

@Ultras wrote:

De la Liga 2 la Liga 4, juniori A și B, dar si despre GVD unde joaca Andronache

pana la urma, bravo lui !

laucantona
    Member

din presa am aflat ca mai exista echipa a doua si pe 17 Iulie joaca un meci de cupa la Jilava: AS Ilie Oană (AMFB) – SC FC Sportul Studenţesc 2 (B). Interesant.

Zibling
    Member

@laucantona wrote:

din presa am aflat ca mai exista echipa a doua si pe 17 Iulie joaca un meci de cupa la Jilava: AS Ilie Oană (AMFB) – SC FC Sportul Studenţesc 2 (B). Interesant.

I-auzi… Ovidiu, Sircos – sariti! Facem o deplasare ca anul trecut? B-)

razvanR
    Member

Echipa noastra Sportul Studentesc II nu s-a prezentat la acest meci astfel incat AS Ilie Oana a castigat la masa verde cu 3-0 si s-a calificat.

dragos
    Member

@razvanR wrote:

Echipa noastra Sportul Studentesc II nu s-a prezentat la acest meci astfel incat AS Ilie Oana a castigat la masa verde cu 3-0 si s-a calificat.

intrebare simpla: oare se vor prezenta la urmatoarele meciuri ??
    dupa “isprava” din Cupa, s-ar putea ca Sportul 2 sa fie la gara. trist, trist, trist.

dragos
    Member

Sportul 2 nu va juca in liga a-3a .

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 189 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.