Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 189 total)
  • Author
    laucantona
    Member

Daca am ajuns cu prima echipa in liga lui mitica ne bucura pe toti suporterii, dar despre echipa a doua ce mai stiti fratilor?

Lucione
    Member

@ultrasro wrote:

Fugareala a fost chiar pe stadionul Romprim din Soseaua Oltenitei!

eu am jucat le enrgo ipc splai …. era fosta asic ( abatorul) jucam la juniori mereu au fost probleme pe stadionul ala … se furau hainele in timpul meciurilor ..si cate si mai cate ,, ce faulturi am vazut acolo doar in filmele cu jet li mai vezi

gladiatorium
    Member

@laucantona wrote:

Daca am ajuns cu prima echipa in liga lui mitica ne bucura pe toti suporterii, dar despre echipa a doua ce mai stiti fratilor?

Cu o mica intarziere :D , iti zic eu: ieri, 17.09.2010, a “executat” echipa Aversa cu scorul de 11-0 ! :ymparty:

Catalin
    Member

După 1-6 la Cluj, unii suporteri scriau că și-ar dori în locul câtorva titulari actuali jucători de la echipa secundă. Din păcate, Sportul II e ciuca bătăilor în Liga 3, ieri furând-o cu 5-0 de la Chiajna II, rezultat în urma căruia ocupă ultimul loc în serie, cu un golaveraj 1-15! Nici Sportul III n-o duce mai bine, pierzând, tot ieri, în fața lui Electroaparataj, 2-5, în prima etapă a Ligii 4.
    Viitorul sună rău, dacă ne luăm după rezultatele din ultima vreme.

dragos
    Member

dom’ne, asa club, asa conducere……TOATE echipele clubului ocupa locul MERITAT (in ton cu conducerea…..scuze, sile :)) )

sircos
    Member

@dragos wrote:

asa conducere

domnul patron siman umbla in izmene scurte prin stadion in timpul unui meci oficial, asa ca ……

dragos
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

asa conducere

domnul patron siman umbla in izmene scurte prin stadion in timpul unui meci oficial, asa ca ……

deh, n-are bani baiatu’

Catalin
    Member

Sportul II – Chimia Brazi 0-6 (!!!), astăzi, în etapa a 5-a a Ligii a 3-a. A fost derby-ul codașelor seriei a 3-a, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct înaintea partidei. Tristețe mare.

dragos
    Member

@Cătălin wrote:

Sportul II – Chimia Brazi 0-6 (!!!), astăzi, în etapa a 5-a a Ligii a 3-a. A fost derby-ul codașelor seriei a 3-a, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct înaintea partidei. Tristețe mare.

o intrebare pt conducere: in ce liga ar trebui sa joace ECHIPELE sportului studentesc ???
    as indrazni un raspuns: in LIGA FANTASTICA !!! =)) =)) :)) :))

Poate ca aia mici a lui siman sunt titulari la echipa a II a si de aia joaca asa bine.

Catalin
    Member

Alt rezultat ”formidabil”: Sportul 3 – FC Chitila 0-13 (!!!), vineri, în etapa a 2-a a Ligii a IV-a. Se poate spune că în runda inaugurală am ieşit chiar bine, la 2-5 cu Electroaparataj.
    Altfel, iată şi caseta de meci de la Sportul 2 – Chimia Brazi 0-6, meci jucat tot vineri, în Liga a III-a: http://bit.ly/pmXAZI.

dragos
    Member

@Cătălin wrote:

Alt rezultat ”formidabil”: Sportul 3 – FC Chitila 0-13 (!!!), vineri, în etapa a 2-a a Ligii a IV-a. Se poate spune că în runda inaugurală am ieşit chiar bine, la 2-5 cu Electroaparataj.
    Altfel, iată şi caseta de meci de la Sportul 2 – Chimia Brazi 0-6, meci jucat tot vineri, în Liga a III-a: http://bit.ly/pmXAZI.

rade toata tara de noi…..pe toate clocaurile, cum ne prind taranii, cum ne ard =)) =)) :)) :))

teo
    Member

A zis Multescu, inca de anul trecut, ca este un gol de generatii la Sportul si ca, din pacate, nu mai vine nimic din urma :(
    Oare nu vom mai vedea fotbal adevarat in Regie pentru ceva vreme?

dragos
    Member

@teo wrote:

A zis Multescu, inca de anul trecut, ca este un gol de generatii la Sportul si ca, din pacate, nu mai vine nimic din urma :(

Deunazi Sile a fost invitat la radio si spunea ca, in max. 2 ani va avea o noua echipa buna =)) :))

Catalin
    Member

@teo wrote:

Şi totuşi, juniorii C (născuţi din 1996) au câştigat în vară titlul de campioni naţionali. Antrenorul şi jucătorii care au reuşit performanţa respectivă sunt aici: http://bit.ly/ofjCh0. Să sperăm că măcar unii dintre ei nu se vor pierde pe parcurs şi vor deveni fotbalişti adevăraţi peste câţiva ani.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 189 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.