Sportul Studentesc pe www.golazzo.ro

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Sportul Studentesc pe www.golazzo.ro

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 40 total)
  • Author

acum suntem pe II dar ne vom revenii :)

teo
    Member

suntem pe 4 :(
    jumatate de echipa (inclusiv eu) a mers pe Bulgaria, fapt care ne-a tras in jos. sa vedem ce se intampla azi

ultrasro
    Member

Aoleu ce incredere sa aveti voi in ei :)

cameliu
    Member

nu mai fiti balcanici! poate doar cu grecii…. 😆 😆 😆

Bafta!

Radu Dobrin
    Member

@teo wrote:

suntem pe 4 :(
    jumatate de echipa (inclusiv eu) a mers pe Bulgaria, fapt care ne-a tras in jos. sa vedem ce se intampla azi

voi ca voi…da ce sa zic de mine…care am pronosticat 0 goluri in italia-danemarca….dar invingatoare am bifat italia!!!!!!…..

am mai recuperat cu suedezii ce-i drept :)

ultrasro
    Member

Sa vedem cum ne ies cartile :)

Radu Dobrin
    Member

mie cehii mi-au iesit :)

teo
    Member

si mie mi-au iesit cehii, cu ceva emotii si am fost la 5 min. de 200 de puncte cu germania 👿

adi
    Member

eu pariasem pe anglia cu un gol … m-am consolat cu 25 puncte pentru acel gol …

ultrasro
    Member

Echipierii au reusit sa acopere rezultatele mai putin scontate :)

teo
    Member

Luni incepe editia a doua Golazzo, cu meciuri din campionatul diviziei A si din campionatele europene.

Dupa prima editie in care in care am avut super succese (echipa pe locul 3, un jucator pe 1 si unul pe 3!) va astept din nou sa va alaturati echipei.

PS: s-au pastrat numai jucatorii, nu si echipele, asa ca trebuie sa aderati din nou la echipa.

Radu Dobrin
    Member

din pacate, conturile mele cu golazzo sint incheiate. magarii trebuiau sa imi trimita nu-stiu-ce webcam (care valora probabil 3.75$…) pe care nu au trimis-o nici pina in ziua de azi (premiul pentru locul 1). va dati seama ca nu era vorba de premiul in sine (care ajungea in cosul de gunoi oricum) dar scuzele lor au fost de-a dreptul penibile. in plus, un mesaj pe care l-am postat acolo in care am facut cunoscuta lipsa de seriozitate a baietilor, a disparut fara urme.

teo
    Member

:( Radu, din pacate si eu sunt unul dintre acei “magari”. Atat aici cat si pe forumul Golazzo ai omis sa prezinti insa datele corecte ale problemei. Ne-am inteles prea bine pe parcursul primei editii ca sa pot crede ca esti rau intentionat.

Golazzo.ro este un proiect pe care incercam sa il producem in timpul nostru liber, destul de limitat. Ne plac jocurile on-line, am avut o idee care a prins contur la Euro 2004 si care se pare ca a fost foarte apreciata. Cei mai multi participanti au jucat din pasiune si nu neaparat pentru premiu (cred ca este si cazul tau). Am reusit insa sa atragem sponsori pentru a putea acorda si premii celor mai buni. Toata lumea a fost de acord ca premiul in sine nu era foarte mare, insa de aici si pana la a minimiza eforturile noastre este drum lung. La vremea respectiva pretul webcam-ului era 34 usd, acum este cam 25. Cand va ajunge insa la 3,75 usd as vrea sa cumpar si eu un container!

Recunosc ca a existat o perioada, dupa finalul primei editii, in care proiectul a ramas “in aer” si din pacate nu am mai intretinut nici comunicarea cu jucatorii. Imi pare rau daca din acea perioada ti-ai format o impresie deformata despre noi. Premiul te asteapta cuminte la mine in sertar de mai bine de trei luni fie ca vrei sa il pastrezi fie ca vrei sa il trimiti in cosul de gunoi asa cum ai promis.

Am reusit sa revenim si sa propunem acum un nou sistem de joc. Am mutat Golazzo in calendarul regulat al firmei asa ca de acum incolo va ramane un proiect viu. Astept in continuare sa te alaturi echipei si sper sa revii la sentimente mai bune.

De asemenea va astept pe toti sa va alaturati echipei. Pana vineri trebuie sa facem pronosticurile pentru a participa in prima etapa.

ultrasro
    Member

Nu vrea nimeni sa se inscrie in cursa?

teo
    Member

Ultrasro pe primul loc la Golazzo! Felicitari! Iar SSTUD este pe locul doi la echipe.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.