Sambata am vazut si meciul acesta, care mi-a lasat un gust mai amar.
In primul rand datorita starii gazonului (?) de pe terenul 2. Tropaiau crampoanele ca pe beton. In al doilea rand, pentru ca la acesta grupa doar 2-3 jucatori au ceva talent, restul fiind trompete. Chiar si in conditiile acestea titularizarea se cam face pe sacosele carate de parinti. Asta ar fi cam al treilea rand. Al patrulea ar fi ca tehnica lipseste cu desavarsire din joc, insistandu-se pe jocul in forta si viteza, cu mingi lungi aruncate in fata.
Steaua se afla cam aceeasi situatie, cu o singura exceptie (are un jucator tehnic de viteza). Steaua a castigat meciul cu 1-0 dupa un corner executat direct pe poarta, un fundas a respins, dar s-a acordat gol. Nu pot sa ma pronunt fiind la nivelul in spatele portii opuse. De altfel arbitrajul chiar mi-a placut, intransigent, dar foarte exact (de ex. nu a tolerat nici o tragere de timp).
PS. Am fost cu nea Nicu la meci, baiatul lui mai mic, Mari, fiind rezerva si nu a jucat nici un minut. Asta in timp ce Brini Munteanu (antrenorul grupei) isi punea mainile in cap si striga ca nu are pe cine baga in teren. Iar Mari din ce am vazut in pauza cand se antrena le are cu mingea si o si loveste bine si cu putere. Dupa meci era suparat rau de tot (aproape plangea) spunand ca nu se mai duce la antrenament!
De asta ne merge rau! Copiii sunt invatati la rele de mici, iar valorilor li se da la cap!
PPS. Mi-a placut mult cu a jucat un fundas central al Sportului. Un baiat ‘naltut si slab ca un tar. A jucat foarte exact si n-a trecut nimeni de el. Din cate am inteles el face naveta in fiecare zi plecand dimineata si ajungand dupa 10 seara acasa (sta in Peris).
Parca, dupa ce am vazut la acest meci, viitorul nu imi mai suna asa de bine!