Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Stadioane din Bucuresti
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 10 months ago by
Napoleon9.
-
AuthorPosts
-
September 12, 2003 at 12:58 am #50197
Napoleon9
MemberCand e SS prin deplasare si eu nu-s cu ei, poate incerc sa dau o raita pe la alte divizionare mici din Bucuresti. Dar nu stiu de stadionul nici uneia!!
De curand (tot pe siteul asta), am aflat ca Electromagnetica joaca pe undeva prin strada Veseliei – adica prin Ferentari/Rahova.
Restul?
September 12, 2003 at 7:38 am #58062Ultras
MemberElectromagnetica – str. Veseliei (in zona trafic greu – filaret)
Juventus – Sos Fundeni (in Colentina dupa blocurile gri)
Inter Gaz – la Glina (undeva in zona, nu stiu precis)September 14, 2003 at 4:44 am #58063Napoleon9
MemberMerci. Am tras o fuga pana in Colentina si am cules detalii despre stadionul Juventus: pe sos Fundeni, intre numerele 229 si 231 (vis-a-vis de ‘parcul Motodrom’, pe dreapta in directia est) este un intrand pe care se ajunge la stadion. Are o tribuna oficiala si una secundara fara scaune sau banci, si e inconjurat de un mic gardulet. Acces RATB: 152, 182, 253. Trec prin ‘apropiere’ (la distanta de o statie, pe Sos Colentina) 1, 21 si 66.
In Ferentari nu ma duc, dar spre Glina peste vreo doua saptamani. Si deci spui ca e chiar in satul ala afara din Bucuresti?
September 22, 2003 at 3:23 am #58064Napoleon9
MemberOK, am fost si pana in Glina. (Cah! Puteati sa spuneti ca nu trebuie sa ajung efectiv in “comuna” aia…) Acolo nu e decat un maidan cu 2 porti si un gard in jurul lui, fara tribune. Parca nu era nici macar varuit… Iar amplasamentul e cat sa nu se observe aproape de loc de pe ulita principala, in spatele unor case/cladiri.
Oricum, in directia respectiva exista o anumita Baza Sportiva “Policolor”, cu un stadion cam de Divizia B, cu tribune, dar cu unele parcele dez-gazonate!!
M-as hazarda sa spun ca acolo joaca Inter Gaz-ul, desi pe o usita e o sigla a altei echipe – care poate fi de fapt de amatori.
Acces RATB: statia Complex RATB Titan, tramvaie 15 (dep. Alexandria), 19 (p-ta Eroii Revolutiei), 27 (p-ta Unirii), 40 (p-ta Sf Gheorghe). Pentru cei din nordul Bucurestiului, puteti ajunge la aceste tramvaie cu 104 (la p-ta Muncii) sau 135, sau cu metroul la statia N. Grigorescu.
September 22, 2003 at 5:52 am #58065Tavi
MemberIi cam faci concurenta lui Giani
September 22, 2003 at 2:09 pm #58066Cainele
MemberSstadion Ssteaua- Cimitirul Ghencea civil aleea 2
Stadionul CRApid- Sfarsit de Bucuresti ,inceput de tziganieP.S.
Poate nu stiai…September 22, 2003 at 2:12 pm #58067Ultras
MemberDa’ de Groapa de gunoi a Capitalei nu zici nimic? 😈
September 22, 2003 at 2:21 pm #58068Cainele
MemberNICIODATA. (de rau). 😳
September 23, 2003 at 6:12 pm #58069Giani
Member@Tavi wrote:
Ii cam faci concurenta lui Giani
Pai si ce-ai fi vrut, sa fiu singurul?
Pentru Napoleon9, e mult de la maidanul lui Intergaz pana la groapa de gunoi? Asta ca sa stim daca e cazul sa ne luam mastile de gaze 😳
November 2, 2003 at 11:22 am #58070Napoleon9
MemberAm fost ieri acolo, dar nu se juca nici un meci. Deci trag concluzia ca habar nu am unde-i “maidanul de la Inter Gaz”. Bine ca vin ei in Regie mai intai, sa am timp sa gasesc adevaratul stadion…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.