Stadioane din Bucuresti

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Stadioane din Bucuresti

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #50197
  Napoleon9
  Member

  Cand e SS prin deplasare si eu nu-s cu ei, poate incerc sa dau o raita pe la alte divizionare mici din Bucuresti. Dar nu stiu de stadionul nici uneia!!

  De curand (tot pe siteul asta), am aflat ca Electromagnetica joaca pe undeva prin strada Veseliei – adica prin Ferentari/Rahova.

  Restul?

  #58062
  Ultras
  Member

  Electromagnetica – str. Veseliei (in zona trafic greu – filaret)
  Juventus – Sos Fundeni (in Colentina dupa blocurile gri)
  Inter Gaz – la Glina (undeva in zona, nu stiu precis)

  #58063
  Napoleon9
  Member

  Merci. Am tras o fuga pana in Colentina si am cules detalii despre stadionul Juventus: pe sos Fundeni, intre numerele 229 si 231 (vis-a-vis de ‘parcul Motodrom’, pe dreapta in directia est) este un intrand pe care se ajunge la stadion. Are o tribuna oficiala si una secundara fara scaune sau banci, si e inconjurat de un mic gardulet. Acces RATB: 152, 182, 253. Trec prin ‘apropiere’ (la distanta de o statie, pe Sos Colentina) 1, 21 si 66.

  In Ferentari nu ma duc, dar spre Glina peste vreo doua saptamani. Si deci spui ca e chiar in satul ala afara din Bucuresti?

  #58064
  Napoleon9
  Member

  OK, am fost si pana in Glina. (Cah! Puteati sa spuneti ca nu trebuie sa ajung efectiv in “comuna” aia…) Acolo nu e decat un maidan cu 2 porti si un gard in jurul lui, fara tribune. Parca nu era nici macar varuit… Iar amplasamentul e cat sa nu se observe aproape de loc de pe ulita principala, in spatele unor case/cladiri.

  Oricum, in directia respectiva exista o anumita Baza Sportiva “Policolor”, cu un stadion cam de Divizia B, cu tribune, dar cu unele parcele dez-gazonate!! ;) M-as hazarda sa spun ca acolo joaca Inter Gaz-ul, desi pe o usita e o sigla a altei echipe – care poate fi de fapt de amatori.

  Acces RATB: statia Complex RATB Titan, tramvaie 15 (dep. Alexandria), 19 (p-ta Eroii Revolutiei), 27 (p-ta Unirii), 40 (p-ta Sf Gheorghe). Pentru cei din nordul Bucurestiului, puteti ajunge la aceste tramvaie cu 104 (la p-ta Muncii) sau 135, sau cu metroul la statia N. Grigorescu.

  #58065
  Tavi
  Member

  Ii cam faci concurenta lui Giani :)

  #58066
  Cainele
  Member

  Sstadion Ssteaua- Cimitirul Ghencea civil aleea 2
  Stadionul CRApid- Sfarsit de Bucuresti ,inceput de tziganie

  P.S.
  Poate nu stiai…

  #58067
  Ultras
  Member

  Da’ de Groapa de gunoi a Capitalei nu zici nimic? 😈

  #58068
  Cainele
  Member

  NICIODATA. (de rau). 😳

  #58069
  Giani
  Member

  @Tavi wrote:

  Ii cam faci concurenta lui Giani :)

  Pai si ce-ai fi vrut, sa fiu singurul?

  Pentru Napoleon9, e mult de la maidanul lui Intergaz pana la groapa de gunoi? Asta ca sa stim daca e cazul sa ne luam mastile de gaze 😳

  #58070
  Napoleon9
  Member

  Am fost ieri acolo, dar nu se juca nici un meci. Deci trag concluzia ca habar nu am unde-i “maidanul de la Inter Gaz”. Bine ca vin ei in Regie mai intai, sa am timp sa gasesc adevaratul stadion

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.