Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 162 total)
 • Author
  Posts
 • #50255
  cameliu
  Member

  Postez articolul asta pe Fotbal: Sportul Studentesc pt ca totusi e vorba de jucatorul nostru si de scandalul ce ne-a dus in B. Pe Steaua de ce-i programeaza la meciuri?

  Din Gazeta:

  Steaua reclamata de Aurul Brad
  Presedintele divizionarei C Aurul Brad, Grigore Verdes, a reclamat formatia din Ghencea la federatie pentru neachitarea procentului ce revenea minerilor din transferul fundasului Florin Maxim la Sportul Studentesc. Maxim a fost cumparat de Steaua in urma cu trei ani, in intelegerea dintre cele doua grupari specificindu-se ca la orice transfer ulterior al fotbalistului in tara sau in strainatate, bradenii sa primeasca 25% din suma incasata. “Am fost plimbat pe la Bucuresti de patru ori pina acum. Gigi Becali ne ameninta ca daca nu acceptam doar jumatate din cei 35.000 de dolari care ni se cuvin, nu vom mai vedea nimic. Pe 16 octombrie a expirat ultimul termen acordat de comisie pentru plata sumei si nu am primit altceva decit amenintari de la Becali”, a declarat Verdes. y Stefan Beldie

  #60863
  ultrasro
  Member

  Doar noi am fost parliti pentru datorie, Steaua a primit banii de 4 luni si nu a dat nimic de atunci, relevant nu?

  #60864
  multi
  Member

  O revansa mai frumoasa nici nu se putea ! Acelasi jucator pentru care a facut atata scandal liga sa fie obiectul unei plangeri similare , de data asta impotriva fostului reclamant !
  Bineinteles ca nu se va pune macar problema depunctarii Stelei (nu mai spun a neprogramarii la meciuri) dar tocmai aici sta “frumusetea ” situatiei : pot sa bag mana in foc ca se va cantari cu o alta masura ! Sau , cine stie , s-a decis sa treaca si Steaua prin B , macar pina isi reface gazonul din Ghencea!

  #60865
  07Ex
  Keymaster

  Ma bucur ca ai postat acest articol Cameliu deoarece tocmai ma pregateam si eu sa-l pun pe site cand l-am citit in Gazeta azi dimineata.
  Mi se pare interesant cum s-au intors lucrurile acum impotriva Stelei, dar asa cum a spus si Multi nu cred ca se va lua nici o masura impotriva Stelei. Cel mult cateva articole de scandal prin Gazeta dupa care … silence.

  Si inca ceva am mutat postul pe forumul general de fotbal. In fond nu prea are legatura cu echipa noastra. :)

  #60866
  Giani
  Member

  …ca vor fi aurolacii depunctati. Sunt convins ca mitica va avea grija de prietenul Beee!!!…cali si ca boschetarii vor scapa cu fata curata, doar nu veti crede ca se va judeca datoria bolsevicilor catre o echipa anonima la fel cu datoria rebelilor incomozi catre krasnaia armiia. Hai sa fim seriosi, tot mafia pecerista militzie-armata conduce in fotbal!!! Se aude, tovarisci dimitri???

  #60867
  Cainele
  Member

  Aici s-ar cuveni sa intervin cu traditionalele:
  1.”Pe Sandu si Dragomir/
  Sa-i vedem la cimitir.”
  2.”Dragomir m..e Dragomir. 8)

  #60868
  Giani
  Member

  Ai uitat ceva: wof, wof!

  #60869
  cameliu
  Member

  FRF ameninta pe Steaua
  Steaua Bucureşti nu va fi programată pentru meciul din ultima etapă a turului Diviziei A(a 15-a, 6 decembrie, cu Farul, la Constanţa), în cazul în care nu achită integral datoria pe care o are către echipa Aurul Brad (Divizia C), pentru indemnizaţia de promovare a jucătorului Florin Sandu Maxim.

  #60870
  Cainele
  Member

  “Nasol moment , misto coliva!” , ar zice cineva. Oricum e bine pentru Gigi Bee … 😆

  #60871
  Tavi
  Member

  Miramash eu! Cred ca meciul se va juca!

  #60872
  07Ex
  Keymaster

  Si eu ma mir ca meciul sa nu se joace. La o adica scoate Becali banii din buzunar pe loc (la stadion) si pana la urma se rezolva problema.

  #60873
  ultrasro
  Member

  Sau sa dea banutii lui Aurul Brad echipa de unde provine razboinicul Maxim (Florin nu Gorki)….

  😯

  #60874
  Giani
  Member

  Credeti ca sare cu banu’?? Eu nu. Daca tot sunt asa batosi ferefeii, de ce nu aplica sanctiunea din etapa a 14a? sau or sti ca jiji bee nu are de unde si riscau sa nu il programeze doua meciuri la rand??? Sau, cum s-ar spune, incurcate sunt caile hattrickului… padon! ale ferefeului.

  PS. Sorry, uitai: au meci cu cra!ova, ar fi fost absurd sa ii bata prazarii.

  #60875
  cameliu
  Member

  jiji are bani!, n-ai vazut ca i-au pus o poza in presa de azi, in care avea cica “o punga de-un leu” plina cu parai…

  #60876
  Tavi
  Member

  daca ceea ce a aparut in ziar este adevarat Blanculescu ar trebui sa destituie toata vama sunt niste reguli extrem de clare privind regimul valutei la trecerea frontierei pe care bee precis nu le shtie darmite sa le respecte 😮

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 162 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.