Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Steaua Bucuresti
- This topic has 161 replies, 15 voices, and was last updated 5 years, 1 month ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
June 13, 2005 at 5:33 pm #60997
ultrasro
MemberE un vis cu sanse sub 5% sa castigam campionatul in conditiile in care nu avem bani suficienti pentru a concura cu adversarii ce au acest obiectiv si care sunt destul de multi
June 13, 2005 at 11:58 pm #6099807Ex
KeymasterBine, eu am zis asa ipotetic sa castigam noi campionatul, dar pentru asta avem nevoie nu numai de bani, dar si de noroc, avem nevoie sa fim maturi in joc, ca sa nu mai vorbim de faptul ca avem nevoie de arbitraje corecte, etc. etc.
Atat timp cat nu castiga Steaua sau Dinamo campionatul sunt multumit. 😆
June 14, 2005 at 9:52 am #60999dragos
Membereu, asa cum am mai spus-o nu as fi vrut sa castige campionatul nici steaua, dinamo sau rapid, ci noi, nationalul sau farul, poli etc.etc.
poate insa pe viitor, vom avea NOROC SA CASTIGAM !!!May 21, 2008 at 4:26 pm #6100007Ex
KeymasterSteaua devine Ajaxul României
Preşedintele Argăseală, managerul sportiv Adrian Ilie şi managerul echipei secunde a roş-albaştrilor, Leo Strizu, vor să pună bazele unui proiect de amploare în Ghencea, după modelul Ajax, conform Realitatea TV.
Începând cu 2010, oficialii stelişti vor să aducă într-un cantonament ultra-modern, care se va construi, numeroşi tineri talentaţi, cu vârste între 14 şi 17 ani, din toate colţurile lumii: Africa, America de Sud şi chiar Asia, care vor sta la baza unei pepiniere proprii, după modelul celebru al olandezilor de la Ajax.
“Vrem să aducem cei mai buni tineri jucători la Steaua şi din 2010 va fi inflaţie de jucători în Ghencea”, a declarat Leo Strizu. (Andrei Sandu)
Citind acest articol precum si cele spuse intr-un alt subiect de catre tatii grupei ’98 mi-am dat seama ca in curand nici Aiax de Romania nu vom mai fi. Bravo Simane! 😥
May 26, 2008 at 9:47 pm #61001Giani
MemberVrajeala de pipera. De fapt locurile de cantonament vor arata ca niste tarcuri, meniul tinerilor cu pretentii de fotbalisti va consta din iarba uscata, apa de izvor si sare iodata (musai, conform normelor europene), si periodic vor da cota de lana si lapte. Cine se opune va da cota de carne pentu masa aia festiva din perioada aprilie – mai.
Sa fim seriosi, ciobanul cretin nu este investitor, ci speculant. Asta nu vrea sa faca afaceri, vrea sa dea tunuri. Nu poate investi, nu poate gandi o strategie pe teremen lung, pentru ca este un mare idiot. Daca nu ar fi avut zmarandeii si mafia imigrantilor din Balcani pe langa el, acum ar fi fost un infractor de drept comun, care sub aburii alcoolului si-ar fi scapat turma pe DN1.
May 27, 2008 at 7:21 am #61002cameliu
Member@07Ex wrote:
“Vrem să aducem cei mai buni tineri jucători la Steaua şi din 2010 va fi inflaţie de jucători în Ghencea”, a declarat Leo Strizu. (Andrei Sandu)
Da Strizu nu era in puscarie?
June 4, 2008 at 5:04 pm #61003adi
MemberŞoc la Comisie: Steaua, depunctată cu 7 puncte în cazul „Valiza”!
Gigi Becali nu visa nici în cele mai negre coşmaruri că toate Comisiile de Disciplină adunate la un loc îi puteau da un verdict nefavorabil în cazul „Valiza cu bani”. Însă oamenii care au anchetat şi definitivat întregul „circ” au fost de altă părere.În cursul zilei de miercuri, 4 iunie, clubul Steaua Bucureşti a primit o veste-şoc, fiind depunctat cu 7 puncte pentru măreţul plan pus la cale într-o benzinărie. Mai mult, echipa care trebuia motivată, Universitatea Cluj, s-a ales şi ea cu o depunctare de 6 puncte.
Însă cea mai mare lovitură a încasat-o patronul din Ghencea, Gigi Becali, care va sta cot la cot cu Toni Doboş pentru următorii doi ani, atât cât le-a interzis Comisia de Disciplină să mai calce pe vreun stadion din România. În plus, cei doi vor trebui să se spele pe mâni în acest timp de orice activitate fotbalistică, ca să poată plăti – din bani curaţi – amenzile de 200.000 de lei fiecare.
Nici jucătorii care au făcut pe intermediarii în afacerea de la Cluj nu au scăpat basma curată. Implicaţi în scandal, fotbaliştii Gigel Coman şi Petre Marin au fost suspendaţi şi ei câte şase luni şi au primit fiecare câte o amendă în valoare de 180.000 de lei.
Cu toate că trupa din Ghencea nu va pierde titlul de vicecampioană după această pedeapsă, marile probleme pot veni de la Forul European. UEFA a exclus deja pe FC Porto din Liga Campionilor, pentru „blaturi” făcute în campionatul intern. Iar acestă decizie s-ar putea răsfrânge şi asupra Stelei, care a primit şocanta veste în aceeaşi zi cu oficialii lusitani. Subalternii lui Platini pot lua oricând o hotărâre de excludere a roş-albaştrilor din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, căci deciziile de acest gen sunt în totalitate la mâna UEFA.
June 4, 2008 at 5:38 pm #61004cameliu
MemberDin partea mea sa-i suspende din Champions League si sa-i trimita direct la stana!
June 5, 2008 at 12:54 pm #6100507Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Din partea mea sa-i suspende din Champions League si sa-i trimita direct la stana!
La fel gandesc si eu, Cameliu. De fapt chiar mi-as dori ca Steaua sa fie suspendata din CL. Poate in felul asta se va mai potoli si Becali asta.
June 25, 2008 at 4:27 pm #61006Giani
MemberDin pacate nu vor fi eliminati din CL. Din fericire, ciobanul jegos si analfabet nu mai are ce cauta pe stadioanele mioritice vreme de doi ani. Sper sa il manance undeva, intre partile moi, si sa mearga pe stadion; poate asa va pierde stana doua meciuri consecutiv la masa verde si ii vom vedea unde le este locul, in C.
July 4, 2008 at 3:53 am #61007adi
MemberPedeapsa Stelei a fost redusa ieri, asa ca-l vom vedea pe GB pe stadioane din Ianuarie. Asta s-ar putea sa-l coste in campania electorala din toamna.
July 9, 2008 at 7:24 pm #61008dragos
Member@adi wrote:
Pedeapsa Stelei a fost redusa ieri, asa ca-l vom vedea pe GB pe stadioane din Ianuarie. Asta s-ar putea sa-l coste in campania electorala din toamna.
aveati senzatia ca, pedeapsa Stelei va ramane neschimbata ??
puteam pune pariu ca, totul se va reduce…..iar pana la inceperea campionatului, ii va reduce COMPLET “pedeapsa”. 😆July 17, 2008 at 3:56 pm #61009Giani
Member@dragos wrote:
@adi wrote:
Pedeapsa Stelei a fost redusa ieri, asa ca-l vom vedea pe GB pe stadioane din Ianuarie. Asta s-ar putea sa-l coste in campania electorala din toamna.
aveati senzatia ca, pedeapsa Stelei va ramane neschimbata ??
puteam pune pariu ca, totul se va reduce…..iar pana la inceperea campionatului, ii va reduce COMPLET “pedeapsa”. 😆Eu ma mir ca nemernicul asta a ramas suspendat fie si pentru sase luni. Eu l-as suspenda 60 de luni, l-as trimite la facultatea de drept de la Jilava sa invete bunele maniere.
December 27, 2010 at 9:56 am #61010dragos
MemberFlorin Gardos a ajuns la steaua de la concordia chiajna, insa a jucat si la sportul stud.
in acest moment, este cel mai bine cotat jucator stelist…..May 9, 2011 at 6:23 am #61011dragos
MemberSteaua l-a luat pe Dorinel Popa (V. Branesti):
Dorinel Popa e fericit acum, a semnat cu cel mai important club din România şi cîştigă bani mulţi, însă povestea lui reţine episoade triste şi momente în care s-a chinuit teribil ca să continue să joace
Dorinel Popa, omul cu care Mihai Stoica a deschis reconstrucţia liniei de mijloc a Stelei 2012, a suferit îngrozitor înainte să ajungă la nivelul bun la care evoluează acum. De la 1 iunie, jucătorul născut la Focşani va cîştiga 7.000 de euro lunar. Amintirile strînse în cariera pe care a avut-o pînă acum i se vor părea coşmaruri!
Juca gratis
Popa a avut mare noroc cu Ilie Stan. Antrenorul îl ştia de la Gloria Buzău şi l-a luat la Brăneşti imediat ce a preluat formaţia ilfoveană. Au promovat împreună în Liga 1 şi Dorinel a devenit imediat cunoscut şi dorit de cluburile mari din România. Stan l-a salvat însă şi din sărăcie, nu doar din mediocritatea eşaloanelor inferioare. Acum doi ani, Popa era sub contract cu Buzăul, care “uita” luni de zile să-l plătească.“Dorm şi pe jos!”
A depus memoriu ca să devină liber, iar clubul a început să se răzbune pe el pentru asta. Dintr-o dată, nu mai avea masa asigurată de Gloria. Şefii au mers mai departe: l-au dat afară din cantonament! “Camera ta e în renovare, ne pare rău!”, i s-a spus lui Dorinel. Noul stelist s-a trezit că nu mai avea unde să locuiască! A apelat la unul dintre colegii din echipă: “Pot să dorm şi eu în camera ta? N-o să te deranjez, mă culc pe jos, nu-i nici o problemă!”. Coechipierul l-a ajutat imediat: “Eşti nebun? Împărţim patul. Tu ai avut curaj să depui memoriu, iar noi, nu”.Cu capul pe papuci!
Popa a rămas în camera colegului, dar s-a simţit vinovat şi n-a acceptat să ocupe o jumătate de pat. Coechipierul s-a trezit în miezul nopţii cu Dorinel dormind jos, lîngă pat, cu capul pe o pereche de papuci, în loc de pernă: “Ce faci?! De ce dormi aşa?!”. “Frate, n-am vrut să te deranjez. Poate n-aveai loc suficient cu mine în pat”, a răspuns cea mai nouă achiziţie a roş-albaştrilor.“Mihai Stoica mi-a cerut să-l iau pe Dorinel Popa. Şi am perfectat transferul, pentru că e un fotbalist ieftin, cu un salariu mic”
Gigi Becali, patron SteauaL-a supărat pe Stan
Popa a avut un retur mai slab decît prima parte a campionatului. La începutul anului, ajunsese chiar rezervă, din favorit al antrenorului Ilie Stan! Tehnicianul l-a pedepsit astfel că n-a rămas să locuiască în cantonamentul echipei şi s-a mutat într-un apartament din Bucureşti. Stan s-a gîndit că, nemaiavîndu-l sub observaţie, jucătorul ar putea să piardă nopţile, să renunţe la stilul de viaţă cuminte pe care îl dusese în prima perioadă pe care a petrecut-o la Victoria.Un “homeless” e la Manchester
Dorinel Popa are ocazia să joace la Steaua şi să devină un jucător important în fotbalul mare, la doar doi ani distanţă de momentul în care n-avea nici bani de mîncare, nici un loc unde să doarmă. N-ar fi primul fotbalist cu un trecut afectat de sărăcie. Manchester United l-a achiziţionat în vara anului trecut pe Bebe, de la Guimaraes, un atacant care a evoluat în “naţionala” Portugaliei formată din jucători “homeless”, adică oameni fără un domiciliu stabil.CV Dorinel Popa
– Născut pe 29 noiembrie 1988
– Poate să joace mijlocaş central, mijlocaş dreapta sau fundaş dreapta
– A schimbat 5 cluburi pînă acum în carieră: Unirea Focşani, Energia Vulturu, Gloria Buzău, Victoria Brăneşti şi Steaua
– A dat 3 goluri şi 4 pase decisive în acest sezon, în care a strîns 29 de apariţii în tricoul Brăneştiului -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.