Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 162 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

NIMENI NU ARE VOIE SA IASA DIN TARA CU MAI MULT DE 10000 euro, indiferent ce treaba are el in lumea asta…..

ESTE INCREDIBIL….. 😯 👿

Tavi
    Member

@ultrasro wrote:

NIMENI NU ARE VOIE SA IASA DIN TARA CU MAI MULT DE 10000 euro, indiferent ce treaba are el in lumea asta…..

ESTE INCREDIBIL….. 😯 👿

Corect! Vorbim de bani cash adica peshin :) … iar regula este la fel de buna si pentru intrarea cu valuta in tara (orice fel de valuta echivalent a 10000 euro cash)

Radu Dobrin
    Member

am vazut (din pacate…) meciul ieri….

poate ca nu i-am mai vazut de mult jucind…dar dupa cum au jucat ieri…e diferenta de 15 de ani intre jocul stelei si ce se joaca azi prin lume…daca jucau cu o echipa mai de doamne’ajuta (ca englezii au fost niste desculti…), luau vre-o 5

nu zic rusine pentru scor, ci pentru faptul ca au tocit iarba de pomana pe un teren pe care ei nu au ce cauta!

in schimb, bravo dinamo!

cameliu
    Member

N-am vazut niciunul din meciuri…

Insa toata admiratia pt Dinamo! Pacat ca au fost in transa la Moscova…
    In schimb sper ca duminica la Alba, n-or fi la fel de aprigi! 😉 😆

dragos
    Member

FELICITARI Dinamo!!! hau, haaauuuuu !!!
    la scorul de 3-0, daca ar fi inscris 1 gol in tur….erau in primavara!!!
    asa este fotbalul………daca au dormit in tur!!!!

iar steaua…..????!!!!!

07Ex
    Keymaster

Ce bine ca eu nu ma uit decat la rezultatele finale pe internet. Nu ma enervez cand pierd astia. 😉

ultrasro
    Member

Si a ratat in minutul 90 golul care putea duce Steaua in prelungiri…. 😯

Giani
    Member

@ultrasro wrote:

Si a ratat in minutul 90 golul care putea duce Steaua in prelungiri…. 😯

pai ce vrei? pitzdurca a incercat cu zaru’ ca la jocu’ preferat:1-1. Da’ oricat ar fi Laur al nostru de Dinitza, nu scrie pe fruntea lui ca iashte musai sa deie o boaba la 10 minute, mai ales cu FC kuru-poarta Liverpool. Daca barbugiul gandea normal, il scotea pe plavanul ala de Oprita din minutul 60 si avea si Dini o sansa de a marca (sau macar de a da o pasa d-aia beton catre analfabetu’).

ultrasro
    Member

Piturca e un idiot…. 8) 😯 😈

ion
    Member

Eu cred ca este inadmisibil ce se intimpla in fotbalul asa zis romanesc!!!
    Daca este adevarat cei 4 de la Steaua au fost suspendati pe termen nelimitat (o aberatie) atunci ma intreb cit o sa-i mai suportam pe nemernici de Becali care-si spala rufele in fotbalul romanesc.e strigator Au ajuns sa ne conduca mafiotii ,Sandu e jalnic un executant ordinar…Rusine sa le fie .Macar ca el e roman sadea putea sa nu permita o astfel de vendeta…Ma intreb daca pe Dorinel ai tupeu sa-l suspenzi mai ai vre-un Dumnezeu in tine?Pe Viorel Moldovan de ce nu-l suspenda ca nici el nu vine la nationala?

Ultras
    Member

Ba este foarte admisibil si corect! Asta este regulamentul trebuie aplicat. Problema se rezolva mai simplu si fara scandal: nu ii mai convocau niciodata la Nationala. Nu se pot baza pe ei ca raspund la convocari, de ce sa mai consume si aiurea hartie. Si nu mai comenta nimeni. Daca intreba cineva de ce nu sunt convocati jucatori de la Steaua (retineti, nu doar cei 4) se raspundea simplu ca nu se pot baza pe nici unul.

ion
    Member

acesta este regulamentul lui Becali Ion .Cind Gica Popescu a absentat de la un meci amical nu ia mai zis nimeni ceva…eu personal nu vreau sa fiu condus de Becali si mai ales judecat de el Totul se intimpla deoarece la Steaua este Gigi.Daca era Paunescu totul era tita de mita …Deci revin la nationala nu trebuie sa vii obligat cu arcanu …vrei bine nu iara bine deci suspendarea e ” comunista”

Ultras
    Member

Asta zic si eu! Nu vor, nu-i mai chema. Pe nici unul!

dragos
    Member

fratilor, se vor impaca in final, iar acest scandal nu va fi decat istorie…..
    ca i-a suspendat (nu stim pe ce perioada), ca li se va retrage suspendarea
    numai “capii” vor stii……..pareri pro si contra vor fi mereu……asta este viata!!!!

Radu Dobrin
    Member

greu…dar a mers…
    hai sa vedem ce iese in groapa….

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 162 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.