Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Steaua Bucuresti
- This topic has 161 replies, 15 voices, and was last updated 4 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
November 26, 2004 at 9:40 am #60907
dragos
Memberbravo steaua!!!! nu mai conteaza faptul, ca au tremurat in final si puteau fi egalati sau chiar invinsi……INCEPE SA MIROASA A GHIOCEI IN GHENCEA!!!!
November 29, 2004 at 10:54 am #60908dragos
Membermiercuri 01.12.2004 – athletic bilbao – steaua, pe ANTENA 1 de la ora 21.40 sau 20.40 (nu stiu sigur)……..
November 29, 2004 at 11:55 am #60909dragos
Memberm-am interesat: este de la ORA 21.40 !!!!
ce cashketa mea !!!
November 30, 2004 at 2:51 pm #60910dragos
MemberRUSINE galeriei stelei !!!
galeria, in meciul cu besiktas, l-au injurat tot timpul pe pancu si implicit pe rapid, insa acest lucru s-a intamplat pe fondul “indemnurilor” lu’ gabi safta de la statia de amplificare a stadionului ……..despre gabi safta, victor becali spunea in emisiunea “recursul etapei” ca este un nebun, un exhibitionist, care a iesit dezbracat pe balconul redactiei ps…….. si care se uita prin gaura cheii la toaleta femeilor in timp ce se mast….freeky man !!
November 30, 2004 at 3:15 pm #60911Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
RUSINE galeriei stelei !!!
galeria, in meciul cu besiktas, l-au injurat tot timpul pe pancu si implicit pe rapid, insa acest lucru s-a intamplat pe fondul “indemnurilor” lu’ gabi safta de la statia de amplificare a stadionuluiam ascultat meciul pe site-ul lor, si nu am auzit nimic din partea lui….
@dragos wrote:
……..despre gabi safta, victor becali spunea in emisiunea “recursul etapei” ca este un nebun, un exhibitionist, care a iesit dezbracat pe balconul redactiei ps…….. si care se uita prin gaura cheii la toaleta femeilor in timp ce se mast….
freeky man !!hahahaha…cine?…el sau femeile? 😆 😆 😆
December 1, 2004 at 9:51 pm #60912cameliu
MemberCulmea e ca dupa infringerea Stelei sunt calificati!!!!
Calculati cu orice rezultate din ultima etapa Steaua:
-va fi peste una din echipele Bilbao sau Standard
– va fi peste una dintre Parma sau BesiktasDeci locul 3!
Bravo!December 1, 2004 at 10:19 pm #6091307Ex
KeymasterDomne, cum ne cum s-au calificat? Bravo lor. Noi nici in visurile alea bune nu vom ajunge niciodata in primavara europeana. Noi nu suntem in stare sa ajungem in primavara cupei… 😥
December 2, 2004 at 10:57 am #60914dragos
MemberMERITUL LOR !!!
asta inseamna sa joci pentru UN SCOP MARET !!!!in primul mitan, au jucat la cutie; insa in repriza secunda au avut 4 OCAZII IMENSE !!!!
December 6, 2004 at 10:03 am #60915dragos
Memberanul acesta a fost al stelei…….
europa steaua
ROMANIA steaua
totdeauna steaua
CAMPIONII din ghencea……..oare pe cand vom canta un imn al sportului in postura de campion al turului si ceva-ceva in cupa uefa??????
December 17, 2004 at 1:34 pm #60916dragos
Membercu cine va juca steaua????
December 17, 2004 at 1:36 pm #60917Radu Dobrin
Membernu am vazut eu bine, sau au picat cu valencia?
December 17, 2004 at 2:58 pm #60918dragos
Memberasa este – valencia.
deh, nu este greu, ci IMPOSIBIL……..dar…..?????
December 17, 2004 at 8:23 pm #60919cristiansportul
MemberPana la primavara Valencia isi va revenii caci momentan nu merge prea bine. Dar oricum au cazut cu cea mai grea echipa posibil. Sansele lor sunt reduse as putea spune chiar nule.
January 6, 2005 at 1:22 pm #60920cameliu
MemberO fii invatat Gigi de la Vasile?
Din gsp:
Probabil că niciodată steliştii n-au mai aşteptat cu atîta nerăbdare reunirea care încheie vacanţa de iarnă. Prin Ghencea umblă zvonul că pe 10 ianuarie, patronul va face nişte plăţi. Nu de alta, dar Sărbătorile imaginii în care patronul Gigi Becali ba îndeasă bani la gulerul manelistului Adi de la Vîlcea, ba declară că îl întîmpină pe Mihăiţă Pleşan cu un milion şi jumătate de euro pe masă, le-au amintit jucătorilor care îşi încasează contractele lunar că n-au mai văzut ratele de prin septembrie. Ca să nu mai vorbim că toţi aşteaptă şi diferenţa de 5.000 de dolari pentru locul doi în grupa Cupei UEFA.
February 9, 2005 at 9:31 am #60921dragos
Memberazi de la ora 15.30 : inter milano – steaua……cica se transmite pe tv sport
adica, zenga contra ex-zenga……. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.