Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 162 total)
  • Author
    dragos
    Member

bravo steaua!!!! nu mai conteaza faptul, ca au tremurat in final si puteau fi egalati sau chiar invinsi……INCEPE SA MIROASA A GHIOCEI IN GHENCEA!!!!

dragos
    Member

miercuri 01.12.2004 – athletic bilbao – steaua, pe ANTENA 1 de la ora 21.40 sau 20.40 (nu stiu sigur)……..

dragos
    Member

m-am interesat: este de la ORA 21.40 !!!!

ce cashketa mea !!!

dragos
    Member

RUSINE galeriei stelei !!!
    galeria, in meciul cu besiktas, l-au injurat tot timpul pe pancu si implicit pe rapid, insa acest lucru s-a intamplat pe fondul “indemnurilor” lu’ gabi safta de la statia de amplificare a stadionului ……..despre gabi safta, victor becali spunea in emisiunea “recursul etapei” ca este un nebun, un exhibitionist, care a iesit dezbracat pe balconul redactiei ps…….. si care se uita prin gaura cheii la toaleta femeilor in timp ce se mast….

freeky man !!

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

RUSINE galeriei stelei !!!
    galeria, in meciul cu besiktas, l-au injurat tot timpul pe pancu si implicit pe rapid, insa acest lucru s-a intamplat pe fondul “indemnurilor” lu’ gabi safta de la statia de amplificare a stadionului

am ascultat meciul pe site-ul lor, si nu am auzit nimic din partea lui….

@dragos wrote:

……..despre gabi safta, victor becali spunea in emisiunea “recursul etapei” ca este un nebun, un exhibitionist, care a iesit dezbracat pe balconul redactiei ps…….. si care se uita prin gaura cheii la toaleta femeilor in timp ce se mast….
    freeky man !!

hahahaha…cine?…el sau femeile? 😆 😆 😆

cameliu
    Member

Culmea e ca dupa infringerea Stelei sunt calificati!!!!
    Calculati cu orice rezultate din ultima etapa Steaua:
    -va fi peste una din echipele Bilbao sau Standard
    – va fi peste una dintre Parma sau Besiktas

Deci locul 3!
    Bravo!

07Ex
    Keymaster

Domne, cum ne cum s-au calificat? Bravo lor. Noi nici in visurile alea bune nu vom ajunge niciodata in primavara europeana. Noi nu suntem in stare sa ajungem in primavara cupei… 😥

dragos
    Member

MERITUL LOR !!!
    asta inseamna sa joci pentru UN SCOP MARET !!!!

in primul mitan, au jucat la cutie; insa in repriza secunda au avut 4 OCAZII IMENSE !!!!

dragos
    Member

anul acesta a fost al stelei…….

europa steaua
    ROMANIA steaua
    totdeauna steaua
    CAMPIONII din ghencea……..

oare pe cand vom canta un imn al sportului in postura de campion al turului si ceva-ceva in cupa uefa??????

dragos
    Member

cu cine va juca steaua????

Radu Dobrin
    Member

nu am vazut eu bine, sau au picat cu valencia?

dragos
    Member

asa este – valencia.

deh, nu este greu, ci IMPOSIBIL……..dar…..?????

Pana la primavara Valencia isi va revenii caci momentan nu merge prea bine. Dar oricum au cazut cu cea mai grea echipa posibil. Sansele lor sunt reduse as putea spune chiar nule.

cameliu
    Member

O fii invatat Gigi de la Vasile?

Din gsp:

Probabil că niciodată steliştii n-au mai aşteptat cu atîta nerăbdare reunirea care încheie vacanţa de iarnă. Prin Ghencea umblă zvonul că pe 10 ianuarie, patronul va face nişte plăţi. Nu de alta, dar Sărbătorile imaginii în care patronul Gigi Becali ba îndeasă bani la gulerul manelistului Adi de la Vîlcea, ba declară că îl întîmpină pe Mihăiţă Pleşan cu un milion şi jumătate de euro pe masă, le-au amintit jucătorilor care îşi încasează contractele lunar că n-au mai văzut ratele de prin septembrie. Ca să nu mai vorbim că toţi aşteaptă şi diferenţa de 5.000 de dolari pentru locul doi în grupa Cupei UEFA.

dragos
    Member

azi de la ora 15.30 : inter milano – steaua……cica se transmite pe tv sport
    adica, zenga contra ex-zenga…….

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 162 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.