Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 162 total)
  • Author
    dragos
    Member

miercuri, ora 22.15 valencia – steaua pe tvr1…….

Radu Dobrin
    Member

..mda…”white only”.. :?

cameliu….ai ceva info unde muritorii de rind ca noi pot sa il vada? :)

cameliu
    Member

de vazut nu prea…

auzit sau pe sit-ul steaua, sau la ora aia direct pe radio, cred ca se prinde pe medii…

dragos
    Member

tot maine de la ora 19.00 sau 19.30 pe PRIMA TV joaca sahtior in uefa…
    il LUCE…..

07Ex
    Keymaster

Eu pe Steaua nu i-am mai vazut de mult de tot, dar pot sa va spun ca sambata am urmarit in direct meciul Valencia – Deportivo iar Valencia nu a jucat nimic. Nu stiu la ce nivel e Steaua, dar daca e macar la jumatatea nivelului aratat de Deportivo au sanse reale de calificare.

Uefa ar fi cam ultima sansa a lui Ranieri sa-si salveze poatul asa ca Steau se va lupta nu numai cu Valencia ci si cu disperarea lor de a-si salva sezonul si postul antrenorului din aceasta cauza cred ca misiunea Stelei este de doua ori mai grea, dar in fotbal nu se stie niciodata. Sa vedem meciul de maine si vom stii la ce sa ne astepatam la BUcuresti.

Radu Dobrin
    Member

@97SiR wrote:

Eu pe Steaua nu i-am mai vazut de mult de tot, dar pot sa va spun ca sambata am urmarit in direct meciul Valencia – Deportivo iar Valencia nu a jucat nimic. Nu stiu la ce nivel e Steaua, dar daca e macar la jumatatea nivelului aratat de Deportivo au sanse reale de calificare.

din pacate, e diferenta de ani lumina intre steaua si valencia…sincer, mie mi s-a parut ca valencia a avut foarte mult ghinion…(… si deportivo, totusi, e o echipa de top…)

3-1 daca steaua joaca 120% din ce are mai bun (in mod normal e meci de 5-0)

(sper sa nu am dreptate)

07Ex
    Keymaster

@Radu Dobrin wrote:

3-1 daca steaua joaca 120% din ce are mai bun (in mod normal e meci de 5-0)

(sper sa nu am dreptate)

Serios? Deci inseamna ca fotbalul la noi in tara este la pamant. Nasol. Eu care speram ca Steaua sa faca o figura frumoasa.

dragos
    Member

vom vedea deseara………sunt meciuri care mai de care tari.

sahtior- shalke 04;

Radu Dobrin
    Member

cum a fost pe teren?

Ultras
    Member

VARZA!!!

dragos
    Member

eu am adormit prin min. 80……..pana atunci, insa steaua nu a avut curaj.
    mai bine zis, a inceput curajos, dar acest lucru a disparut pa parcurs….
    oricum, nu-l inteleg pe zenga sa faca doar o singura schimbare : a intrat
    cristea inlocuindu-l pe ciocoiu…..cristea s-a trezit cu mingea in 5-6 metri de poarta si a dat pe langa poarta – o fost ocazia meciului…..
    dar, am inteles ca, pe final valencia a trecut pe langa 3-0, dupa ce steaua
    a atacat de zor in cea dea doua repriza …..va fi greu in retur.

dragos
    Member

suporterii stelei vor protesta impotriva lui becali si mm stoica (la meciul de joi cu valencia)…….NU SUNTEM OI, BEEEEE BEEEEE !!!! – acesta este titlul cartonasului pe care suporterii il vor gasi in gsp…….

cameliu
    Member

E inadmisibil ce se intimpla in fotbal la noi: si din partea presei! si din partea asa numitilor conducatori…

Mocirla lor, e mai mare decit a terenurilor din Regie!

dragos
    Member

cum ce sa fie??? smecherii, vrajeli, grandomanii si doar animale….nu oameni.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 162 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.