Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Steaua Bucuresti
- This topic has 161 replies, 15 voices, and was last updated 4 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
March 16, 2005 at 7:09 pm #60967
Radu Dobrin
Member@Radu Dobrin wrote:
cameliu…cazimir…florin (maican)…tvri transmite ‘experimental’ asa ca putem (sa incercam macar) sa vedem meciul cu 1 ora intirziere
se pare ca ne-am lamurit si cu astia…..
March 16, 2005 at 7:19 pm #60968Radu Dobrin
Memberradio romania mai e o alternativa..
March 17, 2005 at 1:20 pm #60969dragos
Membercalificarea se va decide in spania, insa este foarte greu, dar nu imposibil..
March 21, 2005 at 3:49 pm #60970dragos
Membersteaua a incercat sa faca fata jocului impus de villareal, insa a fost departe de spanioli…..spaniolii aveau schemele tiparite ca pe calculator, in schimb ai nostri parca erau haotici in “scheme”…..oricum, greseli in lant si neputinta……steaua nu marcheaza in spania……
euroPA !!!!March 22, 2005 at 11:06 am #60971dragos
Memberjiji s-a certat puternic cu zenga reprosandu-i netitularizarea lui florentin dumitru in meciul din spania, iar zenga nu vrea sa se mai intoarca la steaua…..MM stoica si-a depus si el demisia…..eee, acum sa te vad gigi:
“SUPARAT, suparat sunt Doamne, iara, suparat……..
…………in CAPUL MEU NU-S TOATE chiar la locul lor……..si EU VREAU SA DEVIN ANTRENOR…….”GIGI, FA-TE ANTRENOR !!!!
March 22, 2005 at 9:15 pm #6097207Ex
KeymasterStai linistit ca se descurca el Becali, ca doar n-o sa ajunga ca noi.
March 23, 2005 at 9:04 am #60973dragos
Memberultimele stiri, arata ca MeeeMeee (beeeheee) stoica a ramas lacheul lu’ jiji
cat despre zenga, se pare ca se vor lamuri, joi, cand se intoarce din italia.May 16, 2005 at 10:04 am #60974dragos
MemberRUSINE STEAUA !!! MEMEEEEE TYSON-ul din ghencea !!!
violenta pe stadioane a atins cote ALARMANTE…..daca suporterii se bat intre ei sau cu politia, mai intelegi, caci se mai intampla si pe altii….dar, ca sa vezi un PRESEDINTE de club (si ce club, beeee!!!) ca loveste un suporter, indiferent din ce motiv, inseamna ca TRAIM INTR-O LUME NEBUNA, NEBUNA, PLINA DE NERVI SI PSIHOPATI !!!!
ma gandesc, ca in urma cu ceva vreme GIno il alerga pe teren pe arbitrul zota, la un meci fc national – rapid……. la ce mai putem sa ne asteptam??
pseudo-presedintii de cluburi ar trebui verificati psihic inainte de a fi “unsi”
presedinti.AM AJUNS RAU, fratilor !!!!
suparat, suparat sunt………May 16, 2005 at 3:34 pm #60975dragos
MemberCLUBUL SUPORTERILOR BATUTI DE OFICIALII CLUBURILOR DE FOTBAL
IL SALUTA pe mike TYSON din ghencea !!!!May 16, 2005 at 3:39 pm #60976Radu Dobrin
Memberdragos, daca vrei, pot sa editezi postul anterior si sa continui in el daca e vorba de acelasi subiect….mai micsoram numarul mesajelor 😉
May 17, 2005 at 2:59 pm #6097707Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
dragos, daca vrei, pot sa editezi postul anterior si sa continui in el daca e vorba de acelasi subiect….mai micsoram numarul mesajelor 😉
Daca ar edita posturile anterioare crezi ca ar avea acum aproape 1900 de mesaje? 🙄
May 17, 2005 at 3:17 pm #60978dragos
Membernu cred, ca am “intins” o idee pe vreo 2-3 mesaje in acelasi topic…..
cel putin nu de multe ori……
dar, sa stiti ca nu am postat doar de dragul numarului de posturi (ca sa fie cat mai mare).este cu suparare????
May 17, 2005 at 3:45 pm #60979Radu Dobrin
Membernu e nici o suparare dragos, dar daca postezi 3 mesaje consecutive pe aceeasi idee, majoritatea dintre noi il vor citi doar pe ultimul. din diferite motive. de aceea ma gindeam ca poate e mai bine sa continui in acelasi.
May 17, 2005 at 4:00 pm #60980dragos
Member@Radu Dobrin wrote:
nu e nici o suparare dragos, dar daca postezi 3 mesaje consecutive pe aceeasi idee, majoritatea dintre noi il vor citi doar pe ultimul. din diferite motive. de aceea ma gindeam ca poate e mai bine sa continui in acelasi.
asa este: uneori ultimul contine esenta sau mai bine spus concluzia…….
de unde si ideea: “save the best for last”. pai, nu???May 17, 2005 at 4:26 pm #60981dragos
Member@97SiR wrote:
@Radu Dobrin wrote:
dragos, daca vrei, pot sa editezi postul anterior si sa continui in el daca e vorba de acelasi subiect….mai micsoram numarul mesajelor 😉
Daca ar edita posturile anterioare crezi ca ar avea acum aproape 1900 de mesaje? 🙄
de-abia acum, am ajuns la 1900……si cresc, cresc…..
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.