Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 162 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Eu n-am nimic impotriva celor care posteaza mult. Daca aveti timp sa postati nu vad dece sa nu postati. Singura problema pe care am vazut-o eu e ca de multe ori sunt cate 3-4 posturi unul dupa altul de la aceeasi persoana. Pentru mine asta deja nu mai este forum ci doar un monolog.

Am observat de asemenea ca de multe ori lumea posteaza doar cate un smiley sau cate un cuvant sau doua in loc sa posteze o idee sau ceva nou.

Nu in ultimul rand am vreau sa va reamintesc ca nu toate mesajele necesita un raspuns. Din cauza se inchid mesajele saptamanale ale meciurilor. Am vazut ca de multe ori lumea posteaza cate ceva la un subiect incheiat doar ca sa-si mai dea inca odata cu parerea.

dragos
    Member

@97SiR wrote:

Eu n-am nimic impotriva celor care posteaza mult. Daca aveti timp sa postati nu vad dece sa nu postati. Singura problema pe care am vazut-o eu e ca de multe ori sunt cate 3-4 posturi unul dupa altul de la aceeasi persoana. Pentru mine asta deja nu mai este forum ci doar un monolog.

Am observat de asemenea ca de multe ori lumea posteaza doar cate un smiley sau cate un cuvant sau doua in loc sa posteze o idee sau ceva nou.

Nu in ultimul rand am vreau sa va reamintesc ca nu toate mesajele necesita un raspuns. Din cauza se inchid mesajele saptamanale ale meciurilor. Am vazut ca de multe ori lumea posteaza cate ceva la un subiect incheiat doar ca sa-si mai dea inca odata cu parerea.

ok, am prins ideea.

Ultras
    Member

Zenga, out! Ciobanu’… pardon, Cavaleru’ Luminii l-a dat afara! 😈

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Zenga, out! Ciobanu’… pardon, Cavaleru’ Luminii l-a dat afara! 😈

este o stire proaspata, nu???

Ultras
    Member
    dragos
    Member

zenga se poate insura linistit pe sambata 21.05.2005.

Radu Dobrin
    Member

iata ce zice (printre multe altele) messia fotbalului romanesc, in romania anului 2005…(asta dupa ce a scapat sa fie batut de catre aplaudaci cu tomberonul…)

“Cred ca Landi, ca prieten, vorba aia ca l-a adus Zenga din Italia, putea sa il ajute. Ce a castigat Landi? Nu putea sa il ajute la acest meci?”, a spus Becali., onlinesport

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

iata ce zice (printre multe altele) messia fotbalului romanesc, in romania anului 2005…(asta dupa ce a scapat sa fie batut de catre aplaudaci cu tomberonul…)

“Cred ca Landi, ca prieten, vorba aia ca l-a adus Zenga din Italia, putea sa il ajute. Ce a castigat Landi? Nu putea sa il ajute la acest meci?”, a spus Becali., onlinesport

cu alte cuvinte: hai frate, italian, sa o punem de-un blat romanesc….

Tavi
    Member

eu stiam ca prietenia se bazeaza pe respect reciproc … daca ii dadea meciul il desconsidera pe Zenga si atunci unde este prietenia???

National a dovedit ca stie sa faca blaturi … vezi cazul Craiova …

dragos
    Member

@Tavi wrote:

eu stiam ca prietenia se bazeaza pe respect reciproc … daca ii dadea meciul il desconsidera pe Zenga si atunci unde este prietenia???

National a dovedit ca stie sa faca blaturi … vezi cazul Craiova …

bancarii (gino & vicentiu) sunt avizi dupa bani….rapid si dinamo stiu acest lucru.

Radu Dobrin
    Member

pe de alta parte, citind printre rinduri prin ce s-a publicat zilele astea, incep sa ma indoiesc si eu de lupul moralist al bancarilor….

se pare ca steaua inca ii mai datoreaza 10k promisi pentru meciul cu dinamo…asa ca ma intreb ce atirna mai greu la galantar ….sa joace meciul cu steaua pe bune ca, deh…onoare…faima si glorie…sau ca sa le plateasca polita?

dragos
    Member

deh, incurcate sunt deciziile lu’ gino……..

dragos
    Member

DINI-CAMPIONUL DIN GHENCEA !!!!
    FELICITARI DINI, ZENGA !!!!

ultrasro
    Member

Dar nu pot uita modul rusinos cum au castigat in Regie in tur cu 2-1 dupa un meci manarit grosolan de Alexandru Tudor!

07Ex
    Keymaster

Imi pare bine ca Dinita a iesit campion, insa tare mi-ar fi placut sa-i bata Poli AEK pe Steaua si sa le sufle titlul in ultima etapa.
    Bine, acum chiar daca Dinamo ar fi castigat campionatul tot indiferent as fi ramas, dar macar ar fi fost o rasturnare de titlu spectaculoasa in ultima etapa.
    Eu sper ca macar la anul sa iasa altcineva campioana ca m-am cam saturat de Steaua si Dinamo. Poate iese Poli sau Nationalul, poate Rapidul, sau cine stie … poate iesim noi 😉

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 162 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.