steaua – rapid 3-3

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football steaua – rapid 3-3

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    negro
    Member

sau mai exact:

fl.dumitru, dinita, paduret – galamaz, negru, irimia…

e adevarat ca la goluri a fost 2 -1 pt. steaua…

nu stiu voi, dar eu m-am simtit tare pacalit… cred ca daca numaram toti fotbalistii formati la steaua + rapid de pe teren nu sunt 6… (iar cei 6, orice ar spune oricine, s-au format la sportul, chiar daca unii au jucat anterior si la alte echipe)

pacat, tare pacat…

forza sportul!!!!!!!!

Tavi
    Member

Referitor la problema ta afla ca nu esti singurul :( (welcome to club) care se simte frustrat de exodul de valori ale Sportului … ramanem cu speranta de mai bine si cu consolarea ca unii comentatori sportivi nu uita sa mentioneze originea lor (sanatoasa 😆 )

dragos
    Member

dom’ne un derby tare…….prima repriza i-a apartinut stelei, a doua rapidului, iar rezultatul lu’ dinamo!!!!!!!!
    aproape pe intreaga transmisiune a meciului, comentatorii au laudat pe ex-studentii nostrii……..sa aiba succese majore!!!!
    dinita in prima repriza a jucat SUPER………gala+kiki+valy+padure au jucat bine-bine……..

Ultras
    Member

La ce meci te-ai uitat? Sa stiu si eu unde a jucat Negru bine-bine… 😈

Tavi
    Member

asa baieti trageti tare ca sa va transferati afara mai repede ca are Siman nevoie de bani :(

Cainele
    Member

@dragos wrote:

dom’ne un derby tare…….prima repriza i-a apartinut stelei, a doua rapidului, iar rezultatul lu’ dinamo!!!!!!!!
    aproape pe intreaga transmisiune a meciului, comentatorii au laudat pe ex-studentii nostrii……..sa aiba succese majore!!!!
    dinita in prima repriza a jucat SUPER………gala+kiki+valy+padure au jucat bine-bine……..

😆 😆 😆 😳 😆 😆 😆

dragos
    Member

@Ultras wrote:

La ce meci te-ai uitat? Sa stiu si eu unde a jucat Negru bine-bine… 😈

pentru el putem spune ca a fost doar “bine”, ca tot a fost inlocuit la pauza..
    dar, am spus bine-bine, ca sa nu se supere bursucul pe el si sa-l tina rezerva……asa-i textul, n-am spus-o eu…..

Eu as fi zis mai bine Sportul Studentesc VS Rapid&Steaua 3-3 :)
    Golurile SS Dinita si Florentin Dumitru pentru Steaua si Galamaz pentru Rapid 😈

Giani
    Member

Baieti, am o singura observatie: numele echipei vizitatoare se scrie cu consoana dubla. 😆

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.