nu stiu voi, dar eu m-am simtit tare pacalit… cred ca daca numaram toti fotbalistii formati la steaua + rapid de pe teren nu sunt 6… (iar cei 6, orice ar spune oricine, s-au format la sportul, chiar daca unii au jucat anterior si la alte echipe)
Referitor la problema ta afla ca nu esti singurul (welcome to club) care se simte frustrat de exodul de valori ale Sportului … ramanem cu speranta de mai bine si cu consolarea ca unii comentatori sportivi nu uita sa mentioneze originea lor (sanatoasa 😆 )
dom’ne un derby tare…….prima repriza i-a apartinut stelei, a doua rapidului, iar rezultatul lu’ dinamo!!!!!!!!
aproape pe intreaga transmisiune a meciului, comentatorii au laudat pe ex-studentii nostrii……..sa aiba succese majore!!!!
dinita in prima repriza a jucat SUPER………gala+kiki+valy+padure au jucat bine-bine……..
dom’ne un derby tare…….prima repriza i-a apartinut stelei, a doua rapidului, iar rezultatul lu’ dinamo!!!!!!!!
aproape pe intreaga transmisiune a meciului, comentatorii au laudat pe ex-studentii nostrii……..sa aiba succese majore!!!!
dinita in prima repriza a jucat SUPER………gala+kiki+valy+padure au jucat bine-bine……..
La ce meci te-ai uitat? Sa stiu si eu unde a jucat Negru bine-bine… 😈
pentru el putem spune ca a fost doar “bine”, ca tot a fost inlocuit la pauza..
dar, am spus bine-bine, ca sa nu se supere bursucul pe el si sa-l tina rezerva……asa-i textul, n-am spus-o eu…..