Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Stiri despre adversarii nostri.
- This topic has 89 replies, 15 voices, and was last updated 10 years, 9 months ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
May 23, 2007 at 3:26 pm #75845
Giani
MemberProbabil ca la ei nu exista baronul sindical basescian condescu si nici marele, unicul si inegalabilul la circumferinta soldului si grohaiturile debitate pinalti.
EDIT: Articolul citat mai sus nu provine din GSp, imi fac mea culpa, ci dintrun ziar de scandal de luni, pe care l-am citit inainte de a citi Gazeta (ceva cu C, cancan sau click, o prostie de genul asta; nu mai stiu pentru ca in afara de Evenimentul Zilei si Prosport nu cumpar alte ziare).
May 24, 2007 at 3:53 pm #75846dragos
Membertare imi doresc sa poata promova TULCEA si FOREX-ul !!!!
buzaul si petrolul NU merita, au castigat NUMAI prin buna-vointa arbitrilor !
sunt echipe de carton !!!!HAI TULCEA !!!
HAI FOREX !!!May 24, 2007 at 7:04 pm #75847adso
Member@dragos wrote:
tare imi doresc sa poata promova TULCEA si FOREX-ul !!!!
sunt echipe de carton !!!!asa zic si eu
Intre timp Tolontan are si el ceva de spus despre caz:
Braconaj în Deltă
Cînd au motivat trecerea la 18 echipe, şefii fotbalului au spus că vor retrograda 4 echipe şi că astfel Liga 1 îşi va păstra duritatea competitivă.
Vara trecută, Pandurii a rămas pe prima scenă în ciuda rezultatelor sportive. Acum, s-a copt ideea păstrării Ceahlăului. În acest ritm, nu va retrograda decît cine vrea şi nu va promova decît cine îşi doresc preşedinţii. Cooperativa s-a mutat din teren, unde e mai scump şi se vede, către licenţiere, un mediu plin de hîrţoage.
În timp ce blaturile erau televizate şi amendate public, manevrele prin care Sportul, anul trecut, sau Delta Tulcea, anul acesta, sînt depunctate în ciuda rezultatelor se bazează pe plictisul general pentru regulamente. Se protestează cîteva zile şi, apoi, media şi opinia publică renunţă să mai pătrundă argumentele birocratice şi le lasă în plata Domnului!
Dacă scuturi cluburile noastre, jumătate din ele nu au ce căuta pe prima scenă! Dar asta nu se poate. Şi, atunci, se practică exigenţa selectivă, orientată către cei care nu pot face valuri, deşi vorba asta nu sună prea bine la propriu în “cazul Delta Tulcea”.
Echipa e simpatică, intrarea ei ar da bine în materie de biodiversitate a campionatului, poate se mai prind şi niscaiva fonduri europene!, da’ Delta are un singur ghinion. S-a nimerit să vrea să intre, taman cînd nu e bine să pice Ceahlăul! Şi, de aceea, cererea ei de licenţiere, depusă în ultimul moment, va avea o soartă grea.
May 25, 2007 at 10:43 am #75848Zibling
Member@dragos wrote:
HAI FOREX !!!Nu e chiar normal sa spui “Hai Forex” inainte de meciul nostru direct cu ei. Nu uita ca si noua ne trebuie 2p. pt a sta matematic linistiti in Liga a II-a.
May 25, 2007 at 2:15 pm #75849ultrasro
MemberDragos tu chiar ma superi rau de tot! Doamne fereste sa ne bata Forex in Regie si sa ma prinzi LA NERVI CA RISCAM SA PETRECEM NOAPTEA amandoi departe de casa, adica eu la Sectia 20 si tu la Spitalul municipal pentru probleme ortopedice. Tre sa tii cont ca e cald si ca lumea e cu nervii intinsi la maxim iar daca cineva care spune ca tine cu Sportul se abereaza cu chestii gen Hai Cuca Macaii si Hai Carnatii de Plescoi chiar ca explodez ca Peter Pettrelli! Ce te-a apucat cu declaratii din astea ce ating tangential universuri abisale extrem de distante fata de atitudinea normala a unui ultras? Ai vreo intentie sa te muti in Brasov sau Tulcea sau este doar o efuziune romantica de moment cu gandul la pescuitul din delta?
May 25, 2007 at 3:13 pm #7585007Ex
KeymasterOpa! Stai un pic ca se incind spiritele pe forum.
Dragos, eu daca as fi in locul tau nu m-as pune cu ultrasro, deoarece si eu daca as fi in locul lui as proceda la fel. Hai sa-i sustinem pe ai nostri si sa nu ne intereseze ce fac ceilalti.
May 25, 2007 at 4:01 pm #75851dragos
Member@ultrasro wrote:
Dragos tu chiar ma superi rau de tot! Doamne fereste sa ne bata Forex in Regie si sa ma prinzi LA NERVI CA RISCAM SA PETRECEM NOAPTEA amandoi departe de casa, adica eu la Sectia 20 si tu la Spitalul municipal pentru probleme ortopedice. Tre sa tii cont ca e cald si ca lumea e cu nervii intinsi la maxim iar daca cineva care spune ca tine cu Sportul se abereaza cu chestii gen Hai Cuca Macaii si Hai Carnatii de Plescoi chiar ca explodez ca Peter Pettrelli! Ce te-a apucat cu declaratii din astea ce ating tangential universuri abisale extrem de distante fata de atitudinea normala a unui ultras? Ai vreo intentie sa te muti in Brasov sau Tulcea sau este doar o efuziune romantica de moment cu gandul la pescuitul din delta?
ai deviat de la miezul problemei: am spus, doar ca mi-as dori sa promoveze forezul si tulcea !!! ce este rau in asta ???!!!!
noi am AVUT, candva, SANSA, insa nu am fost lucizi !!!!si chiar daca ne-ar bate forexul, tu, ca un om cu inteligenta ar trebui sa stai si cugeti – cine sunt vinovatii: spectatorii sau jucatorii ????!!!
daca judeci la manie si pripit, s-ar putea sa ajungi (curand) pe la vreo sectie (si nu de votare !!!!)……..asa ca, fii CALM !!!!May 25, 2007 at 4:05 pm #75852dragos
Member@Zibling wrote:
@dragos wrote:
HAI FOREX !!!Nu e chiar normal sa spui “Hai Forex” inainte de meciul nostru direct cu ei. Nu uita ca si noua ne trebuie 2p. pt a sta matematic linistiti in Liga a II-a.
i-am raspuns lui Ovidiu……..nu cred, ca ai fost atent la nuanta !!!
eu vreau doar sa promoveze; nu am spus sa castige maine, in regie !!!!May 25, 2007 at 7:39 pm #75853ultrasro
MemberMomentul este nepotrivit sa-i sustii, inainte de meciul direct cu ei. Si la Forex au bagat materiale arbitrii contra noastra insa atunci ne-a scos Stanca ca a aparat un 11 m. In meciul cu Petrolul pot spune ca arbitrii au fost clasa mondiala fata de nemerniciile petrecute la Suceava si Botosani! Sportul Studentesc chiar au fost singuri impotriva tuturor in ultimile meciuri!
May 26, 2007 at 1:30 pm #75854Zibling
Member@dragos wrote:
i-am raspuns lui Ovidiu……..nu cred, ca ai fost atent la nuanta !!!
eu vreau doar sa promoveze; nu am spus sa castige maine, in regie !!!!In orice caz, una e sa ai preferinte despre cine promoveaza, si alta este sa spui “Hai FC Scuipa-n Dunare”. Si eu am preferinte, dar nu voi varsa nici o lacrima daca nu promoveaza preferintele.
Si, ia aminte la interviul de azi al lui Ferfelea – “nimeni nu merita sa promoveze din Liga II, seria I” (am incheiat citatul aproximativ).
Eu stiu ca tu vei ramane suporter al Sportului, dar fii mai atent la exprimare, ca ultrasii Ovidiu si Giani te iau in coarne pt orice virgula 😉
May 26, 2007 at 1:33 pm #75855Zibling
Member@ultrasro wrote:
Sportul Studentesc chiar au fost singuri impotriva tuturor in ultimile meciuri!
Pai, daca joci constant, chiar nu te mai deranjeaza un astfel de detaliu. Aminteste-ti cand Pandurii erau in ceafa noastra, luand cate 6p. de la oltenii lor (Rarora, Min.Motru si Vanju-Mare), dar noi am promovat cu doar 2 infrangeri parca si ne-a mers struna in acel sezon (parca nici accidentari nu am prea avut).
May 28, 2007 at 2:20 pm #75856dragos
Member@Zibling wrote:
“nimeni nu merita sa promoveze din Liga II, seria I”
se pare ca, toti gandim la unison (suporterii & jucatorii)
BEAUTIFUL MIND !!!!May 29, 2007 at 5:40 pm #75857Zibling
MemberMay 31, 2007 at 6:14 pm #75858Giani
MemberCand colo, draga Zibling, “Kosovo ie Srbija!” Orgolii multe, interese multe, bani de afara si mai multi, dar valoare zero. Seria estica a ligii secunde a oferit un spectacol jenant, in care au contat mai degraba interesele maharilor ferefe decat jocul din teren. Un spectacol la care am fost complici, pentru ca in loc sa bagam in teren jucatori dornici de afirmare, am folosit starlete care ne-au vaduvit de puncte. Ne-am facut singuri de ras intr-o serie exptrem de slaba, in care, daca juam la parametrii optimi, ar fi trebuit ca in minutul 30 sa punem in peluza carbunii sub gratar si sa scoatem baxurile de bere, ca in urmatoarele 60 de minbute oricum nu s-ar mai fi intamplat nimic. Ramanem intr-o serie submediocra din prostia unor jucatori, bem bere pentru ca am avut onoare cu Forex, desi ar fi trebuit cam de vreo doua luni sa fi baut sampania promovarii.
June 1, 2007 at 3:41 pm #75859Giani
MemberMai tineti minte expresia “buzaul sclavii lui steaua”? Multi dintre voi ati spus ca este gratuita. Uitati dovada: http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=42974
Auguri!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.