Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Stiri despre adversarii nostri.
- This topic has 89 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 1 month ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
June 5, 2009 at 11:05 am #75890
dragos
MemberMilut (ex-patronul Prefab Modelu) se afla in campanie electorala pentru europarlamentare.
asadar, omu’ tinteste sus @-) 8-}July 1, 2009 at 11:46 am #7589107Ex
KeymasterFC Buftea vinde locul din Liga a II-a!
Luni în cadrul lucrărilor şedinţei de Consiliului Local Buftea s-a evaluat situaţia echipei de fotbal a oraşului şi s-a ajuns la următoarele concluzii:
Oraşul Buftea, cu cei aproximativ 21.000 de mii de locuitori ai săi, nu poate suporta cheltuielile echipei de fotbal în liga a II-a, cheltuieli care se ridică la peste 20 de miliarde, în defavoarea străzilor fără canalizare, fără conducta de apă, a străzilor neasfaltate, a lipsei locurilor de joacă pentru copii şi a parcărilor şi a multor altor probleme cu care se confruntă edilii localităţii. Această cheltuială ar însemna sufocarea bugetului local şi asfel oraşul ar continua să stea pe loc.
În acest sens s-a hotărât cedarea locului din liga a II-a în schimbul a 20 de miliarde de lei, bani care vor intra în bugetul local al oraşului sub formă de sponsorizare, din partea echipei doritoare. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru rezolvarea unor probleme semnalate de cetăţenii oraşului, dar şi pentru instalarea aparaturii necesare pentru distribuirea internet-ului wirless gratuit pentru tineret, în prima fază în piaţa „Mihai Eminescu”.
În privinta echipei de fotbal, aceasta va juca din sezonul următor în liga a III-a, unde cheltuielile sunt apreciate undeva la 7 miliarde pe an, dar aceste cheltuieli suportate de Primarie vor fi din ce în ce mai mici pe măsură ce se vor încheia contractele de sponsorizare.
July 1, 2009 at 3:24 pm #75892adi
Member@07Ex wrote:
FC Buftea vinde locul din Liga a II-a!
Oraşul Buftea, cu cei aproximativ 21.000 de mii de locuitori ai săi, .
Daca ar avea 21 milioane locuitori, ar rivaliza cu Ciudad de Mexico, New York sau megalopolisurile japoneze; mai mult, ar insemna ca populatia Romaniei s-a mutat in bloc la Buftea.
July 1, 2009 at 7:30 pm #75893sircos
Member@07Ex wrote:
Oraşul Buftea nu poate suporta cheltuielile echipei de fotbal în liga a II-a
avea dreptate siman cand spunea (la gsp tv zilele trecute) ca pentru unele echipe, “privat” se refera doar la vanzarile de jucatori, nu si in cazul investitiilor la club, in cazul buftei, facute de statul roman.
July 2, 2009 at 1:59 am #7589407Ex
KeymasterStejaru ia locul celor de la Buftea!
Aşa cum anunţam mai devreme pe site, Buftea a renunţat la locul de Liga a II-a şi va evolua în al treilea eşalon din această vară. Ceea ce s-a discutat în cadrul sedinţei de luni a Consiliului Local a fost pus în practică azi.
Astfel, gruparea ilfoveană a făcut schimb de locuri cu Săgeata Stejaru, formaţie clasată în sezonul trecut pe locul 5 în seria a doua din Liga a III-a.
July 7, 2009 at 8:11 am #75895dragos
Member@07Ex wrote:
Stejaru ia locul celor de la Buftea!
Aşa cum anunţam mai devreme pe site, Buftea a renunţat la locul de Liga a II-a şi va evolua în al treilea eşalon din această vară. Ceea ce s-a discutat în cadrul sedinţei de luni a Consiliului Local a fost pus în practică azi.
Astfel, gruparea ilfoveană a făcut schimb de locuri cu Săgeata Stejaru, formaţie clasată în sezonul trecut pe locul 5 în seria a doua din Liga a III-a.
asadar, vom juca impotriva ARCASILOR de la stejaru…..
)
) :-w
July 12, 2009 at 9:01 am #75896Zibling
MemberSageata Stejaru sunt aia din judetul Tulcea, despre care am auzit diferite basme in seronul 2009-2009 ?
July 12, 2009 at 12:24 pm #75897sircos
Member@Zibling wrote:
am auzit diferite basme in seronul 2009-2009 ?
ti-am mai spus de atatea ori sa nu mai consumi bere inainte de ora 17.00 !
July 15, 2009 at 11:27 am #75898Zibling
MemberSorry, lasa prostiile, stii doar ce am vrut sa scriu ;
August 16, 2009 at 5:43 pm #75899dragos
Memberazi in partida Dunarea Giurgiu – Farul Cta, la oaspeti a jucat Bogdan Andone !!!
May 16, 2010 at 10:47 pm #75900dragos
MemberFC Snagov a ramas fara “patroana” Ana Maria Prodan, care a demisionat.
asadar, la anu’ vor “trage” la retrogradare.)
)
)
)
)
oare pe cine va mai cumpara Prodanca ???June 3, 2010 at 7:16 pm #75901dragos
Memberdupa ce a antrenat putin pe farul cta, denis serban a demisionat….deh, a debutat la meciul cu sportul si a plecat inainte de finele returului.
June 3, 2010 at 8:58 pm #75902Zibling
MemberAdica Denis si-a facut timp sa ne incurce pe noi, dar treaba nu a putut sa o duca pana la capat :-s
August 5, 2012 at 1:43 pm #75903sircos
Memberhttp://sportb.ro/henry-a-decedat-in-urma-unui-stop-cardio-respirator-in-timpul-amicalului-fc-balotesti-delta-tulcea/
no comment …http://liga2.prosport.ro/special/tragedie-henry-de-la-delta-tulcea-a-decedat-pe-teren-fotbalistul-nu-ar-fi-primit-viza-medicala-posibile-cauze-ale-dramei-9922493
Jucătorul nu a primit viza medicală din cauza unor probleme la inimă. Fotbalistul evolua pe semnătură la Delta Tulcea.August 7, 2012 at 7:20 pm #75904Ace of Spades
Member@sircos wrote:
http://sportb.ro/henry-a-decedat-in-urma-unui-stop-cardio-respirator-in-timpul-amicalului-fc-balotesti-delta-tulcea/
no comment …http://liga2.prosport.ro/special/tragedie-henry-de-la-delta-tulcea-a-decedat-pe-teren-fotbalistul-nu-ar-fi-primit-viza-medicala-posibile-cauze-ale-dramei-9922493
Jucătorul nu a primit viza medicală din cauza unor probleme la inimă. Fotbalistul evolua pe semnătură la Delta Tulcea.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Mare pacat, atat de tanar, avea tot viitorul in fata. Totusi, trebuia sa mai fi facut niste controale medicale si sa nu joace pe semnatura. Cu propria viata nu e de glumit, chiar daca poate avea nevoie neaparat de bani.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.