Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005
- This topic has 226 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 2 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
December 23, 2004 at 12:09 pm #50402
razvanR
Member2004 a fost un an bun pentru Sportul Studentesc !
Am repromovat in Divizia A, echipa noastra fiind alaturi de Steaua, Dinamo si Universitatea Craiova, printre echipele cu cele mai multe sezoane bifate in prima liga in ultimii 32 de ani (doar 4 sezoane am lipsit de prima scena in acest interval) !
Am fost foarte bucuros dupa meciul din primavara de la Tg. Jiu, dupa meciul din vara cu ARO, cand am sarbatorit promovarea, dupa meciul din toamna cu U Craiova, si dupa cele doua victorii din aceasta iarna cu FC National.
Felicit toti jucatorii care au luptat pentru Sportul studentesc in acest an, pe Dan Petrescu, Gabi Balint, Cezar Zamfir, Tom Cristea, Florin Tene, pe preparatorul fizic din Italia, pe psihologul echipei, pe Mac Popescu si Vasile Siman, precum si pe toti ceilalti care se afla in stafful echipei.
Va urez tuturor sarbatorii fericite, ne revedem in 2005 !
December 23, 2004 at 2:34 pm #69931ultrasro
MemberMomentan jucatorii sunt in pragul Craciunului cu salariile neplatite (cel putin o mare parte din ei) desi azi trebuia sa fie ziua de plata a restantelor. Siman a amanat pentru 24 decembrie plata lor dar sunt curios cine ar paria pe punctualitatea proverbiala a lui Vasile! E absurd ca jucatorii unei echipe de Divizia A sa se imprumute de bani pe la rude pentru a putea sa-si cumpere cele trebuincioase de sarbatori. 😯
December 23, 2004 at 2:42 pm #69932George Apostol
MemberAsta este Siman, lucreaza ca la colhoz la el in Ucraina muma.
December 25, 2004 at 10:02 pm #69933cristiansportul
MemberPoate ca in ceasul al 12-lea Siman va face o fapta buna de sarbatorii. Si va trece in anul viitor fara datorii fata de jucatori.
December 27, 2004 at 7:24 am #69934George Apostol
MemberOvidiu, ce sti? le-a platit Siman macar o parte din datorii jucatorilor?
December 27, 2004 at 9:39 am #69935dragos
Membera fost un an bun, dar se putea A FI EXCELENT, chiar……
MOS CRACIUN sper sa le aduca jucatorilor nostri – PLATA SALARIILOR si
BELSUG IN CASELE LOR !!!!insa, sile nu se dezminte si tot amana platile – RUSINOS !!! HOUU !!!
cand toti se pregatesc sa sarbatoreasca CRACIUNUL asa cum se cuvine,
jucatorii trebuie sa se imprumute pe la rude pentru a avea de un carnat, o sarma, un sorici, un cozonac etc.etc. si asteapta plata pe 24.12…….
cum pot fi fericite sarbatorile pentru ei????? sile stie raspunsul…..
este un lacom – el are tot ce vrea, iar alti tre’ sa faca foamea……December 29, 2004 at 7:32 am #69936Ultras
MemberUn apel pe telefonul Gazetei Sporturilor a readus în atenţie problema jucătorilor de la Sportul, lăsaţi fără bani de către patronul Vasile Şiman. La celălalt capăt al firului o doamnă cu voce tremurîndă se scuză aproape excesiv pentru deranj şi imploră ajutor. Nu pentru ea, ci pentru fiul său, Florin Cruceru, fotbalist la echipa din Regie, “batjocorit la fel ca şi ceilalţi colegi ai săi chiar în Ajunul Crăciunului”.
“Cruceru este numele meu, dar asta nu contează decît să ştiţi cu cine staţi de vorbă. V-am sunat să vă întreb dacă există vreo cale să i se facă dreptate băiatului meu dar şi celorlalţi colegi ai săi. Nu şi-au luat salariile de şase luni. Chiar şi Dan Petrescu a condiţionat rămînerea de rezolvarea problemei”, şi-a început mama fotbalistului povestea. “Au fost chemaţi pe 23 la club, însă acolo un funcţionar le-a spus că domnul Şiman e în Ucraina, să mai vină a doua zi”. Vocea doamnei Cruceru este sugrumată de lacrimi, amintindu-şi cum a petrecut copilul său Crăciunul singur acasă, fără bani măcar pentru un suc. “Noi am plecat la ţară, iar el a rămas acasă. Mi-a zis «mamă, nu se poate, trebuie să ne dea banii. Doar ne-a promis, precis că pe 24 ni-i dă»”. Speranţele jucătorilor au fost însă din nou spulberate, şi în Ajunul Crăciunului uşa clubului din Strada Moxa rămînînd închisă.
Irimia i-a încurajat
Mama lui Cruceru a mai povestit că puştii Sportului au avut o licărire de speranţă. “Cristi Irimia, care e ca fratele lor, v-am spus că sînt toţi prieteni, i-a sunat taman de la Kiev. Le-a spus «mă, staţi liniştiţi, cred că vă dă banii. A semnat actele pentru transferul meu şi a plecat de aici cu 30.000 de dolari în geantă. Precis sînt pentru voi».“Restanţele o să fie achitate pînă în Revelion”
Vasile Şiman, patronul Sportului85.000 de dolari este suma totală pe care Şiman trebuie să o achite jucătorilor de la Sportul, reprezentînd restanţele contractuale
29 decembrie 2004
http://www.gsp.roDecember 29, 2004 at 12:24 pm #69937dragos
Membereste REVOLTATOR !!!!
NESIMTIRE MAREEEE !!!!December 29, 2004 at 2:24 pm #69938Radu Dobrin
Memberhmm…in acelasi timp, nu pot sa nu ma intreb……
1. ce spera doamna Cruceru ca rezolva prin gsp?
2. daca fotbalistul “batjocorit” nu are bani “nici macar pentru un suc”, e solutia cea mai buna ca familia sa il lase acasa de sarbatori?
3. adunat intr-un an (cel care aproape a trecut) cred ca fotbalistii au cistigat, una peste alta, binisor (chiar si fara restantele de pina acum). cum e posibil sa ajungi in situatia sa nu mai ai bani ‘nici macar pentru un suc’?…sau este cumva asa ca un eminent jurnalist de la revista cu pricina a dus lipsa de idei intre doua sarmale si trei tuici?……
Oricum, asta nu diminueaza citusi de putin magaria de a nu iti respecta promisiunea facuta jucatorilor in ajun de sarbatori…..
December 29, 2004 at 8:39 pm #69939ultrasro
MemberMiercuri dimineata s-au platit salariile restante… cam tarziu dar…
December 30, 2004 at 1:18 am #69940Ultras
MemberSPORTUL
Şi-au primit banii!
Ieri, în jurul orei 17:00, “studenţii” au trecut pe la sediul clubului pentru a ridica banii pe cinci luni de zile în valoare de aproape 85.000 de dolari. “Nu mai există nici o datorie. Au fost plătite restanţele către jucători, aşa cum vorbisem cu domnul Şiman”, a declarat Dan Petrescu. Antrenorul formaţiei din Regie a mai adăugat: “Nu se mai pune problema să plec. Chiar dacă o să primesc oferte, acum sînt cu gîndul la returul campionatului, unde sper să facem o figură frumoasă.” Altfel, Florin Cruceru a ţinut să precizeze că nu mama sa a fost cea care a sunat la redacţia Gazetei pentru a reclama restanţele financiare pe care Şiman le avea faţă de “studenţi”. y Paul Muntenescu
December 30, 2004 at 9:07 am #69941ion
MemberDesi sint adeptul ideii ca munca trebuie platita conform invoielii ,tin totusi sa-l felicit pe Siman pentru efortul de a aduce banii si de a lasa echipa si sper ca si stafful clubului in liniste financiara pentru anul 2005. E bine ca a platit ,ca se va face liniste si sper ca odata cu linistea vor veni si zile mai bune si frumoase in 2005. La multi ani Simane !
December 30, 2004 at 12:56 pm #69942ovidiu
MemberImbucurator ca a platit.
Sper totusi sa invete sa plateasca la timp.
In ce priveste articolul din gsp ce sa zic, deh, ziaristi.
Odata am lucrat si eu la un ziar (munca suplimentara), la tehnoredactare. Am fost ingrozit de ziaristii de pe acolo. E un tipic pentru majoritatea. Articolele (negative si pozitive) erau pregatite dinainte de desfasurarea evenimentului sportiv si au fost chiar si interviuri imaginare cu anumiti sportivi.
GSP-ul cand nu are de ce se lega mai arunca un articol cu privire la conditiile de la Sportul Studentesc.VIVA SPORTUL STUDENTESC
December 31, 2004 at 1:38 pm #69943Giani
Member@ovidiu wrote:
Imbucurator ca a platit.
Sper totusi sa invete sa plateasca la timp.
In ce priveste articolul din gsp ce sa zic, deh, ziaristi.
Odata am lucrat si eu la un ziar (munca suplimentara), la tehnoredactare. Am fost ingrozit de ziaristii de pe acolo. E un tipic pentru majoritatea. Articolele (negative si pozitive) erau pregatite dinainte de desfasurarea evenimentului sportiv si au fost chiar si interviuri imaginare cu anumiti sportivi.
GSP-ul cand nu are de ce se lega mai arunca un articol cu privire la conditiile de la Sportul Studentesc.VIVA SPORTUL STUDENTESC
Sa revin cu poata privind transferul lui Stancioiu la Chelsea???
January 2, 2005 at 9:08 am #69944ultrasro
MemberNu cred ca are bani Abramovici pentru un asemenea transfer!
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.