Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005
- This topic has 226 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 2 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
February 26, 2005 at 1:46 pm #70065
Ultras
MemberSPORTUL / 15:33
Petrolul Ploieşti – Sportul Studenţesc 0-1
A înscris Tibi Bălan (54). Dan Petrescu a trimis în teren următorul 11: Stanca – Borz, Dedu, Secăreanu, Rusu – Bălan, Lazăr, Cruceru, Maxim – Curelea, Nae. Au mai jucat Ferfelea, Varga şi Rădoi. Petrolul Ploieşti a început meciul în următoarea formulă: Miron – S. Bar, Grigore, Oprea, Costache – Marinescu, Paraschiv, Ghiţă, Irimescu – C. Ilie, Pastor. Au mai jucat Fodor, Aristan, Cl. Tudor, Băjenaru şi Pîrşă.February 26, 2005 at 6:33 pm #70066Ultras
MemberPoze de la Iulia Hasdeu..
February 28, 2005 at 10:13 am #70067dragos
Membersper sa avem parte de victorii si in OFICIALE, nu numai in amicale….
SPORTUL FOREVER 1!!!!
February 28, 2005 at 11:06 am #70068cameliu
Member•Pelici “spion” la Ploieşti
Antrenorul Alex Pelici a ratat amicalul de sâmbătă, preferând să se deplaseze la Ploieşti, pentru a vedea pe viu întâlnirea FC Petrolul – Sportul Studenţesc, scor 0-1 (0-0), “studenţii” urmând să poposească la Alba Iulia în prima etapă. “Dan Petrescu are echipă foarte bună, aşezată bine în teren, compusă din jucători tineri, dispuşi la efort. Sper să le fi descoperit totuşi şi câteva părţi sensibile ale angrenajului şi să profităm”, a declarat Pelici, care s-a deplasat cu autoturismul personal parcurgând 1000 de kilometri (spre seară a revenit la Timişoara), tocmai în dorinţa de a urmări ultima reprezentaţie a adeversarului din runda a 16-a.February 28, 2005 at 12:26 pm #70069dragos
Memberdupa ploaie si ninsoare, terenurile vor fi in mocirla sau pline de zapada…
oricum, deplasarea va fi anevoioasa…….February 28, 2005 at 1:43 pm #70070cameliu
MemberReturul începe pe 11 martie!
Începutul returului de campionat a fost amânat din cauza timpului nefavorabil. “Returul va fi amînat cu o săptămînă, pentru data de 11 martie, şi va începe cu etapa a 16-a”.
February 28, 2005 at 1:45 pm #70071cameliu
MemberBine macar ca se incepe cu etapa a-16-a!
E mai bine sa incepem cu un meci la Alba decit acasa cu Dinamo!
Nu?February 28, 2005 at 3:56 pm #70072dragos
Memberdom’ mitica stie ce face, doar e meserias.
March 1, 2005 at 7:32 am #70073Ultras
MemberMai aproape ca oricînd
Radu Oprişan, Alexandru BanuDiscuţiile între conducerile Rapidului şi Sportului pentru transferul lui Gigel Bucur par să fi intrat în linie dreaptă. George Copos, Dinu Gheorghe şi Vasile Şiman au discutat în repetate rînduri în aceste zile, surse autorizate susţinînd că, în mare măsură, au pus la punct tranzacţia. Răzvan Lucescu doreşte să îl aibă la dispoziţie pe Bucur cît mai repede, mai cu seamă că Sabin Ilie a semnat contractul în China, iar Daniel Niculae este accidentat.
Părţile au căzut de acord asupra sumei de 400.000 de dolari, atacantul urmînd să fie deţinut în coproprietate de cele două cluburi. Şiman mai cere însă ca Rapid să îi cedeze şi procentele pe care le deţine din Tibi Bălan, fotbalist cotat la această oră tot la 400.000 de dolari. Acesta este aspectul la care Şiman şi Copos nu au ajuns încă la un numitor comun.
Arman s-a întors, dar nu rămîne
Arman Karamian, unul dintre cei doi gemeni armeni, s-a întors în Bucureşti după ce nu a reuşit să se transfere la Oţelul Galaţi. Deşi era dorit de către Mihai Stoichiţă, Arman nu a putut fi legitimat din cauza permisului de muncă. Oficialii gălăţeni nu au reuşit să facă formalităţile, clubul fiind respins pe motiv că are datorii la fisc. “De la noi a plecat liber, merge unde îşi găseşte echipă, nu la Rapid”, a precizat preşedintele giuleştean Dinu Gheorghe.“Sabin e încă jucătorul nostru”
Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat ieri că atacantul Sabin Ilie nu a primit acordul giuleştenilor pentru a semna cu formaţia Changchun Yatai, lider în liga a doua chineză. “Eu am vorbit cu impresarul lui Sabin, i-am comunicat pretenţiile noastre şi aştept să vină cu contractul să-l vedem. Dacă este întocmit în condiţiile discutate, batem palma şi putem spune că este transferat. Pînă atunci, el este jucătorul Rapidului”, a spus Dinu Gheorghe. Ilie ar urma să cîştige în China 30.000 de dolari pe lună, iar Rapidul ar încasa 200.000 de dolari din transferul său.
“Mă tentează Rapidul”– Gigel, eşti primul pe lista de achiziţii a Rapidului. Ţi-ar plăcea să joci în Giuleşti?
– În primul rînd, vreau să vă spun că eu am aflat din ziare de acest lucru. Bineînţeles că îmi doresc şi eu să merg mai departe, la mai bine, însă trebuie să fie o ofertă care să mulţumească şi clubul, dar şi pe mine. Dacă giuleştenii l-au contactat pe domnul Şiman, cu siguranţă că m-ar tenta Rapidul, pentru că este o echipă de top din fotbalul românesc. Ştiu că au nişte probleme cu atacul, că Sabin a plecat, Niculae este accidentat, dar mai mult nu pot să vă zic.– Te ştii cu băieţii din Grant?
– Păi, cu Vali Negru am jucat la Sportul, cu Niculae şi Bădoi m-am cunoscut la lotul naţional. N-ar fi probleme din acest punct de vedere, mai ales că sîntem şi vecini de cartier.– Ai lăsa în urmă Sportul, echipă pentru care ai jucat de cînd ai început fotbalul.
– Aşa este, dar asta e viaţa. Recunosc că nu mi-ar fi uşor, pentru că traversam un moment bun în Regie, cu victorii aproape pe linie în amicalele din această iarnă. Sînt sigur că alb-negrii vor avea un retur foarte bun. Cu sau fără mine, asta rămîne de văzut.1 martie 2005
March 1, 2005 at 7:33 am #70074Ultras
Member“Gigel Bucur e pe teava”
Dorinta presedintelui giulestean Dinu Gheorghe de a-l aduce pe Gigel Bucur in Giulesti este foarte aproape de a se realiza, Rapidul fiind dispus sa achite Sportului Studentesc suma de 400.000 de dolari, plus un jucator imprumut, pana la vara.
Discutiile finale pentru transferul golgeterului din Regie urmau sa fie finalizate luni seara, cand Dinu Gheorghe s-a intalnit la Hotelul Crowne Plaza cu Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc.
Se pare ca Siman nu a dorit sa negocieze cu principalul actionar al “visiniilor”, George Copos, preferand sa trateze doar cu presedintele Rapidului.
Siman ar fi suparat pe actualul vicepremier dupa ce, anul trecut, a primit banii destul de greu pentru transferurile “la pachet” ale lui Negru, Irimia si Galamaz, motiv pentru care ultimii doi au fost redirectionati catre Dinamo dupa doar trei luni.
Daca nu va interveni ceva neprevazut, in proportie de 99 la suta Bucur va ajunge la Rapid. El ar urma sa aiba un salariu stagional de 75.000 de dolari si va ramane 50% si in proprietatea lui Vasile Siman, care va incasa jumatate dintr-un transfer ulterior.
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/index.php?meniuId=37&viewCat=97&viewItem=916
March 1, 2005 at 12:19 pm #70075cristiansportul
MemberSe pare ca de ceea ce credeam ca am scapat nu se va intampla si pana la urma unul din stalpii echipei nostre va pleca. Oricum ii doresc sa aiba rezultate cat mai bune la rapid sa iasa golgheter dar sa nu dea gol cu noi si poate ca la vara isi va gasi si un angajament prin stainatate. De asemenea sper ca echipa sa nu resimta foarte tare plecarea lui Gigel si sa avem o clasare meritorie la sfarsitul campionatului.
March 1, 2005 at 2:00 pm #70076dragos
Membernimic nou sub soare: gigel pleaca la rrapid…….intrebarea este: cine va
fi “TALPA IUTE” din Regie????March 1, 2005 at 6:29 pm #70077Ultras
MemberLa stirile de la Antena 1 au spus ca negocierile dintre Vama si Siman s-au impotmolit. Siman a declarat ca de Gigel se interseaza si Steaua, dar ca acesta mai are si alte oferte…
March 1, 2005 at 7:57 pm #70078cameliu
MemberDaca tot e sa plece cel mai bine ar fi direct in strainatate… Si daca se poate nu in Ucraina, Rusia sau China 😆 😆 😆
March 1, 2005 at 10:54 pm #70079Radu Dobrin
Memberstai sa vezi peste vre-un an sau doi ce cautare o sa aiba fotbalistii romani in corea de nord ..
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.