Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 227 total)
  • Author
    ion
    Member

@cameliu wrote:

Ioane, ce te-ai enervat asa?
    Cazimir avea dreptate, iar postul nu-ti era adresat doar tie!
    Eu am deschis topicul asta, si ideea mea initiala era sa facem un topic doar cu stirile din presa, ca sa fie mai usor ulterior ca acestea sa fie transferat in arhiva de stiri a site-ului!
    Si am fost apoi printre primii care am deviat de la regula…
    Aveam oricum un topic special Gigel Bucur, unde puteam comenta articolele din presa…
    Asta e, acum!

@ion wrote:

@97SiR wrote:

Eu am crezut ca acest thread este dedicat articolelor din ziare si stirilor de ultima ora despre Sportul Studentesc, dar vad ca s-a inceput sa se devieze de la subiect.

Tot respectul pt munca ta vis a vis de acest forum !!! Daca te-am deranjat cu o discutie in plus (pentru care nu cred ca se impunea un nou topic )cred ca ar fi mai bine sa-mi restrictionezi accesul la discutii fara reprosuri si vorbe de duh !

era vorba de un dialog care l-am vrut coerent ,nu cu trimiteri si adaugiri!Nu putem mereu sa fim supercatoloci ca altfel ajungem in alta parte…Dar e simplu si chiar nu ma supar si sper ca nu supar pe nimeni : lacatul pe ION si gata .Ce pot sa fac daca odata la 100 de topicuri ma ia valul ,vreau sa vorbesc in timp aproape real si postez e drept neregulamentar…Imi pare rau daca am gresit dar cred ca nu e un capat de tara si cred ca trebuie sa fim toleranti !

07Ex
    Keymaster

@ion wrote:

@97SiR wrote:

Eu am crezut ca acest thread este dedicat articolelor din ziare si stirilor de ultima ora despre Sportul Studentesc, dar vad ca s-a inceput sa se devieze de la subiect.

Tot respectul pt munca ta vis a vis de acest forum !!! Daca te-am deranjat cu o discutie in plus (pentru care nu cred ca se impunea un nou topic )cred ca ar fi mai bine sa-mi restrictionezi accesul la discutii fara reprosuri si vorbe de duh !

Citeste-ti mesajele private. 😉

cameliu
    Member

RAPID. “Alb-visiniii” l-au achizitionat, de la Sportul Studentesc, pe atacantul Gigel Bucur. Patronul din Regie, Vasile Siman, va incasa 300.000 de euro. Pe linga bani, Rapid l-a cedat si pe mijlocasul Ciprian Vasilache. Ieri dupa-amiaza, Gigel era nerabdator: “Astept dintr-un moment in altul telefonul domnului Siman. M-as duce bucuros in Giulesti!”.

cameliu
    Member

Onlinesport:

“Copos: ‘Cred ca Bucur e al nostru'”

George Copos a declarat joi seara ca se afla in tratative avansate cu patronul Sportului, iar Gigel Bucur este cu un pas la Rapid.

“Am vorbit astazi (n.r. joi) cu Siman, patronul Sportului, care imi este foarte bun prieten. Desi inca nu am semnat, cred ca Bucur este ca si al nostru”, a declarat Copos.

“Razvan Lucescu mi l-a cerut in mod repetat si sper sa i-l pot oferi o data cu inceputul returului”, a mai spus patronul rapidist.

De ce sunt probleme?

Conform unor surse de increde, joi seara, patronii celor doua formatii, George Copos si Vasile Siman, ar fi ajuns la un acord in ceea ce priveste suma de transfer al atacantului, insa formatia antrenata de catre Dan Petrescu ar dori si un fotbalist la schimb, si anume pe Vali Negru.

Problema este ca oficialii giulesteni l-au declarat pe mijlocas netransferabil, iar “studentii” vor trebui sa se reorienteze catre alt fotbalist.

De asemenea, o alta dificultate survenita intre cele doua parti este legata de perioada transferului. Daca Sportul vrea sa-i dea drumul lui Bucur din vara, Rapid doreste ca atacantul sa vina in Giulesti inca din aceasta pauza competitionala.

cameliu
    Member

Libertatea:

Bucur a semnat cu Rapid
    Aseara, Gigel Bucur (foto) a semnat cu Rapid, punandu-se astfel capat unei telenovele in care atacantul Sportului era dat astazi la Steaua si maine in Giulesti. Dupa ce patronul “visiniilor”, George Copos, si-a dat acceptul pentru achizitionarea atacantului, conducerile celor doua grupari s-au inteles aseara, la Crowne Plaza, asupra detaliilor tranzactiei. Giulestenii vor plati 400.000 $ lui Vasile siman, bosul din Regie, care a mai obtinut si 50% dintr-un transfer ulterior in strainatate al fotbalistului. Este posibil ca Bucur sa se prezinte chiar azi la antrenamentele “feroviarilor”, iar maine sa si debuteze sub culorile noii sale echipe, in amicalul Rapid – Electromagnetica. in alta ordine de idei, Marius sumudica a fost numit ieri antrenor secund. Fotbalistul a iesit campion cu echipa giulesteana in 1999 si a renuntat la cariera pentru a sta pe banca tehnica.

Ultras
    Member

Ziarul:

Dupa mai multe runde de negocieri, cluburile Rapid si Sportul Studentesc au ajuns la un acord in ceea ce priveste trecerea atacantului Gigel Bucur la echipa de sub Podul Grant. Patronul „studentilor“, Vasile Siman, nu neaga faptul ca ar fi „batut palma“ cu Dinu Gheorghe, insa spune ca: „mai vedem cand semnam actele, poate ne razgandim intre timp“. Potrivit unor surse din cadrul clubului din Regie, Sportul va incasa 400.000 de dolari si 40 la suta dintr-un eventual transfer in strainatate al jucatorului. In plus, in schimbul golgheterului, Rapidul va ceda si procentele pe care le detine in cazul lui Tibi Balan, capitanul formatiei conduse de Dan Petrescu.

Poate face ca in cazul lui Ciubotariu la Kiev… norocul lui Copos ca pe aici nu sar, la propriu, tribunele in aer… 😈

cameliu
    Member

gsp:

A semnat!
    Radu Oprişan, Paul Muntenescu

Gigel Bucur a plecat din antrenamentul de ieri dimineaţă al Sportului după ce a efectuat cîteva mişcări de încălzire. “Am avut de făcut o mie de drumuri, nu-mi văd capul de treburi, de-aia m-am învoit”, a declarat atacantul la prînz. Martori oculari susţin că Bucur s-a întîlnit puţin mai tîrziu la hotelul Crowne Plaza cu Dinu Gheorghe, şi chiar că a semnat contractul cu Rapid. Lui Gigel i s-a propus un angajament pe trei ani, cu un salariu crescînd de la 40.000 de dolari la 60.000 de dolari pe sezon, la Sportul cîştigînd 20.000 $. Actul semnat ieri de Bucur nu are însă nici o valoare fără ca şi conducerile cluburilor să se înţeleagă.

“Sîntem aproape de un acord, mai trebuiesc stabilite anumite amănunte”, a recunoscut ieri Vasile Şiman, după încă o întîlnire cu George Copos şi Dinu Gheorghe. În principiu, Rapid va plăti 400.000 de dolari şi va ceda drepturile pe care le are asupra lui Tiberiu Bălan pentru a cumpăra 50 de procente din valoarea lui Bucur. “S-au făcut paşi importanţi, dar nu e nimic finalizat”, a precizat tot ieri preşedintele rapidist Dinu Gheorghe.

dragos
    Member

dupa lupte seculare care au durat aproape 30 ani, s-a semnat pactul din Giulesti : SPORTUL si cu RAPID TOTDEAUNA S-AU IUBIT !!!!!

Tavi
    Member

@dragos wrote:

…SPORTUL si cu RAPID TOTDEAUNA S-AU IUBIT !!!!!

mie-mi vine sa vomit

dragos
    Member

da, da, tavi…..asta este adevarul…….

cameliu
    Member

Prosport:

E ţinut ca un diamant
    Gigel Bucur nu mai e lăsat să se antreneze cu Sportul de frica unei accidentări care i-ar putea pune în pericol transferul la Rapid. În ciuda faptului că trecerea lui Gigel Bucur de la Sportul la Rapid e ca şi realizată, actele nu au fost încă semnate. Nici contractul între cele două echipe, dar nici angajamentul personal al fotbalistului. În ambele cazuri există cîte o problemă. Giuleştenii nu vor să cedeze cele 50 de procente pe care le au din proprietatea lui Tibi Bălan, iar Bucur nu e mulţumit cu suma – 40.000 de dolari – pe care i-a oferit-o conducerea giuleştenilor, însărcinîndu-l pe Ioan Becali să trateze pentru el. În aşteptarea reglementării ultimelor neconcordanţe, ieri Şiman întîlnindu-se din nou cu Dinu Gheorghe, lui Gigel i s-a impus un tratament special. El nu se mai antrenează sub comanda lui Dan Petrescu, ci se pregăteşte individual la sala de forţă, cu telefonul lîngă el, aşteptînd un apel care să-l îndrepte spre Rapid. Vasile Şiman i-a interzis să se antreneze afară de teama unei accidentări care ar pune în pericol realizarea transferului. Dacă Bucur aşteaptă telefonul dinspre Giuleşti, coechipierii de la Sportul aşteaptă să-l vadă pe Gigel plecat, pentru că din banii ce vor veni de la Rapid îşi vor primi şi ei restanţele financiare, adică salariile pe lunile ianuarie şi februarie. Chiar dacă lucrurile sînt aproape de finalizare înspre Rapid, ceilalţi doi granzi ai Diviziei A, Steaua şi Dinamo, nu au abandonat pista Bucur. Dacă despre interesul Stelei se ştie deja, conducătorii din Ştefan cel Mare l-au contactat joi seară pe Vasile Şiman declarîndu-se şi ei interesaţi de Gigel.

Ultras
    Member

Care adevar?
    Dupa meciul de la Oradea in care Dinamo a luat-o pe coaja cu 4-0 de la FC Bihor, Andone a declarat ca-l vrea pe Gigel… Si lucrurile nu sunt batute-n cuie cu Rapid…

E ţinut ca un diamant
    Gigel Bucur nu mai e lăsat să se antreneze cu Sportul de frica unei accidentări care i-ar putea pune în pericol transferul la Rapid. În ciuda faptului că trecerea lui Gigel Bucur de la Sportul la Rapid e ca şi realizată, actele nu au fost încă semnate. Nici contractul între cele două echipe, dar nici angajamentul personal al fotbalistului. În ambele cazuri există cîte o problemă. Giuleştenii nu vor să cedeze cele 50 de procente pe care le au din proprietatea lui Tibi Bălan, iar Bucur nu e mulţumit cu suma – 40.000 de dolari – pe care i-a oferit-o conducerea giuleştenilor, însărcinîndu-l pe Ioan Becali să trateze pentru el. În aşteptarea reglementării ultimelor neconcordanţe, ieri Şiman întîlnindu-se din nou cu Dinu Gheorghe, lui Gigel i s-a impus un tratament special. El nu se mai antrenează sub comanda lui Dan Petrescu, ci se pregăteşte individual la sala de forţă, cu telefonul lîngă el, aşteptînd un apel care să-l îndrepte spre Rapid. Vasile Şiman i-a interzis să se antreneze afară de teama unei accidentări care ar pune în pericol realizarea transferului. Dacă Bucur aşteaptă telefonul dinspre Giuleşti, coechipierii de la Sportul aşteaptă să-l vadă pe Gigel plecat, pentru că din banii ce vor veni de la Rapid îşi vor primi şi ei restanţele financiare, adică salariile pe lunile ianuarie şi februarie. Chiar dacă lucrurile sînt aproape de finalizare înspre Rapid, ceilalţi doi granzi ai Diviziei A, Steaua şi Dinamo, nu au abandonat pista Bucur. Dacă despre interesul Stelei se ştie deja, conducătorii din Ştefan cel Mare l-au contactat joi seară pe Vasile Şiman declarîndu-se şi ei interesaţi de Gigel.

http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=53473

Ultras
    Member

Hai ca ne-am potrivit … 😈 Am postat acelasi articol, in acelasi timp…

cameliu
    Member

Hai ca mai pun unu 😆 😆 😆 !
    Din Libertatea:
    3 ani visiniu!Intai l-a vrut Ioan Andone, acum un an si jumatate. Apoi Rapidul. Steaua a intrat pe fir. Telenovela s-a sfarsit vineri seara, cand atacantul de buzunar din Regie a parafat un angajament valabil pe trei sezoane cu giulestenii. Gigel, care a debutat la nationala in amicalul cu Slovacia (2-2), din Cipru, si-a dublat salariul. Daca in Regie incasa 20.000 $, in Grant va primi un salariu de 40.000 $ in primul an, 50.000 $ in al doilea si 60.000 $ in ultimul. Jucatorul a semnat contractul cu Rapid vineri dupa-amiaza, la Hotelul Crowne Plaza, acolo unde s-a intalnit cu presedintele “visiniilor”, Dinu Gheorghe. Contractul va intra practic in vigoare doar dupa ce Vasile siman, patronul Sportului si omologul sau, George Copos, se vor intelege. “Nu sunt probleme”, a spus Copos, care va plati pentru Bucur 400.000 $ si va ceda drepturile federative pe care le are asupra lui Tiberiu Balan. Sportul va primi si 20% din suma unui transfer ulterior al lui Bucur. Echipa lui Razvan Lucescu are programat in aceasta dimineata un ultim amical inainte de prima etapa a returului. Daca vremea va permite, baza de pregatire de la Straulesti va gazdui jocul-scoala cu echipa a doua a clubului, ocazie cu care Gigel se va imbraca prima oara in visiniu.

Ultras
    Member

Nu prea ii cred eu pe astia de la Libertatea, pentru ca ei isi fac articolele pe genunchi… Mai ales ca nu cred ca Siman ar renunta la partea lui de 50%…

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 227 total)
  • The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.