Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005
- This topic has 226 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 4, 2005 at 11:50 pm #70110
Ultras
MemberSi eu unul din Jurnalul:
Tergiversare
[ Edit| Delete ]
Gigel Bucur: “Sunt la Sportul”
PROGRES. Convocarea in premiera la echipa nationala pentru meciul cu Slovacia i-a crescut cota lui Gigel Bucur
Jurnalul National: Gigele, iti sta bine in visiniu?
Gigel Bucur: Inca nu am incercat. Mai vedem ce se intampla in continuare. Deocamdata tot in alb si in negru sunt.Nu ai semnat cu Rapid?
Sunt inca sub contract cu Sportul Studentesc. Nu am discutat nimic cu cei de la Rapid. Stiu doar ca vor sa ma transfere. Eu ma pregatesc in continuare cu Sportul. Chiar acum sunt la sala.Ce faci la sala de forta?
Fac niste exercitii speciale.Esti accidentat?
Nu, Doamne fereste! Am fost ferit pana acum de accidentari. Fac niste exercitii speciale pentru dezvoltarea masei musculare.De ce nu ai plecat cu echipa la Urziceni?
Acolo se face un antrenament pe teren artificial, dar eu am ramas in Bucuresti pentru a merge la sala.Dar exista si la Urziceni sala de forta.
Mai am si alte probleme de rezolvat in Bucuresti si nu am putut merge.Una dintre probleme o reprezinta semnarea contractului cu Rapid?
Nu este vorba despre asta. Am niste treburi personale si nu avea rost sa bat drumul pana la Urziceni, din moment ce pot sa merg la o sala si in Bucuresti.La vara devii jucator liber. Este posibil sa ramai pana atunci la Sportul si la finalul campionatului sa pleci gratis?
Nu s-a pus niciodata problema asta, dar iau in calcul si varianta de a-mi prelungi contractul cu Sportul. (Sorin Anghel)SALARIU
Transferul lui Gigel Bucur se transforma in telenovela. Sportul Studentesc si Rapid sunt aproape de a ajunge la un numitor comun in privinta mutarii jucatorului in Giulesti, dar nu a fost nimic oficiliazat inca, semn clar ca mai exista unele neintelegeri. Una dintre ele ar putea-o reprezenta salariul jucatorului. Lui Bucur i s-au propus 40.000 de dolari pe an, in vreme ce jucatorul isi doreste cu 10.000 mai mult. Tranzactia are totusi destule sanse de realizare, pentru ca patronul Sportului, Vasile Siman, risca sa nu obtina nici un ban de pe urma jucatorului in cazul in care acesta se transfera la vara, cand devine liber de contract.March 5, 2005 at 12:22 am #70111Ultras
MemberDeznodămînt amînat
Radu Oprişan, Paul MuntenescuIeri la prînz a avut loc o nouă întîlnire între conducerile Rapidului şi Sportului pentru discuţiile privindu-l pe Gigel Bucur. Deşi ambele părţi admit că au căzut în mare parte de acord, stabilirea amănuntelor împiedică parafarea transferului. De altfel, jucătorul, care a ajuns joi la un acord cu Rapidul, nu a mai plecat ieri cu echipa antrenată de Dan Petrescu la Urziceni, unde se pregătesc “studenţii” zilele acestea, aşteptînd în Bucureşti finalizarea tratativelor.
Vasile Şiman anunţă totodată că pe pista Bucur au intrat şi alte echipe. Atacantul încheie în vară contractul şi poate pleca liber. Astfel, Steaua i-ar fi oferit 60.000 de dolari pe loc să semneze contractul acum şi să termine campionatul în Regie, în ideea că îl va lua din vară gratis. “Încă nu s-a rezolvat nimic cu Rapid. Mai sînt încă unele puncte de rezolvat. În plus, a reapărut şi Dinamo în calcul”, a declarat preşedintele Sportului, Vasile Şiman.
5 martie 2005
March 5, 2005 at 12:27 am #70112Ultras
Member„Defensiva e lamentabilă”
Ioan Andone era extrem de afectat la finalul meciului. “Nu ne-am adaptat deloc la terenul greu. Am făcut o partidă proastă, iar organizarea defensivei a fost lamentabilă. Scorul nu mai trebuie comentat. O echipă de talia lui Dinamo nu are voie să piardă cu un asemenea scor. Totuşi, să nu se uite că este a doua înfrîngere din 13 meciuri amicale”, a declarat Ando. Tehnicianul roş-albilor nu se teme de o eventuală plecare în Coreea de Sud a lui Claudiu Niculescu. “L-aş vrea în schimb pe Gigel Bucur şi sînt convins că şefii lui Dinamo ar face totul să-l aducă în Ştefan cel Mare”, a punctat Andone. / Radu Bichiş (Oradea)March 5, 2005 at 12:33 am #70113Ultras
MemberAMICAL
Azi de la ora 11:00 Sportul va disputa un meci amical cu divizionara B Juventus Colentina pe stadionul Granitul.
March 5, 2005 at 12:08 pm #70114Ultras
MemberJuventus Colentina – Sportul Studentesc 0-1
A marcat NaeSportul Studentesc:
Repriza I: Stancioiu – Ciupe, Ratiu, Secareanu, Rusu – Borz, Lazar, Cruceru, Maxim – Mazilu, Balan
Repriza II: Stanca – Oae, Radoi, Calin, Dedu – Stancu, Ferfelea, Nicola, Turcu – Curelea, NaeSuprafata de joc de pe Granitul a cedat dupa 10 minute transformandu-se mai ales pe axul central in mocirla, ceea ce a condus la un joc incalcit. In prima repriza, titularii s-au menajat evident pentru a nu se accidenta. Remarcari: Stancioiu, Maxim si Lazar. In repriza a doua, rezervele au jucat cu mai mult angajament ceea ce a dus la o dominare totala a jocului. Remarcati: Oae, Dedu, Ferfelea, Turcu, Curelea si Nae.
Varga nu a jucat fiind un pic racit.
La meci a fost prezent si Gigel Bucur care mai repede a infirmat, decat a confirmat transferul la Rapid.
Vasile Siman a platit salariile pe lunile ianuarie si februarie, astfel ca jucatorii Sportului pot aborda inceputul returului fara presiuni de ordin financiar.March 5, 2005 at 1:24 pm #70115cameliu
MemberTot despre amicalul cu Juventus Colentina:
Si ceva poze la:
http://www.romaniansoccer.ro/_news/1807.shtml
Amical: Juventus-Sportul 0-1
Sportul Studenţesc Bucureşti a disputat azi dimineaţă un amical cu divizionara B, Juventus Colentina Bucureşti, câştigând cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Marius Nae în minutul 82. Pe un teren greu, vreme rece (circa 0 grade C), Sportul a tratat meciul cu seriozitate, reuşind golul victoriei prin Marius Nae, care a şutat din 14 metri, puţin lateral stânga.
Antrenorul Marin Barbu a strigat tot timpul la centralul partidei iar pe final de meci, după ce gazdele au avut un jucător eliminat, un antrenor secund de la clubul Juventus a început să-l ameninţe pe arbitru că nu va pleaca viu din Colentina dacă îi va arbitra aşa ţi în retur. Ca replică, arbitrul a zis: “Aştia iar mă fac să apar în ziare că am bătut un antrenor sau un jucător, ca anul trecut!”
Dan Petrescu a folosit următorii jucători:
Repriza I: Stăncioiu – Ciupe, Raţiu, Secăreanu, L.Rusu – Borz, C.Lazăr, Cruceru, Maxim – Mazilu, Tibi Bălan
Repriza II: Stanca – Oae, Rădoi, Patrichi, Dedu – Stancu, Ferfelea, Nicola, Turcu – Curelea, NaeDe la “alb-negri” a lipsit Dacian Varga, care este răcit. Gigel Bucur s-a aflat şi el pe stadion, declarând că transferul său la Rapid pare a fi într-un mic impas, după ce salariul oferit de George Copos, este cu 10.000 $ mai puţin decât ar dori proaspătul internaţional.
March 5, 2005 at 1:28 pm #70116Ultras
MemberStirea e partial de la mine, partial de la Ovidiu
Pe onlinesport este in exclusivitate de la mine
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/index.php?meniuId=37&viewCat=97&viewItem=1015March 5, 2005 at 1:55 pm #70117Ultras
MemberStire care nu o sa apara nicaieri:
Rapidul a mai incercat sa transfere un atacant din Regie, dar a fost refuzat categoric de catre Vasile Siman pentru ca jucatorul respectiv nu are o cota prea ridicata. Poate peste un an… Nu imi cereti numele… 😈
March 5, 2005 at 3:23 pm #70118cameliu
MemberCurelea!
March 5, 2005 at 6:35 pm #70119Ultras
MemberTimisoara a facut o oferta mai avantajoasa decat cea a Rapidului, spune Dobos. Siman decat a confirmat ca a primit o oferta de la Timisoara. Dobos spune ca urmareste de ceva vreme alti 2 jucatori de la Sportul pe care ii doreste la Timisoara. Siman spune ca la Timisoara s-a facut tot ce s-a promis si de aceea va trata cu toata seriozitatea oferta pentru Gigel. Tot Siman spune ca mai are o oferta de la Dinamo Kiev.
Mai sunt multi? Ca pana la urma vad ca Gigel ramane in Regie. Stiti vorba aia: copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat
March 5, 2005 at 8:33 pm #70120Ultras
MemberBucur, dorit pe Bega
Transfer. “Inca nu ne-am inteles cu Rapid pentru transferul lui Gigel Bucur. Cealalta echipa care-l doreste pe Gigel este Poli Timisoara, care a si facut o oferta”, ne-a spus ieri Vasile Siman, patronul de la Sportul. Atacantul de buzunar se mai afla in vizorul echipelor Dinamo si Steaua. Siman cere 400.000 de euro pe jucatorul sau.
March 6, 2005 at 12:11 am #70121cameliu
MemberBucur refuză clauza
Radu Oprişan“Telenovela” Gigel Bucur a mai consemnat ieri un episod, nicidecum ultimul. Giuleştenii au avansat în negocierile cu Vasile Şiman, punîndu-se practic de acord, după ce Sportul a renunţat la pretenţia de a primi jumătate din valoarea lui Tibi Bălan, procente deţinute de Rapid. Însă, de astă-dată, jucătorul are obiecţii asupra contractului pe care îl negociat cu Dinu Gheorghe zilele trecute!
Cum s-au înţeles cluburile
Rapid plăteşte 400.000 de dolari pentru a deţine 50 la sută din proprietatea asupra lui Gigel Bucur, fotbalist care în vară ar fi plecat gratis de la Sportul în caz că nu şi-ar fi prelungit contractul. Vasile Şiman a renunţat la pretenţia ca Rapid să-i cedeze şi cele 50 de procente pe care le deţine la Tiberiu Bălan.Cum s-a înţeles Bucur cu Rapid
Jucătorul a semnat un precontract cu Rapid, acceptînd un angajament pe trei ani şi jumătate. El primeşte 20.000 de dolari pînă în vară, apoi salariul său creşte de la 40.000 de dolari la 60.000 de dolari.De ce nu s-a parafat ieri transferul
Gicel Bucur a cerut ca, din contractul negociat acum trei zile, la Crowne Plaza, cu Dinu Gheorghe, să fie scoasă clauza conform căreia trebuie să joace măcar 23 de meciuri pe sezon pentru a-şi încasa integral salariul. Impresarul Victor Becali a informat ieri conducerea giuleşteană că trebuie renegociat acest punct înaintea oficializării transferului.March 6, 2005 at 12:41 pm #70122cameliu
MemberOnlinesport:
Bucur in carti Poli!
Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, a declarat sambata seara ca Poli Timisoara a facut o oferta mai buna decat Rapidul pentru Gigel Bucur, iar jucatorul ar putea ajunge pe Bega!
Gigel Bucur a fost dat zilele trecute de unele surse din presa gata semnat pe trei ani la Rapid. Numai ca, asa cum Onlinesport a informat, totul a fost la nivel de discutii, nici un act nu fusese parafat.
“Politehnica Timisoara a facut o oferta mai buna pentru Gigel Bucur si pentru Sportul”, a spus sambata Siman, fara sa dea cifre. “Poli mai doreste pe langa Bucur inca doi jucatori de la Sportul”.
Rapidul oferea 400.000 de dolari pentru Bucur.
Doua sau trei zile la rand, chiar si sambata, George Copos a declarat ca Bucur va semna la Rapid. Insa, iata ca Poli Timisoara, o echipa care oficial intrase in lupta cu Rapid pentru serviciile jucatorului Sportului, nu a renuntat si a plusat.
Bucur a declarat ca doreste un salariu de 50.000 de dolari anual.
Cosmin Olaroiu si Anton Dobos renuntasera la orice speranta de transfer, insa se pare ca au mers pe drumul lor si au facut o oferta mai buna celor de la Sportul. Daca intelegerea se parafeaza, Rapidul ramane fara solutii in atac: Sabin Ilie este in Chiha, iar Daniel Niculae accidentat.
Siman mai are o oferta pentru Bucur de la Dinamo Kiev, dar din vara.
Gigel Bucur se afla pe locul al treilea in clasamentul golgeterilor Diviziei A.
Onlinesport
March 6, 2005 at 1:01 pm #70123cameliu
MemberLibertatea:
Cezarica, parintele “studentilor”Gigel Bucur, Dinita, Cristi Irimia, Galamaz, Vali Negru, Paduret, Farmache sunt copiii de suflet ai lui Cezarica. Toti au trecut pe la Sportul si aproape toti au ajuns la echipe mari din Capitala sau de peste hotare. In “Regie”, Zamfir i-a secundat cu succes pe Gabi Balint, Ioan Andone, Gigi Multescu si Dan Petrescu. “Tot timpul a fost alaturi de mine, asa ca imi vor lipsi cu siguranta sfaturile sale parintesti. Cezarica este un om deosebit, care m-a ajutat prin prisma vastei sale experiente. Da, mi-a fost ca un parinte, dar nu numai mie, ci tuturor baietilor care au trecut pe la Sportul!”, suna caracterizarea proaspatului atacant al Rapidului, Gigel Bucur. Vesnic agitat, inimos si simpatic, Cezar Zamfir, 38 de ani, este, pe rand, antrenor secund, duhovnic, zbir. Cu toate acestea va ramane vesnic un nostalgic: “Si acum m-as baga sa joc alaturi de copiii astia. Atat eu cat si Dan (n.r. Dan Petrescu) tinem cu dintii sa nu navalim pe gazon la meciurile din campionat. Ii cunosc cel mai bine pe baieti, pentru ca au trecut peste noi dictaturile lui Andone, Balint, Multescu sau Dan Petrescu, iar eu am ramas”, povesteste pe un ton glumet Cezarica. “Dar hai sa va spun ce sfaturi le-am dat jucatorilor mei de suflet cand au parasit Sportul pentru a lua lumea in piept”, spune Zamfir, redevenind serios. Gigel Bucur “Piticul”, posibil Rapid. Este pentru prima data cand joaca la alta echipa. Trebuie primit cu caldura si integrat in grup, altfel risca sa se stinga treptat in Giulesti. Este un om timid, cu mult bun simt si un fotbalist tenace care are golul in sange. Laurentiu Dinita “Vulpoiul” – Steaua. Un jucator dotat, are toate calitatile unui fotbalist foarte bun, exceptand inaltimea. E ca un vulpoi in fata portii. George Galamaz “Gala” – Dinamo. Serios, puternic, se impune usor pentru ca are personalitate. A fost capitanul Sportului. Romeo Paduret “Padure” – liber. Fotbalist inteligent, de creatie, lider. Era printre cei mai vechi fotbalisti de la Sportul, alaturi de Dinita. Cristi Irimia “Kiki” – Dinamo Kiev. Fotbalist tupeist, se adapteaza usor, este foarte descurcaret. Speranta pentru flancul drept al nationalei Romaniei. Vali Negru “Mutu” – Rapid. Este foarte sensibil, se adapteaza greu, dar are talent cu carul. Se va impune si la Rapid. Razvan Farmache “Ochila” – Farul. Unul din cei mai muncitori jucatori pe care i-am vazut. S-a impus repede la Sportul prin seriozitate, era foarte ofensiv si centra bine. Nota: Ieri, intr-o partida de verificare, Sportul Studentesc a invins pe divizionara B Juventus Bucuresti cu 1-0, prin golul lui Nae, din minutul 80. Studentii si-au pastrat invincibilitatea in meciuri amicale disputate in pauza competitionala. Articol de: Florin Saiu
March 6, 2005 at 7:42 pm #70124Ultras
MemberAZI:
Poli Timisoara îl vrea si pe Gigel Bucur
Consilierul clubului Poli Timisoara, Anton Dobos, a declarat cã a fãcut o ofertã pentru atacantul Sportului Studentesc, Gigel Bucur. „Acum câteva zile am discutat cu patronul Vasile Siman, iar acum am fãcut o ofertã concretã. Asteptãm sã vedem cum se finalizeazã zilele acestea”, a precizat Dobos. La rândul sãu, Siman a declarat cã mai rãmãseserã doar unele detalii de pus la punct în ceea ce priveste transferul lui Bucur la Rapid, care a fãcut de asemenea o ofertã, dar cã acum se gândeste serios si la cea de la Timisoara. El a adãugat cã singurele cluburi care s-au arãtat interesate de golgeterul Sportului sunt Poli Timisoara si Rapid, iar în decizia privitoare la destinatia finalã va tine cont si de dorinta fotbalistului. Vineri, antrenorul dinamovist Ioan Andone a declarat cã si l-ar dori la echipã pe Bucur. (Gigi G.)
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.