Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 227 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Sportul – Gigel Bucur pleaca, dar nu stie unde va ajunge

Transferul lui Gigel Bucur la Rapid nu este pus inca la punct. Jucatorul nu este de acord cu clauza de 23 de jocuri fixata in contractul sau de catre presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe.

SORIN ANGHEL

DESPARTIRE. Bucur (centru) a fost la meciul cu Juventus Colentina pentru a-si lua bun ramas de la colegii sai
    Nota mea. Poza e de la ei! 😈

INDIRECTA. Aceasta nu ar fi singura piedica in realizarea mutarii. De serviciile jucatorului se intereseaza, mai nou, si “Poli” Timisoara. Banatenii ofera in schimbul lui Bucur 500.000 de dolari, plus 50% dintr-un viitor transfer in strainatate. Totusi, atacantul formatiei din Regie nu pare tentat de o plecare pe Bega, mai ales ca in compartimentul ofensiv al timisorenilor i-ar fi foarte greu sa-si gaseasca un loc.

LICHIDARE. In toata aceasta poveste, un singur lucru este sigur. In returul campionatului, antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, nu se va mai baza pe serviciile lui Gigel Bucur. Internationalul gruparii din Regie s-a antrenat separat in ultimele zile si nici nu a fost folosit in amicalul de sambata, 1-0, cu Juventus Colentina. Bucur si-a predat deja echipamentul la magazia clubului, tricoul cu numarul 20 fiind preluat de Paul Borz.

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=243510&mode=thread&order=0&thold=0

Ultras
    Member

Romania Libera

Rapid, in pericol sa-l piarda pe Gigel Bucur Luni 07 Martie 2005

Transferul lui Gigel Bucur de la Sportul Studentesc la Rapid nu mai e atat de sigur pe cat se parea acum 2-3 zile. Poli Timisoara a facut o oferta concreta pentru atacantul din Regie si asteapta un raspuns. Toni Dobos, consilierul clubului Poli Timisoara, spune ca gruparea banateana asteapta raspunsul lui Vasile Siman. “Acum cateva zile am discutat cu patronul Vasile Siman, iar sambata am facut o oferta concreta. Asteptam sa vedem cum se finalizeaza zilele acestea”, a precizat Dobos. La randul sau, Vasile Siman a declarat ca mai ramasesera doar unele detalii de pus la punct in ceea ce priveste transferul lui Bucur la Rapid, dar ca acum se gandeste serios si la oferta de la Timisoara. Siman a adaugat ca singurele cluburi care s-au aratat interesate de golgeterul Sportului sunt Poli Timisoara si Rapid Bucuresti – nu si Dinamo -, iar in decizia privitoare la destinatia finala va tine cont si de dorinta fotbalistului.

http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z07032005&idx=62

Ultras
    Member

Rapid sau Poli
    Radu Bichiş

Steaua, Dinamo, Rapid şi Poli Timişoara. Toate aceste cluburi au încercat să-l achiziţioneze pe golgeterul Sportului Studenţesc, Gigel Bucur (24 de ani). Cu 10 reuşite în tur, Bucur are în acest moment două opţiuni clare: Rapid şi Poli, grupările care au făcut oferte concrete atît patronului Şiman, cît şi jucătorului.

Giuleştenii au fost cei mai insistenţi, Şiman negociind intens în ultimele zile cu naşul fiului său, George Copos. Patronul Sportului a amînat luarea unei decizii, mai întîi din cauza preţului pentru transfer, iar apoi motivul a fost clauza obligatorie de jocuri, care nu a fost pe placul lui Bucur. Campioana transferurilor în pauza competiţională, Poli nu a stat cu mîinele în sîn şi a făcut o ofertă superioară formaţiei din Grant. “Îl vrem pe Bucur şi pot să spun că oferta noastră e mai bună”, a confirmat Doboş. “Mai aşteptaţi o zi şi pot să vă spun unde va juca Bucur. Depinde de club şi dorinţa jucătorului”, a spus şi Şiman.

“Bănuiesc că într-o zi sau două voi şti unde o să joc. Se pare că returul nu mă va mai prinde în tricoul Sportului”
    Gigel Bucur

Ce oferă cele două cluburi

RAPID
    – 400.000 de dolari şi coproprietate
    – 60.000 de dolari contract anual
    – clauză obligatorie de meciuri, 23

POLI
    – 500.000 de dolari şi coproprietate
    – 70.000 de euro contract anual
    – fără clauză de meciuri

http://www.gsp.ro/index.php?a=2137&shift=1

cameliu
    Member

gsp:

SPORTUL / 12:33
    Petrescu ar fi dezamăgit de plecarea lui Bucur
    Antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a declarat astăzi că că ar fi dezamăgit de o eventuală plecare a atacantului Gigel Bucur pentru că acesta este vedeta echipei din Regie. “Jucătorul decide, eu i-aş zice să rămînă”, a spus Petrescu. În privinţa preţului de vînzare al jucătorului tehnicianul a spus că “nu ştiu, nu le am cu preţurile”. Patronul rapidist, George Copos, declarase că preţul real al atacantului este de 900.000 de euro

cameliu
    Member

Mediafax:
    BUCUREŞTI, 7 mar

Antrenorul Ioan Andone a declarat, luni, că jucătorul echipei Sportul Studenţesc, Gigel Bucur, va juca la Dinamo în momentul în care va pleca Claudiu Niculescu, chiar dacă directorul executiv Cristi Borcea nu agreează acest transfer.

cameliu
    Member

Returul din nou modificat: mai aglomerat

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis luni să modifice din nou calendarul de desfăşurare a returului Diviziei A. A doua parte a returului va fi mult mai aglomerata.

Proiectul calendarului competiţional al returului Diviziei A, propus de Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din 28 februarie 2005, stipula că ultima etapă a primei divizii, a 30-a, să se dispute pe 15 iunie 2005. Ea se va juca acum pe 11 iunie, drept pentru care de la etapa 24 in sus, se va juca mai devreme.

De ce aceasta schiumbare?
    UEFA a înştiinţat FRF pe 2 martie că echipele româneşti care vor juca în Cupa Intertoto trebuie anunţate până pe 6 iunie 2005, iar cele participante în Liga Campionilor şi în Cupa UEFA, până pe 13 iunie 2005. De aceea, LPF va trebui sa puna punct campionatului inainte de aceasta data.

Astfel, s-a renunţat la ambele acţiuni ale loturilor reprezentative ale României, seniori si tineret (NR: trialuri), de săptămâna viitoare, noul program competiţional din această primăvară urmând să arate în felul următor:

Divizia A
    etapa a 16-a – 12 martie
    etapa a 17-a – 19 martie
    etapa a 18-a – 2 aprilie
    etapa a 19-a – 9 aprilie
    etapa a 20-a – 16 aprilie
    etapa a 21-a – 23 aprilie
    etapa a 22-a – 27 aprilie
    etapa a 23-a – 30 aprilie
    etapa a 24-a – 4 mai (in loc de 7 mai)
    etapa a 25-a – 7 mai (in loc de 14 mai)
    etapa a 26-a – 14 mai (in loc de 18 mai)
    etapa a 27-a – 18 mai (in loc de 21 mai)
    etapa a 28-a – 21 mai (in loc de 28 mai)
    etapa a 29-a – 28 mai (in loc de 11 iunie)
    etapa a 30-a – 11 iunie (in loc de 15 iunie)

Ultras
    Member

Andone s-a luat de Borcea
    Valentin Damian

Antrenorul dinamovist a spus astăzi că, în cazul plecării lui Niculescu, Gigel Bucur va veni la Dinamo indiferent de opinia directorului executiv. Situaţia ambiguă a lui Claudiu Niculescu din ultimele zile a declanşat un conflict între Borcea şi Andone. Deranjat de opinia directorului executiv, care afirmase că “Gigel Bucur nu va veni în Ştefan cel Mare, pentru că avem şapte vîrfuri de valoare”, antrenorul s-a înfuriat: “Nu ştiu dacă a existat o ofertă reală sau au fost simple tratative pentru Niculescu, nici nu e treaba mea. Asta să spună domnul Borcea, eu nu vînd jucători, am altă meserie. Dar pot să vă spun că în momentul în care Claudiu va pleca, Gigel Bucur va veni în locul său. Asta chiar dacă nu vrea domnul Borcea! Aş fi ingrat să spun că nu mă interesează Bucur. Mi-l doresc, pentru că Dinamo n-are în momentul de faţă nici un atacant la echipa naţională”.

7 martie 2005
    http://www.gsp.ro

Ultras
    Member

S-a infuriat «Vama»: Bucur sa se duca la Timisoara!

Transferul golgeterului Gigel Bucur (foto) a pus pe jar Divizia A. Potrivit antrenorului Dan Petrescu, care, ieri, la “Marriott”, a fost coechipier cu Beckham, in lansarea campaniei Gillete “Marcheaza cu Beckham”, atacantul din Regie a primit oferte de la mai multe cluburi. “Toti trag de Bucur. Sper sa se transfere, pana la urma, la… Sportul!”, a declarat, ieri, “Bursucul”. Potrivit impresarului Victor Becali, Gigel Bucur este cel mai aproape de Rapid, desi oferta lui Poli Timisoara este mai buna atat pentru club, cat si pentru jucator. “Noi nu dam nimic in plus. Nu mai suntem in sclavagism. Daca vrea, sa se duca la Timisoara!”, a replicat Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, care a dezvaluit ca negocierile au intrat in impas, cand s-a discutat despre contractul atacantului. (V.P.)

http://www.gardianul.ro/index.php?a=sport2005030806.xml

cameliu
    Member

Bucur mereu in centrul atentie, motiv de scandal la Dinamo: (tot gardianul)

«Cainii rosii» din Stefan cel Mare au inceput sa se manance intre ei
    Adrian Fugaretu-Urea

Un scandal intre Andone (foto) si Borcea! Asta le mai lipsea campionilor, dupa o perioada in care suporterii “ros-albilor” au contestat vehement campania de achizitii a gruparii din Sos. Stefan cel Mare, dar si perioada de pregatire, incheiata de Dinamo cu un rusinos 0-4 in compania divizionarei B FC Oradea! “Cuiul lui Pepelea” il reprezinta jucatorul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, pe care Andone si-l doreste la Dinamo, dar despre care Cristi Borcea spune ca nu este o prioritate pentru “cainii rosii”. Ioan Andone a declarat, ieri, ca Gigel Bucur va juca la Dinamo in momentul in care Claudiu Niculescu se va transfera, chiar daca directorul executiv, Cristi Borcea, nu agreeaza acest transfer. “Cand Niculescu va pleca, Gigel Bucur va juca aici! Chiar si daca nu vrea domnul Borcea! Nu pot sa spun daca pleaca Niculescu, asta sa spuna domnul Borcea, pentru ca eu nu vand nici un fotbalist de la Dinamo, nici nu e meseria mea! Eu trebuie sa-i antrenez si sa-i fac sa joace cat mai bine pentru Dinamo si pentru echipa nationala. Ma pot implica doar cand doresc sau nu un jucator. Asta pot s-o spun! Si-o s-o spun tot timpul pentru ca am nevoie de un jucator ca Gigel Bucur. Noi nu avem la ora actuala nici un atacant care sa fie component al lotului national al Romaniei! Deci, mi-as dori un jucator ca Gigel Bucur cine nu si-ar dori? As fi ingrat sa spun: «Nu ma intereseaza pentru ca e scump, sau ca ca e mic!». Va spun ca ma intereseaza si multa lume din conducere imi va da dreptate! E adevarat, asta numai in conditiile in care Claudiu Niculescu va pleca!”, a declarat Ioan Andone.

Ultras
    Member

Gigel Bucur, aproape de Poli
    Radu Bichiş

O campanie de achiziţii fără precedent realizată de Poli Timişoara în pauza competiţională ar putea fi desăvîrşită astăzi, printr-o ultimă lovitură pe piaţa transferurilor. Consilierul preşedintelui lui Poli, Anton Doboş, va trata cu atacantul Gigel Bucur (24 de ani) transferul pe Bega. Surse autorizate pretind că vîrful Sportului a refuzat ieri oferta Rapidului, fiind nemulţumit de clauza obligatorie de jocuri, 23, impusă de oficialii din Grant. “Atîta timp cît acea clauză de jocuri rămîne în contractul meu, s-ar putea spune că am refuzat. Să vedem însă ce se va întîmpla cu Poli”, a spus ieri Bucur.

Toni Doboş a confirmat întrevederea cu patronul Sportului, Vasile Şiman, şi cu fotbalistul. “Voi discuta cu Gigel şi cu patronul Şiman la Bucureşti. Din cîte am înţeles eu, Gigel nu a fost de acord cu oferta Rapidului, aşa că vom încerca să-l aducem pe Bega. Rămîne să vedem dacă e şi el de acord să ajungă la Poli”, a spus Doboş. Poli a făcut o ofertă de 500.000 de dolari pentru transferul lui Bucur, care va rămîne în coproprietate cu Sportul, iar fotbalistului i-a pregătit un contract de 70.000 de euro pe sezon.

http://www.gsp.ro/index.php?a=2213&shift=1

dragos
    Member

s-au scris atatea stiri despre GIGEL SI SPORTUL (SIMAN), cat nu s-au scris in tot campionatul……..M-AS BUCUR(A) CA LA FINALUL EPOPEEI,
    SA-L VEDEM PE GIGEL TOT IN TRICOU ALB-NEGRU (NR.20)……

Ultras
    Member

FANATIK

Editorial Horia Ivanovici

… fotbalul romanesc a innebunit! Sintem intr-un hal fara de hal. Isterie nationala cu Gigel Bucur! Piticotul din Regie a ajuns salvarea Rapidului, a Stelei, a Timisoarei si a lui Dinamo. Toti antrenorii il vor disperati. Cu el incepe, cu el se termina primul “11”. Ce drac de ispravi a facut Bucur asta, in afara de un reportaj cum merge el cu tramvaiu’ la antrenamente? Vorba aceea: “Fotbalul romanesc, biet de el / Ce-ai facut de-ai ajuns sa te salveze Gigel?”…

08.03.2005

Ce-o fi fost in capu’ meu cand am cumparat fitzuica handicapatului asta chiar nu stiu. Oricum, nu voi mai repeta greseala!

cameliu
    Member

gsp:

A căzut varianta Rapid pentru Gigel Bucur
    “Tratativele cu Rapidul s-au sistat. Diseară mă întîlnesc cu Toni Doboş, preşedintele lui Poli Timişoara, să discutăm transferul lui Bucur”, a declarat preşedintele Sportului, Vasile Şiman. Atacantul “studenţilor” a refuzat să semneze contractul cu Rapid deoarece avea o clauză conform căreia nu îşi primea salariul integral dacă nu evolua în 23 de meciuri. Bucur a fost convins, ieri, de Şiman să semneze o prelungire a contractului cu Sportul. Înţelegerea cu gruparea din Regie expira în acestă vară.

Ultras
    Member

Dobos a facut o oferta de 2 milioane $ pentru Gigel, Tibi Balan si Costin Lazar. Urmariti Jurnalul National…

Ultras
    Member

Siman pt. National TV: daca ieri Bucur avea 1% sanse sa ramana in Regie, astazi acestea au crescut la 20%…

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 227 total)
  • The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.