Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 227 total)
  • Author

Hai sa ne adunam si sa redactam o scrisoare catre Basescu. Sa o postam pe site-ului, sa o trimitem pe adresa Cotrocenilor, a partidului de unde provine, la primarie, acasa la el…oriunde e posibil!!!

Acum cat fierul e cald! Putem avea putere si in momente de genul asta, cand este de speculat, putem iesi in fata!

Ovidiu, George, toti, hai sa ne vedem marti seara undeva! Cu totii.

SA O IUBIM PE SPORTUL!

cameliu
    Member

Prosport:

Gigel Bucur n-are preţ
    În acest moment, singurul jucător de la Sportul care ar putea pleca este Gigel Bucur. “Există un interes din partea Rapidului, însă au fost doar tatonări pînă acum”, a precizat preşedintele Vasile Şiman. Acesta nu a înţeles declaraţia lui Lucescu jr, care s-a referit la Bucur ca fiind un fotbalist bun, dar scump: “Nu i-am fixat un preţ. Prima dată să facă Rapid o ofertă”.

ultrasro
    Member

Hai sa ne intalnim sa facem un plan de bataie!

Sambata seara!!!!!! Unde?

ultrasro
    Member

Cand te sun nu prea raspunzi :)

Sambata sa ne intalnim in centru pe undeva, ce propuneri apar?

dragos
    Member

iar rapidistii vor face o propunere ceva de genul: 300.000 usd + procent din transfer……asa vor ei mereu sa dea preturi mici sub cota de piata.
    eu daca as fi in locul lu’ siman as tine de pret, fara niciun rabat.

in alta ordine de idei, azi s-au reunit baietii…..vor avea 2 turnee: antalya si cipru.

dragos
    Member

interesanta opinia lu’ badica traian…….nu stiu daca pot veni sambata seara….insa sustin ideea: bate fierul cat e cald.

cameliu
    Member

De la reunirea lotului:

Prosport:
    Dan Petrescu, a declarat, la reunirea lotului, că pe finalul turului de campionat echipa sa a “aruncat cu punctele pe fereastră”, aluzie la evoluţii din ultimele etape ale campionatului Dan Petrescu a spus că speră ca Sportul să fie revelaţia campionatului în retur, fapt ce le-ar permite evitarea retrogradării. “Vom lupta să rămînem în Divizia A. Va fi greu, dar noi singur ne-am făcut viaţa grea”, a subliniat Petrescu.
    Petrescu a spus că a întocmit o listă cu jucătorii pe care nu ar vrea să-i piardă, primul fiind Gigel Bucur. “Gigel aş vrea să rămînă cît stau eu aici. Dacă va apărea o ofertă avantajoasă nu poţi ţine jucătorul, plus că echipele încă trăiesc din vînzarea de fotbalişti”, a subliniat Petrescu, care a adăugat că, în momentul de faţă, nu există o ofertă pentru Gigel Bucur, Tiberiu Bălan şi Costin Lazăr.
    Întrebat dacă poate antrena la o echipă săracă, Dan Petrescu a spus: “Nu ştiu dacă Sportul e o echipă săracă. Sportul nu are datorii faţă de jucători, puteţi să întrebaţi orice fotbalist”.
    Petrescu spune că Steaua este favorită la cîştigarea titlului de campioană. “Steaua va cîştiga titlul după multă muncă, pentru că nici Dinamo, nici Naţional şi nici Rapid nu vor ceda lupta”, a menţionat Petrescu.
    Antrenorul echipei din Regie a spus că Steaua are şansa ei în meciul cu Valencia, pe care trebuie să şi-o joace pînă la capăt. “Valencia e favorită. Avantajul este că Steaua ştie mai multe despre Valencia, decît ştie Valencia despre Steaua”, a mai spus antrenorul “studenţilor”. Fost internaţional Dan Petrescu consideră că echipa naţională avea nevoie de o schimbare. “Nu ştiu dacă o schimbare face bine, dar echipa naţională chiar avea nevoie de o schimbare. Sper ca România să se califice din nou la un turneu final”, a mai spus Petrescu.
    Petrescu a declarat că nu e o ruşine să antrenezi în Divizia B, după ce Marius Lăcătuş a preluat echipa Inter Gaz Bucureşti. “Marius a făcut o alegere bună şi a demonstrat că nu numele contează. Dacă ar fi nevoie şi eu aş antrena în Divizia B decît să stau pe margine”, a subliniat Petrescu.
    Atacantul Gigel Bucur a declarat că Sportul a fost revelaţia campionatului pînă în etapa a 12-a. “Am fost revelaţia campionatului înainte cu trei etape de final după care ne-am tăiat, aşa cum ni se întămplă mereu. Am intrat în vacanţă mai devreme şi ne-am făcut singuri viaţa grea”, a mai spus Bucur.

La reunirea lotului, care a avut loc la din Regie, au fost prezenţi 24 de jucători: Răzvan Stanca, Eduard Stăncioiu – portari; Raul Ciupe, Marian Dedu, Alin Raţiu, Constantin Secăreanu, Liviu Rusu, Stelian Stancu, Ştefan Stere, Răzvan Patrichi – fundaşi; Florentin Cruceru, Viorel Ferfelea, Costin Lazăr, Florin Maxim, Marius Nae, Vasile Nicola, Marius Oae, Sorin Rădoi, Lucian Turcu – mijlocaşi; Gigel Bucur, Ionuţ Mazilu, Dacian Varga – atacanţi, la care s-au adăugat şi noutăţile din lot: Sergiu Costea (Dinamo II) şi Jozsef Lorincz (Gloria Bistriţa).

De la reunire au absentat jucătorii Tiberiu Bălan şi Costin Curelea.
    Mijlocaşul Tiberiu Bălan l-a sunat pe antrenorul Dan Petrescu şi i-a spus acestuia că nu poate ajunge la reunirea lotului din cauză că a rămas cu maşina în pană, iar Curelea a fost învoit de conducerea clubului pentru a susţine examenul la proba de schi de la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport.
    Înainte de primul antrenament din acest an, jucătorii au fost cîntăriţi de medicul echipei. Unul dintre jucătorii echipei Sportul Studenţesc i-a “reproşat” medicului că există probleme la cîntar. “Doctore, de unde ai venit cu cîntarul ăsta? Ai făcut manevre la cîntar”.
    Echipa Sportul Studenţesc va efectua două turnee în străinătate: unul în Turcia (22 ianuarie -10 februarie) şi celălalt în Cipru sau Egipt (15/16 februarie – 23/24 februarie).

Gazeta:
    Dan Petrescu: “Gigel Bucur valorează
    mai mult de un milion de dolari”
    “Dacă Universitatea Craiova cere 1,5 milioane pe Pleşan, care nu a făcut nimic şi este pe ultimul loc, eu cred că Gigel Bucur, care a marcat 10 goluri în tur, merită mai mult de un milion de dolari”, a declarat azi antrenorul Sportului, Dan Petrescu. Tehnicianul “studenţilor” a spus că în România s-a format o părere greşită despre Gigel Bucur. “S-a spus despre Gigel că nu poate face faţă la echipe mari, dar nimeni nu i-a dat nici o şansă. Eu cred că va reuşi atît la naţionala de tineret, cît şi la cea mare, dar trebuie să i se acorde o şansă. Aşa s-a întîmplat şi cu cîţiva jucători pe care i-am adus la Rapid în care nu a avut încredere nimeni. Acum unul dintre ei a plecat la Dinamo Kiev şi ceilalţi, o să vedeţi, că o să ajungă departe”, a spus Petres

cameliu
    Member

Şiman trage de Tene
    să revină pe teren
    La primul antrenament pe 2005 al Sportului, antrenorul cu portari al Sportului a avut o prestaţie remarcată de preşedintele Şiman. Cezar Zamfir, Tene, Cristi Pojar şi Dan Petrescu. Staff-ul tehnic al Sportului. Dacă şi-ar tripla porţia de ture de teren şi ar fi mai atenţi cu pregătirea lor fizică, ar putea juca din nou la Sportul. Aşa ar avea şi echipa lui Şiman vedete
    Paul Muntenescu

Primăvara lui 2004. Un meci şcoală al Universităţii Craiova. Pe margine, Dinel Staicu şi italianul Nicolo Napoli, proaspăt numit antrenor, privesc partida. Dintre toţi jucătorii de pe teren italianul îl remarcă pe secundul Gigi Ciurea (38 de ani), pe care nu-l cunoştea şi care intrase doar ca să “iasă” numărul de jucători.

Ieri, la reunirea Sportului, portarul “studenţilor”, Răzvan Stanca, nu a putut participa la primul antrenament pe 2005 deoarece se operase. La meciul şcoală între jucătorii Sportului, în una dintre porţi a trebuit să intre antrenorul goalkeeperilor din Regie, Florin Tene (36 de ani). Acesta a reuşit cîteva intervenţii senzaţionale. Preşedintele Sportului, Vasile Şiman, a rămas mască. La finalul şedinţei, l-a chemat pe Tene lîngă salvarea LPF, în interiorul căreia se adăpostise de frig. A insistat ca portarul să apere din nou, dar Tene a refuzat. “Eu încerc de anul trecut să îl conving să mai apere. Avem nevoie de încă un portar, dar, din păcate, nu vrea!”. “M-am retras o dată şi nu mai are rost să revin!”, a declarat Tene.

Ar mai putea convinge cîţiva
    Cezar Zamfir, Tene, Cristi Pojar şi Dan Petrescu. Staff-ul tehnic al Sportului. Dacă şi-ar tripla porţia de ture de teren şi ar fi mai atenţi cu pregătirea lor fizică, ar putea juca din nou la Sportul. Aşa ar avea şi echipa lui Şiman vedete.

Bucur evaluat la peste 1.000.000 $
    “Dacă Universitatea Craiova cere 1,5 milioane de dolari pe Pleşan, care nu a făcut nimic şi este pe ultimul loc, eu cred că Gigel Bucur, care a marcat 10 goluri în tur, merită mai mult de un milion de dolari”, a declarat Dan Petrescu. Antrenorul “studenţilor” a mai spus: “Nu am primit nici o ofertă concretă din partea nimănui pentru Bucur. Contractul său expiră în septembrie. Noi i-am făcut o ofertă foarte bună pe care sper să o accepte.”

13 ianuarie 2005

cameliu
    Member

Curelea, de la Sportul, dă probă scrisă la schi!
    Costin Curelea, atacantul Sportului Studenţesc, nu s-a prezentat la reunirea de ieri a echipei sale, aflîndu-se de luni în Munţii Parîng alături de colegii săi de la ANEFS, fotbalistul fiind student în anul II. “Sîmbătă voi susţine doar proba teoretică a examenului de schi, pentru că n-am voie să practic acest sport. Noroc că profesorii m-au înţeles. În rest, alerg pe Văile Parîngului, după un program întocmit de Mister (n.r.- Dan Petrescu)”, ne-a spus Curelea.
    mugurel.dumitru@prosport.ro

Eu incerc sa te sun pe numarul pe care-l am si nu dau de tine. probabil ca nu m-ai sunat de pe numarul pe care-l am eu in agenda si atunci…nu am obiceiul sa raspund la numerele pe care nu le cunosc (ma suna multa lume si asta este sistemul de autoprotectie).
    Astazi nu pot veni dar pot duminica dupaamiaza. oriunde. ar fi ok si un George & Co. Am sa te sun pe numarul pe care-l am, ca sa vedem pe unde.

SA O IUBIM PE SPORTUL!

ultrasro
    Member

Poti sa ma suni pe 0740 180 236 sau 0742 10 00 20

Ultras
    Member

Gaşca burlacilor din Regie
    Nici un jucător din echipa “Bursucului” nu este însurat. “Aşteptăm să întîlnim jumătatea ideală”, mărturisesc studenţii. Hotărît lucru, jucătorii Sportului nu au în cap decît fotbal şi iar fotbal. “Studenţii” formează singura echipă din Divizia A alcătuită integral din fotbalişti necăsătoriţi şi, după propriile declaraţii, nici nu au de gînd să se “lege la cap” prea curînd. Considerat a fi cel mai simpatic jucător al Sportului, Tibi Bălan a devenit renumit prin uşurinţa cu care învîrte fetele pe degete. În schimb, Rusu este mai romantic, aşteptînd încă să-şi descopere jumătatea ideală. “Trebuie să vină ea la mine, pentru că eu sînt ocupat cu fotbalul”, a glumit fundaşul echipei din Regie.

“Am doar cunoştinţe”
    Printre jucătorii Sportului s-a format deja impresia că Tibi Bălan ar trebui să fie căpitanul echipei şi în relaţiile cu fetele. “Şi-a făcut deja o reputaţie de «playboy»”, spune unul dintre coechipierii săi. “Nu am nici o prietenă stabilă, am doar cunoştinţe. Oricum, anul ăsta vreau să o iau mai uşor cu fetele. Cel puţin cele din Bucureşti se gîndesc numai la ieşiri, şi eu nu prea mai am timp de asta. Vreau ca în perioada următoare să joc şi mai bine decît anul trecut, şi asta înseamnă să nu mă cicălească nimeni la cap”, ne-a mărturisit căpitanul Sportului.

Lazăr e logodit
    Cel mai aproape de nuntă este mijlocaşul Costin Lazăr. Acesta a făcut deja primul pas logodindu-se cu prietena sa Magda, însă căsătoria nu se întrevede: “Nu mă gîndesc deocamdată la nuntă, pentru că prima dată trebuie să termin lucrările la apartamentul pe care mi l-am cumpărat”.

“Nu vreau să am nici o relaţie stabilă, pentru că fetele din Bucureşti sînt prea cicălitoare şi se gîndesc numai la distracţie. De acum înainte o să mă concentrez 100% pe fotbal”
    Tibi Bălan, mijlocaş Sportul

Îndrăgostit lulea
    Atacantul Costin Curelea (foto stînga) se numără printre puţinii fotbalişti de la Sportul care se laudă cu o relaţie stabilă. Curelea a fost zărit de mai multe ori anul trecut alături de o superbă brunetă. Jucătorul se mîndreşte cu prietena sa şi acceptă cu bucurie să povestească. “Numele ei este Camelia. Chiar azi (n.r. – ieri) sărbătorim zece luni de cînd ne-am cunoscut. I-am pregătit o surpriză pentru că merită. Sînt îndrăgostit lulea de ea. Pot spune chiar că îmi merge foarte bine de cînd am cunoscut-o. Este talismanul meu. Pe Camelia am întîlnit-o în liceu, dar prieteni am devenit din luna martie a anului trecut. De atunci sîntem nedespărţiţi”, ne-a spus “vîrful” Sportului Studenţesc. (Mugurel DUMITRU)

Mazilu, cel mai statornic
    Chiar dacă nu sînt însuraţi, cîţiva fotbalişti au aceleaşi prietene de mai mult timp. Dintre aceştia, Ionuţ Mazilu este cel mai “conservator”, atacantul fiind împreună cu Luminiţa de cînd avea 15 ani. “Ne înţelegem foarte bine şi nu vreau să schimb ceva doar de dragul schimbării. Nu ne-am hotărît cînd va avea loc nunta”, spune atacantul “studenţilor”.

Prietena lui Stanca e balerină
    Portarul Stanca (foto dreapta) stă foarte bine la capitolul “dragoste”, relaţia sa cu balerina Roxana începînd în urmă cu patru ani. “Mă consider norocos pentru că am pe cineva tot timpul lîngă mine. Roxana vine la stadion să mă vadă cum apăr, iar eu merg la balet”, ne-a spus goalkeeper-ul Sportului. Şi celălalt portar din lot, Eduard Stăncioiu, are o relaţie, tot de patru ani, cu Ana-Maria, însă nu are de gînd să se însoare prea curînd: “Cel puţin anul ăsta nu se prefigurează nimic”.

Au de la cine “învăţa” despre viaţă
    Nici antrenorul Dan Petrescu, nici preşedintele Vasile Şiman nu au relaţii oficializate. Tehnicianul echipei din Regie a divorţat de Dana, chiar dacă antrenorul şi-ar fi dorit o continuare a căsătoriei măcar de dragul celor două fetiţe, Rebecca şi Chelsea. În ultimul timp, “Bursucul” a fost văzut în compania unei frumoase domnişoare, pe numele ei Adriana, cu care şi-a petrecut şi vacanţa de iarnă. Cei doi au fost prima dată în Austria, unde au sărbătorit Crăciunul şi Revelionul, iar la începutul lunii au asistat la meciuri de fotbal american chiar în SUA. În schimb, patronul Sportului, Vasile Şiman, s-a dovedit a fi mai norocos în dragoste. Chiar dacă nu este însurat “cu acte”, boss-ul Sportului are o relaţie stabilă de foarte mult timp, şi în urmă cu un an a devenit şi tătic.
    http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=47450

dragos
    Member

ieri la vizita medicala, maxim asculta manele la casti si ii spune lu’ lazar:
    “asculta melodia asta – este dedicatia lu’ adi de la valcea pentru gigi becali…(pentru cine nu stie la cumpana dintre ani becali a petrecut revelionul cu familia, undeva la munte, iar manelistul adi de la valcea ii canta si ii facea dedicatii, iar gigi arunca in el cu milioanele);
    iar tibi balan pana sa intre la vizita medicala, incerca sa faca pe reporterul filmand si luand interviuri……

Ultras
    Member

Sportul – Wisla Cracovia 0-0 (4-5)

În prima partidă a turneului pe care îl dispută în Antalya, “studenţii” au remizat, scor 0-0, cu formaţia poloneză Wisla Cracovia. Regulamentul competiţiei prevede executarea de penalty-uri în cazul în care un meci se termină la egalitate, alb-negrii fiind învînşi cu 4-3. Pentru a mai avea şanse la cîştigarea turneului, jucătorii lui Dan Petrescu trebuie să învingă mîine (erata: miercuri) pe Grassopher Zurich.

http://www.wisla.krakow.pl/pages/news.php?id=874

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 227 total)
  • The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.