Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005
- This topic has 226 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
February 2, 2005 at 4:13 pm #69990
Ultras
MemberE bine! Am jucat doua meciuri si nu am primit gol. Wisla campioana Poloniei si lider la zi si Grasshoppers echipa de traditie in Elvetia (chiar daca acum nu merge prea bine)
February 2, 2005 at 7:00 pm #69991webmaster
KeymasterCameliu, hai sa facem postul asta postul oficial unde sa se puna toate stirile din presa. Cand voi fi gata cu arhiva stirilor imi va fi usor sa iau toate articolele de pe acest post si sa le pun pe site. Ce ziceti?
February 2, 2005 at 7:53 pm #69992ultrasro
MemberE bine sa centralizam stirile undeva!
February 2, 2005 at 11:07 pm #69993Ultras
MemberCameliu, astia zic ca jucam finala cu ei?
FC St.Gallen
Tore: 6
Rote Karte: 0
Gelbe Karte: 0
Wacker Tirol
Tore: 4
Rote Karte: 0
Gelbe Karte: 0FC St. Gallen – Wacker Tirol 6:4 n.P. (0:1, 2:2)
Tore: 18. 0:1, 70. Pavlovic 1:1, 73. 1:2, 85. Merenda 2:2
St. Gallen: Razzetti; Jenny (46. Lopez), Wolf, Zellweger, Rathgeb; Pavlovic, Imhof, Fabinho, Marazzi (46. Callà); Mensah, Merenda
Bemerkungen: Einstand von Davide Callà
Der FC St.Gallen konnte am Mittwochnachmittag im Trainingslager in der Südtürkei ein Vorbereitungsspiel gegen Wacker Tirol, den neuen Verein von Beni Akwuegbu mit 6:4 im Penaltyschiessen siegreich gestalten. Nach 90 Minuten endete die Partie mit 2:2. Auf eine Verlängerung wurde verzichtet.
Mit den Siegen gegen den FC Winterthur und die Tiroler schafft der FC St. Gallen den Einzug in den Final des Nazar-Cups, welcher am Freitag, 04. Februar 2005, ausgetragen wird. Die Espen stehen im Spiel um den 1. und 2. Rang Sportul Studentesc gegenüber. Die Rumänen konnten sich in der Gruppe mit GC und Wisla Krakow den 1. Gruppenrang sichern.
February 2, 2005 at 11:13 pm #69994Ultras
MemberPolonezii spun ca da…
FC Winterthur na koniec Nazar Cup
Podczas zgrupowania w Turcji, Wisła uczestniczy w turnieju Nazar Cup. Po porażce z Grasshoppers Zürich i remisie ze Sportulem Studenţesc Bukareszt, Biała Gwiazda zajęła… ostatnie miejsce w swojej grupie rozgrywkowej. W piątek zagramy zatem o piąte miejsce ze szwajcarskim II-ligowcem – FC Winterthur.W ostatnim meczu naszej grupy, Sportulu pokonał 1:0 Grasshopper. Takie rozstrzygnięcie spowodowało, że właśnie piłkarze z Bukaresztu zagrają w wielkim finale, gdzie w piątek spotkają się z St. Gallen. Grasshopper, o trzecie miejsce, zagra z Wackerem Tirolem Innsbruck (zespół Jerzego Brzęczka). Wiślacy już o 13:00 lokalnego czasu zmierzą się w konfrontacji o piąte miejsce z FC Winterthur.
Oto końcowa tabela wiślackiej grupy:
1. Sportul Studenţesc Bukareszt 2 4 1:0
2. Grasshopper-Club Zürich 2 3 2:1
3. Wisła Kraków 2 1 0:2February 3, 2005 at 9:48 am #69995dragos
Memberoricum, este bine ca jucam finala (cu cine nu conteaza…)
asteptam noutati.February 3, 2005 at 10:57 am #69996cameliu
MemberDa! jucam maine finala cu Sankt Gallen!
De remarcat stirile din presa romaneasca, ce… lipsesc cu desavirsire!
De fapt e si neinteresant: noi jucam cu echipe de top din Polonia si Elvetia, mai importante-s meciurile celorlalte divizonare A cu echipe de la Divizia 3-a in jos.February 3, 2005 at 11:58 am #69997Ultras
MemberUltimele detalii primite pe mail:
“…Cu elvetienii a marcat Gigel in minutul 60, iar cu Borussia au marcat Mazilu 3 (a-nnebunit!) si Gigel, care a mai ratat si un penalty…”
February 3, 2005 at 12:56 pm #69998dragos
Memberasa este: toata presa si tv-urile sunt cu ochii pe steaua, dinamo, rapid, poli
restul parca n-ar conta………ce sa-i faci ???
pe noi, ne “vaneaza” la gafe: cum a ratat staff-ul tehnic decolarea de pe otopeni etc.etc.February 4, 2005 at 1:37 pm #69999cameliu
MemberCeva deosebit: gsp si Prosport dau live meciul cu Sankt Gallen:
Sportul Studenţesc St. Gallen
1 – 0Amical – 4 Februarie 2005
Antalya – 15:00Sportul Studenţesc: Stanca – Ciupe, M. Călin, Secăreanu, Rusu – S. Stancu, Lazăr, Cruceru, Balan – M. Nae, Mazilu
Antrenor: Dan PetrescuComentariul Live
Min. 28. GOL Sportul : Un-doi Lazăr Mazliu, acesta din urmă a rămas singur cu portarul şi a înscris cu un şut sec din marginea careului mic
Min. 22 : Mazilu a scăpat singur, însă a fost deposedat în momentul şutului
Min. 20 : Lovitură liberă pentru Sportul, în urma faultului la Cruceru, execută Mazilu, mult peste poartă
Min. 13: Nici elvetienii nu sunt mai prejos, aceştia au pus în două rânduri în pericol poarta lui Stanca
Min. 9: Inceput bun de partidă, Lazăr a pătruns în careu, a centrat pentru Mazilu, însă mingea trimisă de acesta cu capul a trecut puţin peste poartă
Min. 1: Arbitrul a fluierat începutul meciului
February 4, 2005 at 2:22 pm #70000dragos
MemberFORZA RAGAZZI !!!!!
February 4, 2005 at 2:55 pm #70001multi
MemberMin. 70. GOL Sportul : Bălan a inscris după centrarea lui Cruceru
Min. 67. GOL Sportul : Bucur a înscris după o lovitură liberă
Min. 47: Schimbare la Sportul. Intra Dedu si iese Secareanu
Min. 46: Schimbare la Sportul. Intra G. Bucur si iese Nae
Min. 46: A început repriza secundă
Devine interesant…
February 4, 2005 at 2:57 pm #70002cameliu
MemberI-am cam facut de rusine…
February 4, 2005 at 3:23 pm #70003dragos
Memberi-am scos din ghete……si am castigat turneul.
FELICITA !!!!February 4, 2005 at 4:07 pm #70004Ultras
MemberStati sa va fac un dus rece ca v-ati infierbantat: 😈
Ieri la Belek
Amica Wronki – Sportul Studentesc 3:1[2005-02-04]
Wczoraj piłkarze Amiki rozegrali ostatni sparing na zgrupowaniu w Turcji. Ich przeciwnikiem był z dziesiąty zespoł ekstraklasy rumuńskiej Sportul Studentesc Bukareszt. Zespół z Wronek nie miał problemów z pokonaniem przeciwnika, do przerwy Amica prowadził 3:0, dopiero w drugiej polowie zespół z Bukaresztu zdobył chonorowego gola.
Bramki dla Amiki zdobyłi:
15 i 38 min. Jacek Dembiński,
32 min. Marcin Kikut.Amica zagrała w następującym składzie:
Cierzniak – Skrzypek, Smirnovs, Bieniuk, Dudka – Murawski, Simr, M. Brukhardt, Dembiński – Kikut, Gregorek.
Po przerwie na boisku pojawili się:
Stasiak, Dziewicki, Lisowski, F. Burkhardt, Kucharski i Pek.Jak widać w spotkaniu nie zagrał Paweł Kryszałowicz, który w poprzednim sparingu odniósł małą kontuzję.
Dzisiaj piłkarze Amiki wracają do Wronek. Następny sparing jest planowany na 09 lutego o godz. 13:00 z Reprezentacją Białorusi we Wronkach.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.