Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005
- This topic has 226 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 2 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
February 7, 2005 at 9:55 pm #70020
cristiansportul
MemberApararea chiar pare ca s-a intarit din cate imi amintesc eu nu am primit nici un gol pana acum in meciurile amicale. Daca macar am repeta evolutia asta macar in primele 7-8 etape sigu scapam de probleme si putem trage chir la un loc de Intertoto. Si nu cred ca ar fi un lucru rau sunt multe echipe bune care joaca in acesta cupa si cu putin noroc poate ajungem prin Uefa, va fi greu dar nu imposibil. Sa vedem ce bva fi dupa 5 martie.
February 7, 2005 at 10:00 pm #7002107Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Cu Osijek astia am jucat prin 91-92 in Intertoto!
Ce-ar fi sa traga ai nostri tare sa prindem Intertoto, da pt asta trebuie sa trecem in clasament de Bistrita…
Cu Osijek am jucat in Intertoto in 1990 atunci cand am facut parte din grupa a 10-a. Am pierdut ambele meciuri, in Regie (0-4) iar la Osijek (1-3).
February 8, 2005 at 5:38 am #70022Ultras
Member“Parcă nu e echipa mea!”
Victoria de ieri, 2-0 cu Bucheon, duce la 5 numărul de jocuri amicale în care Sportul nu a primit nici un gol. “Ne-au dominat aproape tot meciul, au fost răi de tot. Se pare că în turneul ăsta nu e Sportul, jucăm mai puţin pe atac, dar înscriem la fiecare ocazie pe care o avem”, a declarat antrenorul echipei din Regie, Dan Petrescu. / Paul MuntenescuSportul – Bucheon (Coreea de Sud) 2-0
Au marcat: Nae, Maxim (pen.)
Sportul (prima repriză): Stăncioiu – Oae, S. Rădoi, Secăreanu, Rusu – Costea, Ferfelea, Lazăr, Maxim – Nae, Curelea. Antrenor Dan Petrescu.
În a doua repriză: Stanca – S. Stancu, Raţiu, Călin, Dedu – Borz, Cruceru, Nicola, Turcu – Mazilu, Varga. y Paul MuntenescuFebruary 8, 2005 at 7:11 am #70023Ultras
MemberAstazi numai antrenament. Din cate am inteles destul de dur… 36 de ture de 600 in timp…
February 8, 2005 at 10:42 am #70024dragos
Membersper, sa invinga si in meciurile oficiale……iar, posibilitatea de a juca in intertotot, numai siman poate decide dpdv financiar si “bursucul” dpdv competitiv…..
February 9, 2005 at 7:06 pm #70025Ultras
MemberSportul Studentesc – NK Osijek 1-1
pentru noi a marcat MaziluNe-a fost anulat un gol perfect valabil.
Arbitrii nu hotii, ci puscarii… Au defavorizat ambele echipe.
FAZA GOLULUI ANULAT:
Costin Lazar a driblat de la mijlocul terenului pana in careul croatilor, a incercat o intoarcere in careu dupa care i-a pasat la Curelea, acestea a prelungit pana la Mazilu care a inscris.Sportul Studentesc: Stanca (Stancioiu) – Stancu, M.Calin (Ratiu), Secareanu, Rusu – Borz Lazar (min.80 Ferfelea), Cruceru (Oae), Maxim – Mazilu (Varga), Curelea.
Revin daca aflu si alte amanunte…
February 10, 2005 at 9:36 am #70026dragos
Memberdar, cu J. Lorentz ce este??? nu prea l-a folosit, bursucu’ ………..
February 10, 2005 at 10:00 am #70027Ultras
MemberProbabil ca vrea sa cimenteze relatiile de joc si sa testeze pe Borz si Calin sa vada daca ii transfera…
February 10, 2005 at 10:46 am #70028cameliu
MemberParerea mea, Rapidistii sunt ridicoli: 50.000 pt Gigel, un an!
Din gsp:„Să riscăm împreună”
Radu OprişanConducătorii Rapidului nu renunţă la intenţia de a-l achiziţiona pe Gigel Bucur, jucător considerat interesant de către antrenorul Răzvan Lucescu. “De obicei nu mă exprim la adresa fotbaliştilor aflaţi sub contract cu alte echipe, însă dacă tot mă întrebaţi de Bucur pot spune că e un jucător care înscrie des. O calitate care îl recomandă şi care, tototdată, mă face să cred că s-ar integra bine aici dacă ar fi transferat”, îl caracterizează antrenorul giuleştenilor pe atacantul Sportului. Dacă l-ar aduce pe Bucur, Lucescu s-ar putea mîndri că are în echipă primii doi marcatori ai Diviziei A, Niculae şi Gigel împărţind podiumul după plecarea lui Dănciulescu.
Tranzacţia are însă sorţi minimi de reuşită din cauza preţului mare cerut de Vasile Şiman în schimbul marcatorului de 24 de ani, un milion de dolari definitiv sau 500.000 de dolari pe jumătate din coproprietate. Zilele trecute Rapid i-a făcut o nouă ofertă lui Şiman: “Ni-l dai împrumut, plătim 50.000 de dolari pentru acest lucru, iar dacă va confirma, după un an cumpărăm jumătate din drepturile federative asupra sa cu 450.000 de dolari. Dacă nu se adaptează, revine la Sportul. Hai să riscăm împreună, nu numai noi!”. Finanţatorul Sportului urmează să dea un răspuns în cîteva zile.
February 10, 2005 at 3:38 pm #70029dragos
Membertotul se vrea a fi o MARE CIUPEALA !!!
February 11, 2005 at 7:37 am #70030Ultras
Member„La pasa înapoi nu-i ofsaid!”
Sportul a remizat, miercuri, cu NK Osijek (1-1). “A fost cel mai bun meci al nostru de pînă acum. Trebuia să fie 7-1 pentru noi. Din păcate, au fost nişte arbitri incredibili. Am şi marcat un gol prin Mazilu pe care l-au anulat pe motiv de ofsaid, deşi fusese marcat după o pasă înapoi. Am încercat să le explic eu care-i regulamentul, dar nu am avut şanse. Important este că echipa a jucat bine”, a declarat antrenorul Sportului, Dan Petrescu. / Paul Muntenescu
Sportul – NK Osijek (Croaţia, liga I) 1-1
A marcat: Mazilu
Sportul: Stanca – St. Stancu, M. Călin, Secăreanu, L. Rusu – Borz, C. Lazăr, Cruceru, Maxim – Curelea, Mazilu. Au mai jucat: Oae, Raţiu, Dedu, D. Varga. Antrenor Dan Petrescu. Jocul s-a disputat în Antalya. / Paul MuntenescuFebruary 12, 2005 at 9:57 am #70031cameliu
MemberProsport:
Se pregăteşte Gigel Bucur
Decizia de a-l înlătura pe Sabin Ilie deschide drumul lui Gigel Bucur spre Giuleşti, atacantul Sportului Studenţesc fiind practic cu un picior în curtea Rapidului. În ultima vreme, tratativele dintre cele două cluburi au continuat şi sînt şanse mari ca Şiman şi Copos să bată palma în zilele următoare. Bucur ar urma să facă joncţiunea cu giuleştenii chiar în Antalya, unde se află în cantonament.February 13, 2005 at 6:58 am #70032Ultras
MemberProsport ne anunta ca am jucat cu echipa germana de amatori FC Ingolstad pe care am invins-o cu scorul de 4-1 prin golurile lui Bucur (2) si Balan (2). Toate bune si frumoase, dar cum am reusit sa luam gol? 😳
SPORTUL: Stanca – Ciupe, Raţiu, Secăreanu, Rusu – S. Stancu, Cruceru, C. Lazăr, T. Bălan – M. Nae, Mazilu. Au mai jucat: Curelea, Stăncioiu, Bucur, Nicola, Dedu, Maxim, M. Călin, Borz, Varga, Ferfelea. Antrenor Dan Petrescu
February 14, 2005 at 8:04 am #70033Ultras
MemberAntrenorii Sportului, Dan Petrescu şi Cristi Pojar, au asistat la partida cu Alma ATA (Apulum). Cînd a aflat, preşedintele lui Apulum, Viorel Măluşel, i-a transmis telefonic impresarului Radu Mătăsăreanu: “Spune-i fostului nostru secund Pojar că am doi rakeţi la Belek şi se află pe drum”. Măluşel e supărat pe Pojar, pentru că acesta a reclamat Apulum la FRF, pentru a-şi recupera restanţele financiare
February 14, 2005 at 9:34 am #70034cameliu
Memberla Alba ar trebui sa batem! cam obligatoriu…
cu pojar secund ar trebui sa batem la scor acolo… -
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa din Intersezon, 2004-2005’ is closed to new replies.