Stiri din presa – intersezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – intersezon 2003-2004

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 190 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

S-au înţeles! (21.12)

Vasile Şiman şi Gabi Balint au stabilit ieri amănuntele revenirii antrenorului în Regie

SIGUR. Noul antrenor al Sportului, Gabi Balint, nu concepe să rateze promovarea
    în Divizia A

SIGUR. Noul antrenor al Sportului, Gabi Balint, nu concepe să rateze promovarea
    în Divizia A

Vasile Şiman şi Gabi Balint au stabilit ieri amănuntele revenirii antrenorului în Regie

{Alexandru Ştefan}

Aşa cum ziarul nostru (Prosport) a reliefat încă de la plecarea lui Dan Petrescu în Giuleşti, cele mai mari şanse pentru preluarea postului de antrenor al Sportului le-a avut de la început Gabi Balint. Patronul “studenţilor” a ţinut permanent legătura cu tehnicianul care a pregătit formaţia din Regie şi acum patru sezoane, hotărînd în cele din urmă să-i propună preluarea echipei. Cei doi au avut aseară o primă şi decisivă rundă de negocieri, la finalul căreia ambele “părţi”au ajuns la un numitor comun: Balint va fi noul antrenor al Sportului, cel puţin pînă la finalul campionatului.
    În timpul discuţiilor, succesorul lui Dan Petrescu pe banca “studenţilor” i-a sugerat prietenului său Vasile Şiman că ar fi bine să nu mai plece nici un jucător de la echipă. “Ar fi ideal să am la dispoziţie lotul actual, pentru că nu se poate spune cu certitudine că Sportul e deja în Divizia A. Totuşi am căzut de acord cu Vasile ca, în cazul unei oferte avantajoase din punct de vedere financiar, să nu mă opun plecării vreunui fotbalist”, a spus noul antrenor al “studenţilor” la finalul tratativelor. Jucătorii Sportului s-au arătat încîntaţi de faptul că vor lucra din nou cu Balint, care va fi prezentat astăzi echipei, la banchetul de final de an. “Este antrenorul care m-a susţinut tot timpul. Cred că, prin venirea lui pe bancă, nu mai putem scăpa promovarea”, a mărturisit atacantul Ionuţ Mazilu.
    stefan.alexandru@prosport.ro

21 decembrie 2003

Cainele
    Member

Sa vedem ce face Balint…

Giani
    Member

Ca sa citez un slogan electoral de tip cucuvelistic: avem incredere in el. Balint a promovat de la juniori cei mai multi jucatori din actualul lot: Bucur, Mazilu, Galamaz (care nu este inca “tuciuriu”), Lazar, Negru. Sunt sigur ca va face treaba si cu juniorii de 16 ani. Si, mai ales, spre deosebire de alti antrenori, stie sa discute cu suporterii.

dragos
    Member

este o miscare buna, previzibila de-altfel……insa, toate incep si se termina cu problema banilor….It’s all about the money.
    sa speram ca nu vor fi probleme in acest sens dpdv al platii antrenorului,
    caci, cine stie, poate ne lasaaaa si gabone pana la vara…….DOAMNE FERESTE!!!!
    asteptam REZULTATELE, GABITA!!!!
    HAI LA TREABA !!!!

Cainele
    Member

.. 😆 .mai intai amcrezut ca siman a luat-o pe urmele sotiei lui Stanculescu , dar apoi 😥 mi-am dat seama ca e viu 😥 …am inteles ca Balint e de tip “buhuhu”-alaturi de suporteri ,impreuna cu ei…asta e rau pentru tzara dar…bine pentru noi 😉

ultrasro
    Member

E posibil ca Vasile Siman sa transmita un drept de replica pentru a fi publicat pe site….

Siman nu a vrut sa-l dea inca pe Gigel Bucur la Rapid din urmatorul motiv: Giovani Becali a incercat sa-l pacaleasca propunand un transfer moca la Rapid cu drept de proprietate 90% Sportul si 10% Rapid dar fara sa stabileasca o suma minima pentru un transfer ulterior cum a cerut conducerea Sportului.

Pentru Galamaz nu au fost inca semnate documentele de transfer tot din cauza smecheriilor venite din Giulesti…

Litex Loveci a primit banii de la Piacenza pentru Patrascu dar intarzie sa trimita Sportului cota parte de 315 000 euro….

Siman chiar a fost de 2 ori in ultimile saptamani in Bulgaria pentru a obtine banii dar inca nimic….

… Deci sa inteleg ca Vasile chiar se agita….. :) sper sa faca ceva pana la urma…… iar dreptul lui de rplica r fi bineveneit….. mai ales ca pana acum s-a cantonat in acea carapace din care suporterii vad ce pot, si din pacate pentu el vad doar ceea ce este rau….

CRACIUN FERICIT TUTUROR IN COTINUARE!!!

Giani
    Member

Bah nene, Siman nu e chiar batut in cap. Are el bubele lui, am retrogradat pe mana lui ca mnager, ca nu i-a platit lui Beeee! banetul pe Maxim (by the way, aurolacul a platit cota parte la Brad, ori s-a facut prazarul de scornicesti ca a uitat??) da’ macar nu se lasa fraierit de niste ciobani inculti, pentru care dolarul este cotat si acum la 1.30 euro. Hai sa radem, parca vad cum ramane Galamaz in Regie ca nu are boschetarul ala 250 de mii de marafeti in cont. Hi! Hi! Hi! banu’! moshule, altfel ramai la tarla aia sa mulgi oaia, asa cum te-a invatat neamu’ tau de transfugi regulati de turci. Beeeee!!!!!

Tavi
    Member

@ultrasro wrote:

E posibil ca Vasile Siman sa transmita un drept de replica pentru a fi publicat pe site….

La ce vrea sa dea Vasile replica? Are dialog cu cineva? Ai mai reusit tu Ovidiu sa porti un dialog rezonabil cu el … daca da e imbucurator … astept amanunte …

PS eu o sa am acces “ratzionalizat” la net …dar sper sa pot citi macar de doua ori pe zi forumul! Sarbatori fericite tuturor! (in continuare)

ultrasro
    Member

Dar am vorbit cu cineva care mi-a spus intamplarea respectiva….

Tavi
    Member

despre ce intamplare e vorba?

ultrasro
    Member

incercarea de teapa a lui Becali….

Ultras
    Member

In primul rand, va urez tuturor la La Multi Ani!

Da’ sa revenim la oile noastre, cum ar spune Jiji. In Gazeta Sporturilor de azi apare inca un scenariu referitor la plecarile de la sfarsitul anului la Rapid.

Pe scurt, se pare ca Petrescu a plecat la Rapid contra sumei de 50.000 $ (suma care era vehiculata initial pentru transferul lui Galamaz). Aceasta suma a fost inclusa la pachet cu 200.000 $ pentru Galamaz (din contractul caruia Sportul ar mai detine inca 30%). Dupa cum remarca Gazeta este o super performanta manageriala sa scoti bani de pe urma unui antrenor pe care nu l-ai platit niciodata (salariul acestuia de 25.000 pentru 6 luni a fost achitat de firma de impresariat sportiv a lui Victor Becali si Gica Popescu).

Daca asa stau lucrurile, jos palaria! Nu scoti un ban, ai antrenor, mai faci si ceva imagine si dupa 6 luni bagi in buzunar 50.000$! Probabil ca Siman a returnat 25.000 $ lui Victor Becali. Da’ si 25.000$ de-a moaca nu-s de lepadat! Nu?… 😈

ion
    Member

Azi m-a sunat Tomescu pentru a ma intreba daca ne vedem saptamina asta .Eu l-am aminat pina la o data pe care o voi stabili si cu voi si i-am spus ca trebuie sa ne vedem deoarece par neserios in fata voastra .Ceea ce vroiam sa va spun este ca el mi-a spus ca Galamaz a fost cedat la pachet cu Petrescu .Nu stiu insa daca este bine ce a facut dpdv managerial deoarece cei cu bani multi la japca vor raspunde pe viitor cu japca…Dar mai bine nu mai discut ca oricum discut d pomana …

dragos
    Member

la primavara vom vedea cu ce echipa vom aborda returul si atunci, vom judeca daca siman a facut o afacere buna sau rea……..
    daca ne vom vedea pt. a merge la tomescu, vin si eu…….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 190 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – intersezon 2003-2004’ is closed to new replies.