Stiri din presa – sezon 2002-2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2002-2003

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 165 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

:) Imi placi Dragos!
    Sper ca Dini si Padure sa joace insa pentru noi nu pentru Rapid asa cum au facut-o in toamna la Istambul. Daca insa vor juca iarasi pentru Rapid atunci e clar ca din martie Dini si Padure vor fi transferati in Giulesti.
    :mrgreen:

Florin
    Member

Sprortul Studentesc a fost inclusa in acest turneu alaturi de Besiktas Istambul. Urmariti Prima TV!

Anonymous
    Member

Adica?
    Cu cine jucam si cind?
    Ce-am facut azi cu Elazigspor?

Florin
    Member

Nu prea cunosc, dar asta s-a anuntat in timpul meciului Rapid – Slavia Praga

Anonymous
    Member

Suntem in grupa cu Besiktas cu care jucam maine si cu Sparta Praga!
    In cealalta grupa e Rapid, Slavia si Galata.
    Primele din grupa joaca finala!

adi
    Member

diseara, la 23.00 pe prima tv, inregistrat.

adi
    Member

scuze, sportul – besiktas.

Anonymous
    Member

Am inteles ca Negru nu este in turneu pentru ca a fost operat de miopie, nu mai stiu ce ziar a scris asta.
    Lazar se pregateste la stadion, fiind in refacere.
    Balan ar fi facut totusi deplasarea in Turcia dar fara sa joace.

07Ex
    Keymaster

Da, Negru a fost operat de miopie. Asta a scris in ProSport acum cateva zile. Lazar se afla in Romania si intr-adevar se pregateste de unul singur la stadion. De Balan nu stiu nimic.

Anonymous
    Member

Se pare ca Balint i-ar vrea acolo! Cel putin (deocamdata) in probe!
    N-ar fi rau sa-i si vindem… ca pina acum numai am dat jucatori in probe…
    Sa mai luam si noi un ban, ca pina acum singurul nostru transfer tot Patrascu ramine…

07Ex
    Keymaster

@CameliuH wrote:

Se pare ca Balint i-ar vrea acolo! Cel putin (deocamdata) in probe!
    N-ar fi rau sa-i si vindem… ca pina acum numai am dat jucatori in probe…
    Sa mai luam si noi un ban, ca pina acum singurul nostru transfer tot Patrascu ramine…

De acord cu tine. In plus cred ca Serif nu va plati $75000 (de mizerie) pe jucator asa cum vroiau cei de la Rapid. Poate facem si noi niste bani ca sa avem cu ce supravietui in retur.

Anonymous
    Member

Parca ieri seara ar fi trebui sa jucam cu Sparta Praga?
    Am jucat? Are cineva detalii despre meci?

In rest Iordanescu l-a concocat pe Stancioiu in locul lui Dolha pt. turneul nationalei din Cipru!

07Ex
    Keymaster

@CameliuH wrote:

Parca ieri seara ar fi trebui sa jucam cu Sparta Praga?
    Am jucat? Are cineva detalii despre meci?

Habar n-am daca am jucat ieri sau nu. Am cautat aseara prin aproape toate ziarele sa vad daca are cineva ceva informatii despre acest meci. N-am gasit nimic. Daca are cineva mai multe amanunte sa scrie aici pe forum.

Anonymous
    Member

cei din presa scriu ce cred de cuviinta in asa fel incat sa-si vanda produsul. nu presa este responsabila de imaginea unui club.

daca 5% din clientii prosport sunt fani rapid, dinamo, etc atunci 5% din materiale trebuie sa li se adreseze, si tot asa….

responsabilii clubului trebuie sa fie cei preocupati de imagine. ar trebui sa existe un site oficial al Sportului si acolo sa fie toate informatiile.

imaginea costa. si cum bani nu prea sunt….

Radu Dobrin
    Member

De acord cu tine, dar sint convins ca cineva dintre ‘oficiallii’ nostrii de la club ar putea sa trimita din cind in cind cite un meil cu ultimele noutati lui Cazimir fara un prea mare efort financiar. Cit despre pagina oficiala, ce a facut Cazimir pina acum este extraordinar si este deja link-uita ca pagina oficiala de multe alte pagini de sport.

Personal nu m-ar ajuta cu nimic o ‘pagina oficiala’ a’la lpf…frf….unde poti afla orice date despre ‘ani de glorie’ …’statistici covirsitoare’…etc…dar nu de ex. de unde se pot procura bilete pentru urmatorul meci al nationalei!

bunavionta …povara grea…:)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 165 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2002-2003’ is closed to new replies.