Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 511 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Pina una alta pe patronul de la Valcea l-au arestat parca saptamina trecuta. Ceva fraude de citeva zeci de miliarde… Asta scriau ziarele saptamina trecuta!

Asa ca visul lor de marire s-a cam dus…

cameliu
    Member

Giani ai mai jos un articol din ardianul de azi despre Rm Valcea.

Patronul Rarorei, liber?
    Ovidiu Ciutescu

Arestarea patronului valcean Ion Marin pentru un credit in valoare de 800 miliarde de lei, luat de la BCR Novaci, a pus pe jar intreaga suflare fotbalistica a Valcei. Cu toate acuzele care i s-au pus in cap, imaginea lui Ion Marin ramane foarte buna in Rm. Valcea. Acesta este privit ca un adevarat salvator al fotbalului de aici, deoarece a readus o echipa locala in esalonul doi, dar a si inceput constructia unui stadion ultramodern, dupa unele precizari, cel mai modern din Romania.

Privarea de libertate a boss-ului valcean a creat nesiguranta in cadrul clubului de fotbal, foarte multi jucatori nestiind daca vor mai continua sau nu in Zavoi. Singurul lucru pozitiv era acela ca doar trei fotbalisti (Radoi, Ursu si Lepadat) aveau restante financiare de primit de la club, in acel moment. Reprezentat de Doru Viorel Ursu, Ion Marin a cerut judecarea sa in libertate, lucru refuzat de completul de judecata din Targu Jiu, in urma cu cateva zile. Cu toate acestea, la Stadionul “1 Mai” din Rm. Valcea a reaparut optimismul, cei de acolo parand a fi foarte siguri ca Ion Marin se va afla langa echipa pe 7 iulie, atunci cand este programata reluarea pregatirii!

07Ex
    Keymaster

Niste cretini astia de la federatie si de la liga. Nu inteleg dece au vrut ca divizia B sa aiba 3 serii a cate 16 echipe? Parca vad ca pana la inceputul campionatului se retrag 1-2 echipe iar pana in vara lui 2004 se vor mai retrage alte 2-3, toate din lipsa de bani. Si sa vezi atunci ce haos va fi cu rezultatele, unele se vor anula, altele se vor omologa (3-0), nici nu vreau sa ma gandesc. Nu era mai bine daca divizia B avea o serie de 18-20 echipe sau macar 2 serii a cate 16 echipe?

Radu Dobrin
    Member

nu m-as mira daca hotarirea sa fi fost luata pe baza unei analize de genul “cum putem face sa mulgem mai multi bani” din partea frf-ului

cameliu
    Member

Decizia a fost nu pt a lua mai multi bani!
    CI MAI MULTE VOTURI!!!!

Pozitia sefilor se cam clatina si asa un vot de la Vinju Mare e binevenit!

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

CI MAI MULTE VOTURI!!!!

La asta nu m-am gandit, ai dreptate. Se poate ca toata afacerea sa fie doar o chestiune politica. Totusi raman la parerea ca cei care conduc fotbalul in RO sunt niste tampiti. :D

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

CI MAI MULTE VOTURI!!!!

aha…inseamna ca am banuit pe jumate corect :) indirect tot la bani se ajunge :)

07Ex
    Keymaster

Da chiar asa, ce se mai aude in legatura cu antrenorul la noi? Eu sper ca Siman sa nu se multumeasca doar cu Cezarica pentru sezonul 2003-2004. Suntem noi in divizia B iar Cezarica e baiat de treaba, dar sa fim totusi serios, daca vrem sa facem fata ne trebuie un antrenor calumea.

Radu Dobrin
    Member

pe cezarica, din cite am citit, vrea andone sa il umfle in groapa

Tavi
    Member

ceea ce n-ar fi rau avand in vedere ca trebuie sa angajeze Siman pe cineva …

Tavi
    Member

urmeaza an electoral asa ca in toamna/iarna nu va cadea nimeni … tocmai ca sa nu fie pb … poate tot Sportul sau UTA sa aiba parte de bucurii d’astea … ca sa se salveze cine trebuie … atentie la Vinju Mare!! (si tare)

07Ex
    Keymaster

@Tavi wrote:

Da, de angajat un antrenor cred ca toti suntem de acord ca trebuie sa angajeze Siman pe cineva. Problema insa este ca timpul trece iar Siman nu angajeaza pe nimeni. Parca vad ca vine septembrie si noi tot cu Cezarica la timona vom incerca marea cu degetul in divizia B.

ion
    Member

@97SiR wrote:

@Tavi wrote:

Da, de angajat un antrenor cred ca toti suntem de acord ca trebuie sa angajeze Siman pe cineva. Problema insa este ca timpul trece iar Siman nu angajeaza pe nimeni. Parca vad ca vine septembrie si noi tot cu Cezarica la timona vom incerca marea cu degetul in divizia B.

Eu nu inteleg de mai asteptam!Vreti sa fac eu mesajul catre Siman ?Voi il corectati si adaugati ce doriti si hai odata sa vedem cum stam si noi si echipa!Daca nu vreti asta e tot prieteni raminem dar hai sa ne miscam!

Radu Dobrin
    Member

@ion wrote:

Eu nu inteleg de mai asteptam!Vreti sa fac eu mesajul catre Siman ?Voi il corectati si adaugati ce doriti si hai odata sa vedem cum stam si noi si echipa!Daca nu vreti asta e tot prieteni raminem dar hai sa ne miscam!

ok Ion…da-i bataie si ne dam cu presupusul dupa aia..ai dreptate…daca tot e sa o facem, trebuie inceput intr-un fel

07Ex
    Keymaster

De acord. Hai sa incepem intr-un fel chestia asta.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 511 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.