Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 511 total)
  • Author
    Tavi
    Member

De acord cu Ion .. clar trebuie sa ne luam inima in dinti dar eu as zice sa nu facem din asta o dezbatere publica … adica ar fi bine sa nu corespondam pe forum … ne intalnim si schimbam adresele de posta electronica …

mie de exemplu puteti sa imi trimiteti mesaje la tavi_badea@yahoo.com

eu cred ca e mai bine asha … daca intre noi nu putem sa rezolvam ceva schimbam tactica atunci!

Ce ziceti?

Radu Dobrin
    Member

@Tavi wrote:

De acord cu Ion .. clar trebuie sa ne luam inima in dinti dar eu as zice sa nu facem din asta o dezbatere publica … adica ar fi bine sa nu corespondam pe forum … ne intalnim si schimbam adresele de posta electronica …

eu cred ca e mai bine asha … daca intre noi nu putem sa rezolvam ceva schimbam tactica atunci!

Ce ziceti?

ce cred eu e ca asta o sa fie greu de realizat…ginditi-va ca sint multi care nu sint in tara…cazimir…cameliu…florin…etc… in cel mai rau caz, o sa ajungem sa jucam ping-pong cu meilurile de la unii la altii

Tavi, care e ideea de a nu avea discutiile publice?

Radu Dobrin
    Member

ideea lui Ion e realizabila si practica, din punct de vedere al administrarii parerilor (pentru ca nu o sa reusim niciodata sa ne adunam totii la un loc…ma refer la toti care sintem interesati, bineinteles). Eu zic sa il lasam pe Ion sa faca o ‘vresiune zero’ a scrisorii (sau ce o fii), si putem atunci toti sa ne dam cu parerea pe marginea ei

Radu Dobrin
    Member

@Tavi wrote:

Ce ziceti?

pe de alta parte, cine stie?..poate reuseste Cazimir sa faca un mail-group pentru toti care vor sa participe la discutii…ce zici Cazimir? se poate face asta?…

atunci, toate opiniile/parerile trimise de fiecare vor ajunge la toti cei care vor sa participe la discutii si, implicit, vor fi pe lista…

Tavi
    Member

Principiul e simplu: “Ce tie nu-tzi place altuia nu face”

Ideea cu discutii in grup restrans vine din faptul ca mie nu mi-ar place sa vina cineva sa strige pe strada dupa mine si sa-mi spuna chestia asta in public direct, prefer sa fiu contactat stam de vorba intre “patru” ochi.

Altfel l-as privi pe acel om … e o chestiune de incredere … si cred ca daca vrem cu adevarat sa ne putem aseza la o masa de discutii serioase si constructive cu Siman in nici un caz acesta nu va accepta s-o faca in public!

Ganditi-va ca de fapt noi ii cerem intr-un fel sa dea socoteala pentru cum cheltuie omu’ banii lui. Atat timp cat asta e de fapt idea ar trebui sa folosim o perdea pentru discutiile cu el …

Sigur ca treaba se poate face si pe forum … dar ma indoiesc ca ne va raspunde … si atunci ce am castigat? Nu cumva ne batem capul de pomana?!

Radu Dobrin
    Member

aha…aha…am inteles eu gresit…daca e vorba de discutia in sine cu Siman, atunci bineinteles…credeam ca ziceai de discutiile dintre noi…

oricum, pina ajungem sa “stam de vorba cu siman” (indiferent de mod), mai avem, cred eu, o cale foarte lunga.

Tavi
    Member

pai si pregatirea discutie cu Siman ar trebui sa aiba acelasi caracter … zic eu … altfel cam tot publica ar fi doar ca lipseste raspunsul lui Siman … nu crezi?

dragos
    Member

in prima (pe 23.08) jucam la Mioveni cu Dacia;
    in cea de-a doua (30.08) jucam acasa cu Rm.Valcea……
    cine are tot progamul sa-l publice pe site……ieri s-a stabilit programul turului

Ultras
    Member

Dacia Mioveni – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea
    Unirea Urziceni – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Building Vanju Mare
    Electromagnetica Bucuresti – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Chindia Targoviste
    Minerul Motru – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti
    International Pitesti – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu
    Extensiv Craiova – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Intergaz Bucuresti
    Aro Campulung Muscel – Sportul Studentesc
    Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria
    Cimentul Fieni – Sportul Studentesc

Tavi
    Member

😆 sa recunoastem ca deplasarile se vor face mult mai usor

dragos
    Member

EXODUL CONTINUA!!!!!!!!
    in “nationalul” de azi se scrie ca siman trateaza cu rapid pentru vanzarea
    jucatorilor galamaz + mazilu.
    pretul de “pachet” este 300.000 USD, esalonati astfel: 200.000 gala +
    100.000 mazilu; dar, siman precizeaza ca “sumele nu sunt batute in cuie”

Tavi
    Member

bun marketing … la cate puncte ne-au pierdut amandoi ar fi un pret foarte bun. Bravo!

Sugestie: sa-l dea si pe Negru gratis in pachetu’ asta … sa-l faca mai atractiv! 😆

dragos
    Member

hehe….am inteles…..sa-l dea ca bonus …….. de pedigree !!!!!!!

ramos
    Member

la antena 1 a anuntat ca noul antrenor al sportului studentesc este:
    DAN PETRESCU.
    Sa fie intr-un ceas bun.Doamne ajuta.

Confirm cele spuse de Ramos. In urma cu 5 minute m-a sunat Razvan si ma rugat sa va transmit tuturor aceasta veste buna.
    HAI SPORTUL!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 511 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.