Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004
- This topic has 510 replies, 26 voices, and was last updated 18 years, 11 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2003 at 11:57 am #58866
Tavi
MemberDe acord cu Ion .. clar trebuie sa ne luam inima in dinti dar eu as zice sa nu facem din asta o dezbatere publica … adica ar fi bine sa nu corespondam pe forum … ne intalnim si schimbam adresele de posta electronica …
mie de exemplu puteti sa imi trimiteti mesaje la tavi_badea@yahoo.com
eu cred ca e mai bine asha … daca intre noi nu putem sa rezolvam ceva schimbam tactica atunci!
Ce ziceti?
July 8, 2003 at 12:09 pm #58867Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
De acord cu Ion .. clar trebuie sa ne luam inima in dinti dar eu as zice sa nu facem din asta o dezbatere publica … adica ar fi bine sa nu corespondam pe forum … ne intalnim si schimbam adresele de posta electronica …
eu cred ca e mai bine asha … daca intre noi nu putem sa rezolvam ceva schimbam tactica atunci!
Ce ziceti?
ce cred eu e ca asta o sa fie greu de realizat…ginditi-va ca sint multi care nu sint in tara…cazimir…cameliu…florin…etc… in cel mai rau caz, o sa ajungem sa jucam ping-pong cu meilurile de la unii la altii
Tavi, care e ideea de a nu avea discutiile publice?
July 8, 2003 at 12:13 pm #58868Radu Dobrin
Memberideea lui Ion e realizabila si practica, din punct de vedere al administrarii parerilor (pentru ca nu o sa reusim niciodata sa ne adunam totii la un loc…ma refer la toti care sintem interesati, bineinteles). Eu zic sa il lasam pe Ion sa faca o ‘vresiune zero’ a scrisorii (sau ce o fii), si putem atunci toti sa ne dam cu parerea pe marginea ei
July 8, 2003 at 12:20 pm #58869Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
De acord cu Ion .. clar trebuie sa ne luam inima in dinti dar eu as zice sa nu facem din asta o dezbatere publica … adica ar fi bine sa nu corespondam pe forum … ne intalnim si schimbam adresele de posta electronica …
Ce ziceti?
pe de alta parte, cine stie?..poate reuseste Cazimir sa faca un mail-group pentru toti care vor sa participe la discutii…ce zici Cazimir? se poate face asta?…
atunci, toate opiniile/parerile trimise de fiecare vor ajunge la toti cei care vor sa participe la discutii si, implicit, vor fi pe lista…
July 8, 2003 at 1:43 pm #58870Tavi
MemberPrincipiul e simplu: “Ce tie nu-tzi place altuia nu face”
Ideea cu discutii in grup restrans vine din faptul ca mie nu mi-ar place sa vina cineva sa strige pe strada dupa mine si sa-mi spuna chestia asta in public direct, prefer sa fiu contactat stam de vorba intre “patru” ochi.
Altfel l-as privi pe acel om … e o chestiune de incredere … si cred ca daca vrem cu adevarat sa ne putem aseza la o masa de discutii serioase si constructive cu Siman in nici un caz acesta nu va accepta s-o faca in public!
Ganditi-va ca de fapt noi ii cerem intr-un fel sa dea socoteala pentru cum cheltuie omu’ banii lui. Atat timp cat asta e de fapt idea ar trebui sa folosim o perdea pentru discutiile cu el …
Sigur ca treaba se poate face si pe forum … dar ma indoiesc ca ne va raspunde … si atunci ce am castigat? Nu cumva ne batem capul de pomana?!
July 8, 2003 at 2:51 pm #58871Radu Dobrin
Memberaha…aha…am inteles eu gresit…daca e vorba de discutia in sine cu Siman, atunci bineinteles…credeam ca ziceai de discutiile dintre noi…
oricum, pina ajungem sa “stam de vorba cu siman” (indiferent de mod), mai avem, cred eu, o cale foarte lunga.
July 9, 2003 at 7:10 am #58872Tavi
Memberpai si pregatirea discutie cu Siman ar trebui sa aiba acelasi caracter … zic eu … altfel cam tot publica ar fi doar ca lipseste raspunsul lui Siman … nu crezi?
July 9, 2003 at 7:14 am #58873dragos
Memberin prima (pe 23.08) jucam la Mioveni cu Dacia;
in cea de-a doua (30.08) jucam acasa cu Rm.Valcea……
cine are tot progamul sa-l publice pe site……ieri s-a stabilit programul turuluiJuly 10, 2003 at 1:02 pm #58874Ultras
MemberDacia Mioveni – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea
Unirea Urziceni – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Building Vanju Mare
Electromagnetica Bucuresti – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Chindia Targoviste
Minerul Motru – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti
International Pitesti – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu
Extensiv Craiova – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Intergaz Bucuresti
Aro Campulung Muscel – Sportul Studentesc
Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria
Cimentul Fieni – Sportul StudentescJuly 11, 2003 at 6:39 am #58875Tavi
Member😆 sa recunoastem ca deplasarile se vor face mult mai usor
July 18, 2003 at 11:11 am #58876dragos
MemberEXODUL CONTINUA!!!!!!!!
in “nationalul” de azi se scrie ca siman trateaza cu rapid pentru vanzarea
jucatorilor galamaz + mazilu.
pretul de “pachet” este 300.000 USD, esalonati astfel: 200.000 gala +
100.000 mazilu; dar, siman precizeaza ca “sumele nu sunt batute in cuie”July 18, 2003 at 11:20 am #58877Tavi
Memberbun marketing … la cate puncte ne-au pierdut amandoi ar fi un pret foarte bun. Bravo!
Sugestie: sa-l dea si pe Negru gratis in pachetu’ asta … sa-l faca mai atractiv! 😆
July 18, 2003 at 1:40 pm #58878dragos
Memberhehe….am inteles…..sa-l dea ca bonus …….. de pedigree !!!!!!!
July 18, 2003 at 5:10 pm #58879ramos
Memberla antena 1 a anuntat ca noul antrenor al sportului studentesc este:
DAN PETRESCU.
Sa fie intr-un ceas bun.Doamne ajuta.July 18, 2003 at 5:24 pm #58880George Apostol
MemberConfirm cele spuse de Ramos. In urma cu 5 minute m-a sunat Razvan si ma rugat sa va transmit tuturor aceasta veste buna.
HAI SPORTUL! -
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.