Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 511 total)
  • Author
    dragos
    Member

siman s-a referit si la BANCA TEHNICA??????

caci jucatorii (carora le expira contractul) vor PLECA, insa cine va veni????

probabil, tot copii………..

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

siman s-a referit si la BANCA TEHNICA??????

caci jucatorii (carora le expira contractul) vor PLECA, insa cine va veni????

probabil, tot copii………..

Problema pe care o vad eu insa cu copiii este urmatoarea: avand in vedere ca Siman n-a fost interesat de juniori si a dat afara multi din antrenorii care s-au ocupat de copii si juniori ma intreb pana cand vom avea posibilitatea sa apelam la copii? Pana acum am avut noroc ca am avut juniori multi si de calitate, dar peste cativa ani parca vad ca nu-i vom mai avea nici pe aia.

Tavi
    Member

… dar am avut impresia ca m-ai facut, indirect, visator si poet, si m-ai certat ca scriu “poezii despre frumusetea existentei in orice conditii”. Poate am interpretat gresit. Iti inteleg supararea. Eu unul sunt nemultumit cu situatia actuala dar asta nu inseamna ca trebuie sa deviem de un normal care si asa e destul de fragil! De asemenea, luati in calcul atunci cand aruncati vina pe arbitri si de greselile jucatorilor si ale antrenorilor!

In fapt sustin ca atitudinea lui Dan nu e ok si ca, parerea mea, nu am fost furati de arbitrul Tudor. A gresit! Atat poate el! George a avut parerea lui si o respect.

In plus, mi-am adus aminte de vremurile bune cand nu se foloseau injuraturile cu atata frecventa ca acum.

Ba mai mult! Acum acestea apar si sunt reluate la TV la ore de max audienta (ce se vinde bine scandalul, nu?)! Nu e normal! E vb de imaginea clubului! Asta inseamna ca sunt idealist?!?!? Poate. Dar poezii despre cai verzi pe pereti … asta nu o accept!

Incerc sa acreditez ideea unei colaborari cu clubul fara sa ne injosim, caciulim, sclavim s.a.m.d. Asta e o alta idee si cred in continuare in ea si va asigur ca daca altii mai in masura nu se baga voi gasi eu portita sa creez aceasta legatura civilizata!

Sunt convins ca am primi mai multa atentie din partea clubului daca am fi organizati. Dar asta e alta rana pe care nu vreau s-o redeschid …

ion
    Member

@ion wrote:

hai sa fim atunci de acord cu toti ca nu ne mai intereseaza Sportu decit privit ca ceva strict idealist .Nu conteaza ce se-ntimpla in jurul echipei si cu ea,viata nu exista si daca i se intimpla de rau e bine iar daca i se-ntimpal de bine e si mai bine…Poate asa cei ca mine nu vor mai circoti si isi vor mai reveni compunind poezii despre frumusetea existentei in orice conditii…Nu pricep de ce trebuie sa ma pedepsesc pe mine in conditiile in care altii nu sint corecti fata de persoana mea?Asta e o teza simaniana…Daca arbitri ar gresi si in plus si in minus fata de echipa ar mai fi cum ar mai fi …Da’ cind o fac de 7 meciuri unu dupa altu impotriva mea ce sa mai zic? Pune-te in situatia ipotetica ca tu ca individ te pregatesti cit poti de bine pentru ceva ,actionezi corect ,mai mult nu poti si pe deasupra altcineva te impiedica in mod constant sa reusesti …Cum reactionezi?

Poate asa cei ca mine nu vor mai circoti si isi vor mai reveni compunind poezii despre frumusetea existentei .
    Tavi era vorba de mine cind am zis de poeti.Nu puteam sa zic sub nici o forma ceva rau la adresa ta!!!!

Tavi
    Member

Nelu, e cert ca am interpretat gresit! Scuze!

Pentru ca se vorbeste foarte mult de sanctionarea celor doi antrenori ai nostrii (Dan Petrescu si Cezar Zamfir) cu cate 1.000$…. o sa va intreb si eu ceva: Pe cine credeti pe Tudor sau cei doi?

1. in raportul de meci Tudor precizeaza ca atat Petrescu cat si Cezarica l-au injurat dupa meci.. Acesta a fost si motivul sanctionarii celor doi.

2. Dan Petrescu a spus ca nu l-a injurat….

Eu personal nu il cred pe Tudor… si toata aceasta manevra este similara cu cea de in urma cu cativa ani cu Andone… care si el si-a luat amenda dupa care el nu a mai comentat un arbitraj….

Sa ne aducem aminte de mai multe cazuri.
    Pitruca care a urlat sus si tare ca acel meci Ceahlaul- Dinamo a fost blat… dupa ce s-a luat decizia ca meciul nu a fost blat… de ce nu a fost sanctionat pentru acuze nefondate?

Si daca as mai scormonii prin memoria mea as mai gasi si alte cauze… cu arbitrii sunt multe.

NB: Va voi respecta opiniile in continuare… dar asta nu cred ca inseamna ca nici unul dintre noi nu are dreptate. Da, este grav ca jucatorii nostrii rateaza foarte mult si gafeaza uneori penibil in aparare… se pierd puncte si pe asta, dar din aceste motive nu pot sa nu vad cum suntem arbitrati de unii sau de altii. Va spus ca o sa vedeti ce arbitraj o sa avem maine… cred ca va mai aduceti aminte de Savaniu si Dumitru.

Giani
    Member

Ce-mi place la acest topic este ca mai avem putin si incepem sa ne paruim intre noi… A afirma ca situatia actuala din clasament se datoreaza exclusiv arbitrilor, ar fi o prostie, in conditiile in care atacantii nostri rateaza cu nonsalanta iar fundasii dorm 98 de minute din cele 95 jucate.

Dar si a da vina exclusiv pe jucatori, in conditiile in cate din 9 meciuri jucate, echipa a “beneficiat” de 7 arbitraje defavorabile sau chiar ostile, ce mai avem de comentat??? Si toate astea sub aripa “ocrotitoare” a ferefe si lepefe.

A afirma ca in meciul cu Steaua Tudor a arbitrat corect este echivalent cu a ascunde capul in nisip, precum strutzul: din momentul deschiderii scorului, a asigurat posesia stelistilor fluierand in favoarea lor orice duel disputat la centrul terenului. Mai mult, s-a implicat in niste faze de-a dreptul penibile: la 1-1, Stanca scoate o minge de la radacina barei, in lateral, dopatul Neaga suteaza in bara, din unghi, si mingea iese. Decizie: corner. Gigel Bucur, la 0-0, dribleaza tot ce misca, patrunde central in suprafata de pedeapsa, unde este inconjurat de trei stelisti. Cei doi din stanga lui sunt depasiti si nu intervin, in dreapta vine Dorinel Munteanu si ii agata piciorul din spate. La faza asta nici nu conteaza contactul: intentia lui Munteanu este clara: pe picior, deci fault. Decizia lui Tudor: cartonas galben lui Bucur, desi ar fi trebuit sa acorde penalty cu cartonas rosu fosilei care i-a trimis pe norvegieni la baraj cu cornerul lui penibil de la Copenhaga. La faza golului 2 al stelistilor, Lazar jucase mingea in afara terenului: s-a acordat corner. Unde e corectitudinea lui Tudor.

Discutam de limbaj civilizat: am urmarit incidentele de dupa meci, transmise la Antena 1 (de fapt, singurul post TV care a avut decenta de a transmite si comenta tot). Unde erau invectivele? ca eu nu le-am auzit. Ca Bursucul l-a tratat pe Tudor ca pe un cetatean care vinde telefoane furate in Piata Sudului, este o alta treaba, dar tratamentul este unul meritat.

Finalmente problema este foarte grava: celui mai bun fundas lateral din Premier League pe deceniul trecut i se refuza sansele de a face performanta si ca antrenor de niste slugi care isi inchipuie ca fluierul pe care il poarta deseori fraudulos, pe motiv ca si parintii lor au facut acelasi lucru sau pentru ca au “proptele” mai sus, le da dreptul de a decide si de a afirma orice; nu mai conteaza regulamentul si nici bunul-simt, cat despre respectul de sine, acesta le-a disparut de mult din profilul psihologic.

Si ca tacamul sa fie complet: dupa meciul cu Craiova, arbitrul a fost penalizat pentru ca a acordat corect penalty in favoarea noastra, si nu pentru cartonasul rosu acordat absolut gratuit lui Cruceru. Si la toate astea, ar trebui probabil sa ii aplaudam, sa le multumim pentru conditiile exceptionale pe caree ni le ofera, nu conteaza ca dreptatea sportiva umbla cu capul spart iar judecatorii, de jos sau mai de sus, sunt corupti pana in maduva oaselor.

Se vede clar ca toate furtisagurile, mai marunte sau mai grave, impotriva noastra, sunt dictate de la cel mai inalt nivel, si sunt convins ca activistii pecere, traficantii de coca si afaceristii dubiosi implicati in “Cornu si laptele” sunt in spatele acestor sicane grave.

Tavi
    Member

Giani, ca de obicei incep prin a afirma ca imi place punctul tau de vedere. Il apreciez pentru spiritul ironic si combativ.

Din cate am observat insa nu a afirmat nimeni pe aici ca Tudor a arbitrat corect. Eu zic doar ca a gresit! Alte voci vin si spun mai mult si detaliaza oarece intangibile. Din punctul meu de vedere daca as avea dovezi, si sa fi convins de acest lucru, l-as face varza cu carne in instanta!

De aceea prefer sa adopt o atitudine cat mai echilibrata si ma feresc sa injur sau sa incurajez astfel de atitudini, astfel incat sa nu mi/ni se poata reprosa ulterior ca, vezi Doamne, din cauza unora care incurajeaza atmosfera nesportiva … bla bla…

Ok! Sunt de acord sa mergem pe prezumptia de nevinovatie! Hotul neprins negustor cinstit! Daca tu zici ca ai dovezi clare clubul ce naiba face???

Daca ne consideram nedreptatiti de arbitraj exista cai legale de atac care ar trebui folosite in locul unei atitudini neprincipiale. Dintr-o astfel de situatie trebuie sa si castigam (daca se poate) si nu sa pierdem si mai mult!!!

Astfel de atitudine astept eu de cel care a fost “cel mai bun fundas lateral din Premier League pe deceniul trecut” si nu cuvinte care instiga si-i fac rau si lui si clubului care l-a primit inapoi dupa ce a plecat sa pupe steaguri. Astept izbucnirea de profesionism! Si, Giani, daca ai observat am spus ca o sa am rabdare si ca consider ca suntem pe drumul cel bun!

Nu da vina nimeni exclusiv pe jucatori/antrenor. Dar daca la capitolul influenta/lobby sau spuneti-i voi cum vreti stam prost, adica zero, atunci putem sa avem, cred eu, o atitudine civilizata si constructiva si sa incercam, ca dupa fiecare esec, sa tragem concluziile care se impun si sa se remedieze ceva in jocul echipei.

Eu deschisesem un topic despre arbitraj sa putem informa pe cei care viziteaza acest forum despre o eventuala luare de pozitie a clubului vis-a-vis de atitudinea arbitrilor … dar am gasit acolo numai comentariile noastre acide care s-ar vinde mai bine intr-un ziar de scandal! Concluzia mea este ca nu suntem suficient de informati despre ceea ce se intampla la club si despre intentiile conducerii.

Treaba cu “club on-line ” continui sa cred ca ar fi o chestie buna daca s-ar putea realiza. Maimutele au reusit sa vorbeasca intre ele si au evoluat, zic unii. Nu vad de ce ar fi rau sa realizam si noi lucrul asta, mai ales ca nici nu ar putea fi atat de greu. Asociatia nu! Acum nici atata lucru … :(

Pentru ca nu doresc sa creez o situatia conflictuala cu cei de pe forum pentru care eu am un respect deosebit… din acest moment o sa ma rezum doar la a imi spune parerea (una singura) despre meciurile Sportului…. Din punctul meu de vedere subiectul arbitraje este closed…. acest aspect il voi exprima numai la subiectele (ex: 16.10 Sportul Studentesc vs. FC National)….. Alte subiecte despre Sportul Studentesc pentru mine vor fi inchise. Numai bine! si fie ca sa nu am dreptate “nu suntem doriti in divizia Mitica”.

PS: Asta nu inseamna ca nu voi citi ceea ce veti scrie

Tavi
    Member

Geoarge, eu am avut o opinie si o propunere. Faptul ca opinia nu e impartasita nu este o problema! Poate imi voi schimba si eu opinia … dar nu cred ca jucatorii nostri gresesc in favoarea sau de dragul lui Mitica!!!

Cat despre propunerea cu “linia verde” cu clubul nu am auzit comentarii. Nu este de utilitate asa ceva??

Imi pare rau ca aceasta discutie care s-a dorit amicala si constructiva a condus la decizia ta de a-ti autolimita accesul la opinie. E un drept pentru care in alte timpuri s-a varsat sange. Multi dintre noi au participat la acele evenimente. Nu e pacat?

Eu te rog respectuos sa te mai gandesti. Poate si eu bat campii cate odata, dar o discutie de calitate asa cum am avut intotdeauna nu face decat sa corijeze aceste neajunsuri. Iti multumesc.

Ultras
    Member

Atata timp cat sunt doar “suporteri de tastatura”, nu prea vad rostul nici unei initiative… 👿

ion
    Member

Eu cred judecind cu mintea ca propunerea lui Tavi este f buna.Infiintarea unei noi sectiuni pe forum care sa constitue o forma de dialog cu persoane din conducerea clubului va da posibilitatea de a ne clarifica mai bine ce se-ntimpla defapt la echipa si poate va netezi starea de suparare pe care uni dintre noi o avem chiar si visavis de Siman.Poate omu are si ceva dreptate ,stie mai multe si-atunci e pacat sa nu folosim aceasta posibilitate .Nu ezitati sa va spuneti parerea pe forum si nu va retrageti in birlog deoarece doar discutind pot aparea idei si variante proSportu.Fiecare are temperamentul lui si nu trebuie sa fie o problema daca avem pareri diferite…Eu spre exemplu nu sint suparat deloc dar absolut deloc pe Tavi ,a fost un schimb de replici si nimic mai mult…Il astept in galerie sa ne pupam cind da Sportu gol…dar oameni buni nu stati si cititi ce e pe forum ,dati replica ca daia e forum altfel putem vorbi linistiti la telefon si inchidem pravalia cu toti…
    In alta ordine de idei il rog pe Caz daca ne poate ajuta macar de proba cu o noua sectiune s-o numim “Sportu-on-line” pe care noi s-o folosim asa cum a propus Tavi iar pe Florin si Ovidiu ii rog sa vorbeasca cu cei din club daca vor raspunde acestei initiative…

Ultras
    Member

Chiar crezi ca careva de la club stie ce e ala on-line sau se va “deranja” pentru un “dialog”? Siman sau Neagu? Sa fim seriosi! Oricum singurul care stie ce se intampla cu exactitate in club (daca o stii si el) este Siman. Pentru care cred ca Internetul reprezinta o “unealta a diavolului”

dragos
    Member

Fratzilor, Prieteni – NU VA MAI AUTOCENZURATI !!!!!
    NU VA SUPARATI INTRE VOI !!!
    FITI TONICI, FITI CU INIMA DESCHISA !!!!!
    aveti ceva de spus – spuneti; din 2 parere opozante, tre’ sa iasa ceva POZITIV !!!!!

daca cineva din club, ar avea curiozitatea sa intre pe site (inclusiv forum)
    si ar dori sa dialogheze cu noi, ar fi IDEAL, (am vazut pe site-urile altor cluburi ca folosesc internetul)……….

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Pentru care cred ca Internetul reprezinta o “unealta a diavolului”

PTIU, PTIU drace……..

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 511 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.