Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004
- This topic has 510 replies, 26 voices, and was last updated 18 years, 7 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
October 5, 2004 at 7:58 am #59316
Tavi
Member@Ultras wrote:
Atata timp cat sunt doar “suporteri de tastatura”, nu prea vad rostul nici unei initiative… 👿
Inteleg ca nu esti multumit de “prestatia” unora dintre noi si ne consideri inferiori tie la acest capitol …
.
Daca te referi la “suporterii stranieri” nu prea vad cum ar putea fi altel … Radu, de exemplu, cat a fost in tara asta-vara a fost la toate meciurile si a strigat cat l-au tinut plamanii … dar nu cred ca la ei te refereai, ci la suporteri din tara/bucuresti pe care nu-i consideri demni de titulatura de “suporter adevarat” pentru ca nu striga destul sau pentru alte motive pe care nu le-ai mentionat. Gresesc? Poti sa te referi punctual la anumite persoane sau suntem toti o apa si-un pamant?
E si asta o parere, dar da-mi voie sa nu o impartasesc. Seamana mult cu principiul “nu esti cu mine inseamna ca esti impotriva mea”. Te-am auzit de multe ori strigand la cei din jur ca nu striga destul si chiar si pe forum ai facut unele comentarii acide referitoare la aceasta tema.
Eu cred ca fiecare face ceea ce crede de cuviinta si dupa cum il tin plamanii, inima si buzunarele. Daca tu poti mai mult bravo tie! Nu poti insa sa ceri unui om ca in acelasi timp sa strige sau sa cante si sa danseze daca el in acel moment simte altceva. Sunt de acord insa ca tu si Ovidiu sunteti sufletul si plamanii galeriei si, una peste alta, nu toti se ridica la nivelul vostru si te inteleg. Cum nu sunt de acord cu, si chiar in dezaprob total vocile din galerie care va dau pe voi doi pe statele de plata ale lui Siman.
Toti trecem prin perioade mai grele dar consider ca e mai bine sa fim toleranti, sa ne sprijinim decat sa ne denigram reciproc si sa avem intelegere unii pentru altii.
Poate ca ideea mea nu e cea mai reusita, dar justificarea ta Florine, cu tot respectul, lasa de dorit.
Eu unul ma bucur ca ai revenit pe forum, dupa acea perioada mai grea, pentru ca te consider un om cu idei bune si concrete (a se vedea sepcile, tricourile, deplasarile si nu numai) si pana la urma toti avem o pasiune comuna: Sportul Studentesc.
De aceea astept in primul rand de la tine si de la Ovidiu o opinie serioasa si care sa lase la o parte (si sunt convins ca se poate) jignirile (chiar daca sunt voalate au acelasi efect) la adresa celorlalti.
October 5, 2004 at 8:09 am #59317Ultras
MemberStii bine la ce ma refer. Nu era vorba numai de cei care intra pe forum, e vorba de cei care vin la peluza si privesc meciul. Si nu este vorba de capacitate pulmonara… Este vorba de vointa. Chiar daca nu poti striga, din palme poti sa aplauzi. Si la meciul cu Steaua, de exemplu, exceptand voiajorii rapidisti, din cei 30-40 care eram acolo, in afara de gol nu cred ca mai mult de jumatate au incurajat echipa tot meciul. E un efort prea mare sa sustii un “Let’s go” din palme? Ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca in B eram mult mai activi si chiar nu pricep ce se intampla. Nu ne simtim bine in A?
October 5, 2004 at 8:29 am #59318dragos
MemberFlorine esti suparat pe mine????
te intreb pt. ca nu-mi place ca un prieten sau oricine altcineva sa aiba ceva pe suflet in ceea ce ma priveste si sa nu-mi spuna franc…….
mie imi place oamenii deschisi…….nu-mi plac ocolisurile.daca ai ceva pe suflet – spune-mi si pot sa lamuresc situatia……
October 5, 2004 at 8:34 am #59319dragos
Memberpropun ca acest topic care, initial s-a vrut a fi despre frf si arbitraje etc, sa fie trecut la capitolul SUPORTER, ptr.ca, se pare sunt “probleme” care ne privesc……..daca nu-i cu suparare!!!!
October 5, 2004 at 8:34 am #59320Ultras
MemberNu am nimic cu nimeni in particular. E o nemultumire a mea pentru faptul ca dupa ce ca suntem si putini, nu toti incurajam echipa. Nu numai prin simplu act de prezenta.
October 5, 2004 at 8:49 am #59321ultrasro
MemberApatia care reuseste la unele meciuri sa se intinda printre noi e probabil uneori fireasca. Dar e de neinteles atunci cand unii se straduie sa tina un tonus ridicat cum altii se retrag mai intr-o parte cu indiferenta. Nu sunt absurd sa cer tuturor sa cante la meci dar macar sa stam grupati in timpul meciurilor si sa aplaudam cat de cat ritmat. De exemplu la Cluj m-am suparat putin pe Florin si Andrei Bardan care nu au vrut sa strige impreuna cu mine (3 contra 7000) si pana la urma i-am inteles, nu ne-am fi auzit, decat in momentul in care Mazilu a marcat am reusit sa dominam fondul sonor al tribunei clujene
)
Nu le reprosez nimic celorlalti suporteri, cu Ion si Tavi cred ca am si discutat despre asta, vreau insa ca cei ce vin la meci doar ca sa carcoteasca (sunt vreo 3-4 care doar asta fac, dar nu din cei ce intra pe forum
) sa inteleaga ca prezenta lor e inutila total daca incurajarile lor pentru echipa se rezuma doar la nemultumirile legate de evolutia lui Mazilu (inainte stiu ca il aveau in vizor pe Chihaia
) )!
Sa mergem la meci ca sa incurajam echipa, care joaca un fotbal frumos, rezultatele evident ca nu ma multumesc nici pe mine, dar sa stiti ca la fel de suparati sunt si jucatorii cand nu reusesc sa castige, si ei se consuma la fel de mult, plus ca pe ei ii frige si latura financiara a activitatii
Indiferent ca echipa a castigat sau a pierdut vad ca in ultima perioada am reusit sa o incurajam de la inceput pana la sfarsit, aspect care ne diferentiaza de mare masa a suporterilor de fotbal din Bucuresti sau din tara. In continuare ar trebui sa incercam realizarea unei deplasari in tara organizata prin forte proprii, cum ar fi inchirierea unui autocar pentru deplasare la Brasov. Sa ne strangem 35 de oameni decisi sa mearga la acel meci (daca este in we) pentru ca exista riscul sa ajungem din nou acolo maxim 5-6 oameni, asta este o provocare ce ar trebui sa reusim sa o depasim cu brio.
Cu National ar trebui evident sa venim la meci cu totii pentru a crea o atmosfera cat de cat mai vibranta la peluza noastra
October 5, 2004 at 9:13 am #59322Ultras
MemberSi eu si Ovidiu avem neveste, dar asta nu ne opreste sa facem ce vrem cand vine vorba de Sportul. N-avem bani, imprumutam. Daca vrem sa mergem la Cluj, mergem la Cluj. Cum mai spuneam scuze putem gasi toti. E o simpla problema de vointa. Fara suparare. Dar in aceste conditii nici nu putem avea pretentii de la Siman sau de la jucatori. Ei fac mult mai mult pentru clubul asta decat oricare dintre noi. De bine de rau jucatorii sunt platiti, au prime de victorie (la Cluj au jucat pe 500$). Jucatorii isi doresc sa aibe rezultate cat mai bune si muncesc mult pentru a le obtine. Ce ne da dreptul sa tragem pe cineva la raspundere? Numai faptul ca ne declaram verbal suporteri ai Sportului Studentesc?
PS. Ca sa limpezesc lucrurile si sa ii linistesc pe unii: si eu si Ovidiu suntem pe statul de plata a lui Siman, eu cu 1000$/luna si Ovidiu cu 1200$/luna.
October 5, 2004 at 9:38 am #59323ultrasro
MemberNu stiam ca a zis cineva ca ne are Siman pe statul de plata
De fapt si Andrei Carstea este salariatul lui Siman
), dar fiind debutant primeste doar 500 euro lunar, cred ca e vorba insa de Hattrick nu de altceva
)
Nu cred ca e cineva suparat pe Dragos, dar doresc sa reusim sa mai facem anul asta o deplasare in trupa completa cu autocarul, voi va bagati? Brasovul este o destinatie accesibila dupa parerea mea
Trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor, desi au plecat multi jucatori fata de acum 15 luni, echipa joaca bine si ar fi pacat sa nu-i incurajam la meciuri cat putem de mult!
Hai zambiti!
October 5, 2004 at 9:41 am #59324Tavi
Member@Ultras wrote:
PS. Ca sa limpezesc lucrurile si sa ii linistesc pe unii: si eu si Ovidiu suntem pe statul de plata a lui Siman, eu cu 1000$/luna si Ovidiu cu 1200$/luna.
😆 si eu .. si eu …. ce mi-a mai facut “nea Vio” la meciul de la Fieni din niembrie anul trecut!!
ca cine m-a sponsorizat pe mine sa vin cu masina la Fieni (n-a pronuntat cuvantul Siman) dar s-a subinteles din ton
oricum nu l-am bagat in seama ca era prea afumat si si-a si gasit repede alt client sa-l ia cu HUOOOO! 😆
a propos de asta: daca nu facem de un autocar pt meciu cu bv eu pun masina la bataie. deci mai am 4 locuri in masina … da’ de dat asta facem benzina pe de 5 ca si io am nevasta 😆 si nu-mi ajung banii de la vasile 😆
eu unul ma bucur ca ne-am mai domolit
da’ tot nu pricep de ce sa nu incercam cel putin sa dialogam pe forum cu clubul??
October 5, 2004 at 9:46 am #59325Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
propun ca acest topic care, initial s-a vrut a fi despre frf si arbitraje etc, sa fie trecut la capitolul SUPORTER, ptr.ca, se pare sunt “probleme” care ne privesc……..daca nu-i cu suparare!!!!
..
corectOctober 5, 2004 at 10:01 am #59326ion
MemberFlorine,cuvintele tale sint grele si nejustificate!Fiecare isi rezolva problemele de familie cum poate si cum crede.Daca tu ai posibilitatea sa lipsesti “x” zile de acasa asta e …esti un norocos!Tonul tau este prea ridicat si procedind asa e limpede ca vom ajunge sa gindim “fiecare tine cu Sportu cum vrea si poate” si s-ar putea sa ne si imprastii…Despre Siman nu vreau sa vorbesc (intr-adevar nu cunosc perfect eforturile lui …dar nu din vina mea) ,las faptele sa-l caracterizeze.
Oricit de nervos si suparat ai fi nu cred ca e cazul sa raspunzi in doi peri !
Sint sigur ca nu vei obtine ceva in favoarea ta!Dimpotriva ne vom rasfira fiecare cu sentimentele si variantele lui de a tine cu Sportu’!October 5, 2004 at 10:08 am #59327ultrasro
MemberNu cred ca Florin vrea ca sa ne rasfiram. Ideea este ca atunci cand am ajuns deja la meci sa ne comportam ca o falanga macedoneana nu ca o turma de mioare. Daca deja suntem la meci ar trebui sa dovedim si ca nu dormim pe banca
😯
October 5, 2004 at 11:36 am #59328Ultras
MemberFie ca voi! Am mai spus la un moment dat ca nu are rost. Dar trebuie sa va mai spun ceva. Aici ne simtim bine, ne dam fiecare cu parerea, spunem ce ne trece prin cap, dar este egal cu fix pix. A fi suporter inseamna a sustine, a face ceva. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fi la meciuri. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, declar aici ca, din punctul meu de vedere, cel mai infocat suporter al SS este Cazimir. Motivele le cunoasteti. Dar cand ai posibilitatea sa vii la meci si nu vii sau vii dar nu faci nimic pentru a sustine echipa, esti un cetatean oarecare, respectiv un simplu spectator.
PS. Cand mai apare “suporterul” Cezar pe aici? Probabil daca va exista vreun moment mai dificil pentru echipa isi va face aparitia si va arunca cu pietre.
October 5, 2004 at 3:53 pm #59329dragos
Memberprieteni, fiecare dintre noi are familie etc. etc., insa nu cred, ca daca vreunul dintre noi n-a ajuns la un meci de-acasa sau deplasare, este “mai putin suporter” decat ceilalti……….uneori sunt motive independent de VOINTA NOASTRA !!!!
TOTI DORIM SA MERGEM PESTE TOT CU ECHIPA, insa unii reusesc,
altii nu.
important este ca EI ISI DORESC !!!!cei care nu reusesc – SUNT CONVINS – ca sunt alaturi de cei care reusesc si dau telefoane, se intereseaza la radio, tv (dupa caz) – deci, SUNT SUPORTERI !!!!
LE PASA, cum dealtfel – TUTUROR NE PASA de SPORTUL !!!!!haideti, deci sa fim SUPORTERI SI LA BINE SI LA GREU !!!!
PS: despre ce deplasare este vorba??? cu brasovul nu jucam acasa???
October 5, 2004 at 7:20 pm #59330Giani
MemberTati, nu stiu ce sa mai cred. Ca sa-i raspund lui Tavi, intotdeauna am fost un tip mai combativ, uneori chiar sarind calul si devenind coleric. Este o chestie de caracter si de fire: cand toti te calca in picioare, mai reactionezi si violent, chiar daca aceasta atitudine nu te caracterizeaza. Cert este ca avem de suferit teribil la capitolul imagine: conducerea clubului nu se ocupa de acest aspect (e greu sa spun “echipa manageriala”, prietenii stiu de ce), noi suntem prea putini ca sa ne facem macar auziti (cine a fost la pichetarea de dupa decizia frauduloasa de la meciul cu Bacaul stie mai bine), iar maharii fotblatului rromanesc nu au nevoie de atatea echipe bucurestene in “A”, si primii sacrificabili suntem noi. Practic, singurul atu al echipei este autoritatea unui fost mare jucator, actualmente antrenor, si aici ma refer la Dan Petrescu. Este normal ca Bursucul sa se transforme in leader de opinie si purtator de cuvant al nemultumitilor din club (care sunt cam multi, cred ca singurul personaj intr-adevar multumit este DJ Vassili, prietenii stiu de ce).
Si mie imi plac anumite opinii, cele moderate, care intotdeauna indeamna la calm si cumpatare. Si asta pentru ca, in conditii civilizate, calmul si echilibrul constituie arme de temut, cu care te poti afirma si cu care poti lovi chiar foarte puternic. Din nefericire, aceasta atitudine in Romania este perdanta din start. Traim intr-o societate in care conteaza cine latra mai tare si are dintii mai ascutiti, in care nesimtirea este virtute iar hotia este calea sigura spre succes.
Chestia cu prezumptia de nevinovatie este iarasi o idee geniala, care intr-o societate normala asigura echilibrul si corectitudinea actului de justitie. Nu insa si in Romania, unde i cappi di mafia sunt achitati din lipsa de probe, desi la dosare e o adevarata inflatie de probe, iar un amarat de somer este condamnat pentru furt calificat ca a ciordit o paine in supermarket (ca am vazut-o si pe asta). E usor sa faci probe pierdute, cum la fel de usor este sa “fabrici” probe. Si exemplele ar putea continua.
Scuze tata, traim in jungla si prefer sa ma adaptez legilor acestui habitat. Nu mi se pare corect sa intru pe santier intolit in costum Armani si purtand pantofi Versace, cred ca salopeta si cizmele de cauciuc sunt mai performante.
Cat despre linia verde cu conducerea clubului… nu prea are sanse, singurul interlocutor ar fi Dl. Cune, cu care se poate discuta si pe forum.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.