Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 511 total)
  • Author
    Tavi
    Member

@Giani wrote:

Cat despre linia verde cu conducerea clubului… nu prea are sanse, singurul interlocutor ar fi Dl. Cune, cu care se poate discuta si pe forum.

:) Merci Giani, e totusi un vot pro, nu?

Mi-a placut faza cu Armani si Versace 😆 dar oricum nu sunt eu ala care exceleaza la cap “eleganta” in sensul folosit de tine. Acum eu am bagat-o p’asta cu decenta si echilibrul si bla bla dar sa stii insa ca nu uit cand ma ia gura pe dinainte la stadion de dup’aia imi fac si eu cruce de unde le-am mai scos. :?

Vorba lui Florin, venim pe forum, ne simtim bine, ne dam cu parerea dar una peste este “fix pix” pt ca pb nu le rezolvam iar la locul faptei e altceva. Recunosc ca in contextul “santierului” de care vorbeai pare lipsit de sens apelul meu la sprit bla bla bla … dar poate n-ar fi rau sa nu uitam totusi ce-am fost odata.

Te pup si inca odata MERCI DE VOT!!

dragos
    Member

toti de-aici suntem PRO TEL VERDE cu clubul, nu????
    nu cred, ca nu si-ar dori cineva altceva……….

ion
    Member

nu este vorba de o linie telefonica ci de o noua sectiune sau una care sa inlocuiasca ceva din forum prin care sa “vorbim” cu Sportu…Nu personal cu Siman si alti granzi dar macar cu o pers de legatura care sa ne zica adevarul despre echipa si nu zvonuri…
    Dar pentru asta e nevoie de acordul lui Caz (care vad ca nu a reactionat in nici un fel pina acum)si deasemenea de acceptarea dialogului de catre Club.Atit si nimic mai mult!

cameliu
    Member

Vad ca titlul topicului nu mai are nimic comun cu ce se vorbeste in acest topic!
    Cind va fi gata sit-ul va fi si o sectiune de chat?

Macar asa cu ajutorul lui Florin si Ovidiu poate putem conversa cu cite un jucator. Ca cei din conducere oricum sunt “intangibili”…

ion
    Member

Are in sensul ca daca vom sti ce se petrece cu echipa nu vom mai acuza in singa si in dreapta…Vom inghiti in sec si nu ne vom mai lamenta sau vom comenta cu patos…

@Tavi wrote:

Geoarge, eu am avut o opinie si o propunere. Faptul ca opinia nu e impartasita nu este o problema! Poate imi voi schimba si eu opinia … dar nu cred ca jucatorii nostri gresesc in favoarea sau de dragul lui Mitica!!!

Cat despre propunerea cu “linia verde” cu clubul nu am auzit comentarii. Nu este de utilitate asa ceva??

Imi pare rau ca aceasta discutie care s-a dorit amicala si constructiva a condus la decizia ta de a-ti autolimita accesul la opinie. E un drept pentru care in alte timpuri s-a varsat sange. Multi dintre noi au participat la acele evenimente. Nu e pacat?

Eu te rog respectuos sa te mai gandesti. Poate si eu bat campii cate odata, dar o discutie de calitate asa cum am avut intotdeauna nu face decat sa corijeze aceste neajunsuri. Iti multumesc.

Bun… nu am zis ca Sportul de cand a inceput campionatul nu a pierdut puncte si din cauza prorpiilor jucatori…. In ciuda anumitor decizii ale arbitrilor care si acelea ne-au mancat, daca ei isi facea treaba cum trebuie lucrurile ar fi stat altfel.
    sa luam ca exemplu golul 2 al Stelei…. greseala de marcaj evidenta… fundasii nostrii erau la tigari… trecem insa peste faptul ca acel corner era aut de poarta, sau peste faptul ca Dinita pana la executarea loviturii de colt si dupa la obstructionat pe Stanca….Daca fundasii faceau marcaj cum trebuie nu se marca acel gol. Concluzia este cam nu am fi pierdut toate punctele indiferent cum ai privii faza. Si mai este si ratarea lui Balan care daca ar fi tintit celalat colt al portii steliste ar fi fost 2-0 pentru noi… si cred ca meciul ar fi avut alta faza.

La pitesti s-au pierdut doua puncte din greseala lui Ciupe, iar 11m a fost o interventie intarziata. Tercem peste arbitrajul execrabil din acest meci… ca dovada ca arbitrul in cauza a fost retrogradat la B dupa meciul de la Pitesti. Poate nu stiti faza cu groapa care a fost hilara.

Cu dinamo s-a luat un gol tot prosteste. Si despre acest meci nu am afirmat in nici o postare de a mea ca ne-ar fi furat arbitrul. a fost 100% pierdut pe barba noastra.

La Cluj-Napoca a fost greseala tactica 5-3-2 nu a mers niciodata la noi… a mers mai degraba 2-3-5 sau 3-4-3-ul lui Cezarica. Cum s-a trecut pe 4-4-2 am inceput si noi sa avem faze serioase de poarta….. si golul CFR-ului a fost dat tot din aceeasi greseli tipice de marcaj.

Cat despre telverdele cu cei de la Club… nu stiu cat s-ar putea realiza… decat cu d-l Cune sau eventual cu Tom Cristea, dar si atunci am merge pe niste informatii principiale nu pe ceva sigur. Oricum merita incercat.

dragos
    Member
    ion wrote:
    nu este vorba de o linie telefonica ci de o noua sectiune/quote]

la acest lucru am vrut sa ma refer, insa am tastat “tel verde”……oricum,
    tot ceva VERDE va fi, nu????

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Vad ca titlul topicului nu mai are nimic comun cu ce se vorbeste in acest topic!

putem schimba titlul topicului????

07Ex
    Keymaster

Pai spuneti-mi cum vreti sa se numeasca topicul si se aranjeaza. 😉

ultrasro
    Member

Loc de dat cu capul este bine?

Glumesc, dar cam asta se intampla punctiform in acesta mica locatie, nu ca ar fi rea confruntarea de idei atat timp cat ea se desfasoara cu argumente ce tin de logica si nu de forta…

Hai sa vedem cum putem face o deplasare la Timisoara sau Bacau :)

Ultras
    Member

@ultrasro wrote:

Hai sa vedem cum putem face o deplasare la Timisoara sau Bacau :)

Nu stiu de ce te mai agiti… Oricum vom merge doar noi doi, pentru ca, nu-i asa, avem galerie prin reprezentanti… 😈

dragos
    Member

@97SiR wrote:

eu as propune: ” probleme de comunicare” sau “chat cu conducerea clubului??????”

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

@97SiR wrote:

eu as propune: ” probleme de comunicare” sau “chat cu conducerea clubului??????”

Chat cu conducerea clubului? Pai cine din conducere intra pe forumul asta?

dragos
    Member

cel putin ne dorim acest lucru………..IDEALUL NOSTRU !!!!!

ion
    Member

@97SiR wrote:

@dragos wrote:

@97SiR wrote:

Chat cu conducerea clubului? Pai cine din conducere intra pe forumul asta?

Probabil ca Tavi ,eu si Dragos si cine va mai dori vom gasi o cale de a spune celor de la club ce vrem.Noi am fi vrut ca Ovidiu sau Florin sa vorbeasca cu ei (era mai fara complicatii) dar din reactia lor inteleg ca idea nu li se pare realizabila si nu vor sa se bage…Oricum idea nu e perfecta recunosc dar cred ca poate fi slefuita in asa fel incit sa constitue un prim pas catre amicitie.Vorbind cu Tavi am remarcat ca de fapt aceasta idee poate sa faca in asa fel incit cei de la club daca ne vor cunoaste sa nu mai fuga de noi ,sa stie ca vrem sa-i ajutam fara interese personale si sa capatam incredere reciproc uni in alti…

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 511 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.