Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004

Viewing 511 post (of 511 total)
  • Author
    Tavi
    Member

@ion wrote:

Oricum idea nu e perfecta recunosc dar cred ca poate fi slefuita in asa fel incit sa constitue un prim pas catre amicitie.Vorbind cu Tavi am remarcat ca de fapt aceasta idee poate sa faca in asa fel incit cei de la club daca ne vor cunoaste sa nu mai fuga de noi, sa stie ca vrem sa-i ajutam fara interese personale si sa capatam incredere reciproc uni in alti…

Ideea e de comunicare, de intelegere reciproca, de dialog civilizat. Nici eu nu cred intr-o realizare majora si imediata … dar e o chestie de imagine.

Aici de exemplu fotbalistii ar putea gasi mesaje de la fani, fanitze, etc :)

Ar putea intra in dialog si ei … nu stiu exact cum va fi dar sigur nu are ce sa fie rau in asta.

Ar fi un bun exercitiu de imagine. Poate reusim sa nu-i punem capac din start.

Cred ca putem de asemenea crea separat si o sectiune de “probleme arzatoare” (gen: sepci, tricouri, deplasari etc) la care campioni sunt, fara discutie, fratii Alboiu! 😉

Viewing 511 post (of 511 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.