Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004
- This topic has 510 replies, 26 voices, and was last updated 18 years, 11 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
August 15, 2003 at 8:45 am #58956
Tavi
Member@Radu Dobrin wrote:
eu propun ca postul lui galamaz sa fie luat de Jessica…pudelul lui taica-meu…nu de alta, da fuge oricum mai mult si mai repede decit atacantii adversi (apropos de vladoiu si barbu
) …si definitiv mai dupa minge decit a facut-o galamaz anul trecut
p.s. in plus mai e si negru (patrupedul) asa ca cu doua dungi de vopsea facem economie si de tricou
Bai Raducu … daca vede taica-tu postu’ asta te dezmosteneste
August 15, 2003 at 1:54 pm #5895707Ex
Keymaster@Giani wrote:
Pai, ne-ar trebui un singur fundas de talie mare si problema se rezolva in minutul 10: ii lasam pe mioveni fara atac.
Giani, ce-ar fi daca l-ar baga Bursucul pe Tom Cristea in aparare? Nu am mai primi gol nici pana la sfarsitul turului.
August 20, 2003 at 10:56 am #58958cameliu
MemberDin Gazeta de azi:
|mprumutul lui Chihaia a crescut
|n ciuda negocierilor purtate in ultimele zile intre conducerea Rapidului si patronul Sportului, Vasile Siman, situatia lui Octavian Chihaia ramine incerta. Ieri, Siman solicita 50.000 de dolari in schimbul unui imprumut pe un an al atacantului. De fapt, Sportul nu ar lua nici un ban, insa ar scapa de datoriile avute la giulesteni, 25.000 de dolari pentru Tibi Balan, respectiv 25.000 de dolari la antrenorul Mircea Rednic. Cei din Grant au refuzat, iar Sportul risca sa nu fie programata in Divizia B.August 20, 2003 at 11:09 am #58959ion
Member@cameliu wrote:
Din Gazeta de azi:
|mprumutul lui Chihaia a crescut
|n ciuda negocierilor purtate in ultimele zile intre conducerea Rapidului si patronul Sportului, Vasile Siman, situatia lui Octavian Chihaia ramine incerta. Ieri, Siman solicita 50.000 de dolari in schimbul unui imprumut pe un an al atacantului. De fapt, Sportul nu ar lua nici un ban, insa ar scapa de datoriile avute la giulesteni, 25.000 de dolari pentru Tibi Balan, respectiv 25.000 de dolari la antrenorul Mircea Rednic. Cei din Grant au refuzat, iar Sportul risca sa nu fie programata in Divizia B.Chiar ar fi mai bine sa nu fim programati pentru a se sparge buboiul odata !Presupun ca Siman va intelege ca 1. datoriile nu se fac daca nu pot fi platite si 2. daca nu esti in stare sa faci fata situatiei e cazul sa fii constiient de aceasta si sa fii om de onoare!In cazul de fata ar trebui sa iasa si sa zica “imi pare rau ,nu mai am bani,doresc sa vind echipa pentru a nu o mai expune la sanctiuni si pentru a-i da posibilitatea sa joace”
August 20, 2003 at 5:18 pm #5896007Ex
KeymasterDe acord cu tine Ioane, daca nu are bani sa spuna si sa lase pe altcineva sa-i ia locul.
August 20, 2003 at 5:25 pm #58961George Apostol
MemberCa deobicei rapidul isi va retrage plangerea si va decara litigiul incheiat ca si data trecuta…. iar 50.000$ pentru un an nu este deloc mult….. chiar foarte rezonabil…… si de cand avem datorie la Rednic…. de unde pana unde…. parca Rednic nu a fost la Sportul niciodata sau Balan era in coproprietate Rapid Rednic?
August 21, 2003 at 9:21 am #58962Radu Dobrin
Memberasta ar fi chiar interesant…sa nu fim programati pentru….. 50k$….cam atit costa 2 butoni pentru camasile purtate de de acei “neni” intelectuali cu gusa (chiar gusi in cazul unora) si ceafa de 2 palme pe care ii mai tot vedem la televizor tot timpul….
sau si mai bine…vre-o 400m de “termopan”..
daca problema este intr-adevar 50k…atunici, din pacate, poate e timpul sa cam tragem oblonul…..
August 27, 2003 at 4:21 am #58963Andrei
MemberSiman ramîne fara antrenori
Zilele tulburi din viata gruparii din Regie sînt departe de a se încheia. Dupa ce a dus cu brio Sportul în Divizia B, patronul Vasile Siman compromite si centrul de copii si juniori al clubului. Astfel, antrenorii de la grupele de juniori, care nu si-au mai primit banii din februarie, au mers cu o hîrtie la patron, amenintînd ca daca; situatia nu se rezolva; în trei zile, pleaca cu totii. Siman, si-a cîntarit în minte buzunarul si a raspuns simplu ca pot pleca chiar în acel moment. De ce oare nu le da drumul si la jucatori la fel de repede?
27 august 2003 – Prosport
August 27, 2003 at 7:19 pm #58964florin_maican
MemberEste trist ce se intampla la Sportul Studentesc in acest moment. Dupa parerea mea nu este numai lipsa banilor, dar INCOMPETENTA. Cred eu ca ar trebui sa se renunte la fotbalistiii din club si sa se aduca profesionisti, daca se doreste sa faca ceva.
Daca Siman nu a luat 500.000 din Dinita +Chihaia + Ciubotariu atunci este nu prea este bine pt noi!!!
August 28, 2003 at 7:50 am #58965cameliu
MemberNu stiu cit a luat Siman pe ei insa cred ca cei mai multi bani au acoperit niste datorii!
Imprumutul lui Ciubotariu acopera datoria pe Balan!
Iar cu cit s-a luat pe Dinita probabil s-a acoperit datoria facuta pt plata altei datorii (pe Maxim).Poate a luat ceva bani pe Chihaia daca i-o fi dat ceva Nationalu…
Deci cu banii tot asa stam!
In rest cu renuntarea la jucatorii clubului si aducerea de profesionisti sa fim seriosi. Pe ce? Si apoi care-s profesionisti in Romania la fotbal sa stiu si eu!
Parerea mea ca aducerea lui Dan Petrescu a fost una dintre cele mai bune solutii. Jucatorii nostri cred si sper ca au ceva de invatat de la el! E un jucator care a trudit mult pe teren si a fost intradevar profesionist.
De la Ando in schimb au avut de invatat ca indiferent de meci trebuie sa te plingi de arbitraj si sa te lamentezi!
Dan Petrescu poate fi un cistig de mentalitate pt tot lotul. Jucatorii au ceva talent insa trebuie si seriozitate si munca. Sa vedem daca ma insel. Sper sa nu….August 28, 2003 at 6:54 pm #58966florin_maican
Member@cameliu wrote:
In rest cu renuntarea la jucatorii clubului si aducerea de profesionisti sa fim seriosi. Pe ce? Si apoi care-s profesionisti in Romania la fotbal sa stiu si eu!
..Jucatorii din club sunt Romeo Chihaia, Tudorel Cristea. si care or mai fi. Au jucatori de valoare , dar nu stiu daca au un rol la club care sa ajute echipa!!!!
Cu banii de ii iau ei mai bine platesc pe cei de la juniori ! Daca se continua asa, Sportul arata ca o firma de stat falimentara si cu mentalitate comunista. De fotbal tr sa se ocupe antrenorul (Dan P) si atat !August 29, 2003 at 7:01 am #58967Gabi
Memberfostii jucatori de care pomenesti, in special Chihaia, se tin de alte cioace. exista bisericute si mancatorii mai mari decat la o firma de stat. daca vrei iti povestesc la o bere, nu-i locul aici ca mi-as da de gol “sursele”. sunt departe de profesionalismul pe care il banuiam cu totii.
August 29, 2003 at 11:29 am #58968florin_maican
Member@Gabi wrote:
fostii jucatori de care pomenesti, in special Chihaia, se tin de alte cioace. exista bisericute si mancatorii mai mari decat la o firma de stat. daca vrei iti povestesc la o bere, nu-i locul aici ca mi-as da de gol “sursele”. sunt departe de profesionalismul pe care il banuiam cu totii.
da….ma asteptam la asa ceva! In locul lui Siman l-as fi dat pe Romeo Ch. +Octavian Ch. la pachet lui Netoiu. Din cauza lui Romeo Ch. cred ca a plecat M Marian de la club, care s-ar fi zbatut pt club. Sper sa reziste Dan Petrescu si sa promovam!
Pacat ca din aceste magarii tipic romanesti s-au pierdut mari talente pe care s-ar fi putut sa se ia bani.August 29, 2003 at 11:36 am #58969Radu Dobrin
Memberapropos de tavi chihaia…ati citit articolul din gs? http://www.gazetasporturilor.ro/modules.php?name=News&file=article&sid=16860
comentarii?….
August 29, 2003 at 1:58 pm #58970ion
Member@Radu Dobrin wrote:
apropos de tavi chihaia…ati citit articolul din gs? http://www.gazetasporturilor.ro/modules.php?name=News&file=article&sid=16860
comentarii?….
SINT stupefiat de ce se intimpla acum la Sportul.Daca nu era Petrescu antrenor pun pariu ca acum ne gindeam la evitarea retrogadarii sau la desfiintare.Nu stiu cum rezista nervos Siman la cite adevaruri ies la iveala incet, incet!La Sportul lipseste clar un om cu bani si suflet!Dupa cum se vede de la Siman in jos toti, dar absolut toti, vor doar profit in conditii in care parca se vineaza unul pe altul.Conducerea pe jucatori si vine firesc jucatorii pe conducere.Necazul e ca exista tabere inamice in acelas trup si cit de curind cred ca vom avea mari greutati…Am refuzat sa cred ca Siman nu are onoare si l-am blamat pe Cezar dar din pacate acum cind in fiecare zi aproape Siman e subiect de scandal in ziar ma vad nevoit sa recunosc ca avea dreptate .Trebuie sa fiu tare si sa recunosc ca desi nu aducea nici o dovada concreta el totusi avea dreptate.A fost un editorial in Prosportul din 28.08.03 (cred )in care se descria o situatie relativ asemanatoare cu cea a Sportului.Subiectul cred ca era fictiune dar totusi… .O echipa de baschet a fost cumparata de un tip cu bani si apoi el credea ca poate face ce dorea tartacuta lui cu ea .Lumea s-a revoltat si i s-a transmis tipului in cadrul unui protest civilizat dar ferm ca oricit de multi bani ar baga in echipa atit timp cit in acea echipa s-au investit de alti oameni sentimente el nu are dreptul sa faca ce vrea el cu echipa.Toti banii nu valoreaza mai mult ca sentimentele unei comuniuni pentru ceva .Siman intretine aceasta stare negativa la echipa ,a devenit si arogant mai nou si eu cred repet ca poate face ce vrea el cu ceea ce ii apartine dar care nu are nici o alta legatura de suflet cu alte persoane!Fotbalul e un subiect delicat si chiar pasional poate naste conflicte neasteptate sau bucurii delitante.Siman se poate socoti norocos ca noi acesti suporteri cred eu avem educatie si poate filozofam cam mult dar la alta echipa era de mult scuturat si intrebat de sanatate!Eu zic si notati ca daca treaba va ramine exact asa la echipa in curind dupa citeva meciuri in care va cistiga si ii va ridica cota lui Petrescu acesta scirbit va pleca de la echipa .Trist e ca noi nu vad ce am mai putea face…Sintem putini si cei care vor sa faca nu au cum iar cei ce au cum nu fac nimic pentru echipa .Nu ma refer ca sa fiu clar la Florin Ovidiu George si cei cu care m-am intilnit caci am vazut ca ei vor dar chiar sa nu avem un sustinator cu un sediu si ceva relatii e prea mare ghinion!Sint inscrisi la sustinatori peste 100 de membri din toate colturile lumii!Ei nici macar nu au aparut pe forum .Acum chiar ma gindeam sa inchiriem o garsoniera ,cit o costa …Daca dam fiecare din noi cei peste 100 de membri 1-2 dolari pentru inceput pe luna aavem chiria scoasa .Apoi cu timpul poate vom gasi si sponsori si lucurile vor evolua in bine.Alta idee mai buna aveti ?Daca da spuneti-o !
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2003-2004’ is closed to new replies.