Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 255 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

@ultrasro wrote:

Bazele sportive bucurestene nu au fost sprijinite de structurile municipalitatii cu vreun cent. Nu stiu cum este din punctul asta de vedere in Suedia sau in tarile din UE. 😯

nu stiu, dar o sa ma interesez in mod singur……cert este ca nu am gasit nici un manual in ‘ale furatului’ 😆

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

@ultrasro wrote:

Bazele sportive bucurestene nu au fost sprijinite de structurile municipalitatii cu vreun cent. Nu stiu cum este din punctul asta de vedere in Suedia sau in tarile din UE. 😯

nu stiu, dar o sa ma interesez in mod singur……cert este ca nu am gasit nici un manual in ‘ale furatului’ 😆

manual de furat in fotbal, poate nu vei gasi in suedia, insa poate in handbal………

dragos
    Member

mie mi-a placut ritmul partidei steaua – rapid 0-0…..pe alocuri s-a jucat la rupere.

dragos
    Member

fc national, echipa adunata din te miri ce jucatori, arata ca joaca fotbal si este o echipa imprevizibila:marcheaza goluri, primeste goluri = este spectacol.
    in meciurile de-acasa: cu poli a fost 1-2; cu rapid 3-3; cu dinamo 5-1….nu stiu ce le face broscarul de landi, dar gino este multumit.

dragos
    Member

@dragos wrote:

fc national, echipa adunata din te miri ce jucatori, arata ca joaca fotbal si este o echipa imprevizibila:marcheaza goluri, primeste goluri = este spectacol.
    in meciurile de-acasa: cu poli a fost 1-2; cu rapid 3-3; cu dinamo 5-1….nu stiu ce le face broscarul de landi, dar gino este multumit.

chiar daca au plecat multi jucatori de baza din angrenajul echipei, s-a pastrat, totusi, SPIRITUL DE LUPTA SI AMBITIA !!!!

dragos
    Member

POLI a predat lectii de fotbal rapidistilor chiar in giulesti !!!
    JOS PALARIA !!!!

dragos
    Member

bancarii au fost premiati de dinamo, cand au remizat 3-3 cu rapizii….;
    tot ei au primit “malai” de la steaua, atunci cand au batut dinamo…..;
    in etapa trecuta au luat bani de la olteni pentru salvarea din B……
    CONCLUZIE: Gino a tras tare pana acum pentru a fi sigur ca nu mai poate retrograda, iar acum, vinde meciuri pentru a ADUCE BANI LA CLUB si ia din toate partile !!!!

dragos
    Member

sper ca acest meci, echipa sa-l trateze cu toata seriozitatea, pentru ca altfel, riscam sa o luam la vale spre zona rosie……..

vreau sa dau un reply pentru meciul cu iasul (am vazut ca subiectul a fost inchis si de aceea apelez la acest topic): nu am incurajat echipa, pentru ca sincer, m-a dezamagit abordarea meciului (din primul minut si nu m-a incalzit 1-0, pentru ca se vedea ca vom fi egalati)…….jucam SUBTIRE de primavara……..sunt de acord cu ceea ce a scris Dan in topicul meciului cu iasul “Hai sa+i intelegem mereu. Si mereu in coada vom fi. Daca vrei performanta, tai in carne vie. Nu faci nici un compromis. Si pentru ca acest lucru nu se intampla, e clar, la Sportul nici conducerea si nici echipa, ceea ce e rau de tot, nu vrea performanta.”
    si Florin are in parte dreptate, insa nu in totalitate – este parerea mea si nu vreau sa ne contram pe aceasta tema a suporterilor, veche de cand lumea, pentru ca, nici NU SUNTEM PREA MULTI, iar daca ne mai si certam intre noi, chiar ca devenim ILARI !!!
    daca toti oameni prezenti pe stadion (inclusiv tribuna 1 + 2) ar canta cu noi, atunci alta ar fi atmosfera……..
    SA FITI IUBITI !!!!

Ultras
    Member

Asta e diferenta dintre suporteri si spectatori. Unii urla, ceilalti sparg seminte…

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Asta e diferenta dintre suporteri si spectatori. Unii urla, ceilalti sparg seminte…

asa este; urmaresti meciurile din Premier League???? acolo oamenii stau ca la spectacol cu exceptia galeriei propriu-zise, dar cand incepe sa cante GALERIA, canta, apoi tot stadionul…….ONE FOR ALL; ALL FOR ONE!!!

Radu Dobrin
    Member

.

dragos
    Member

eu imi doresc sa se intample prima optiune.

Radu Dobrin
    Member

prima cu adaosul “toate meciurile pe teren” si fara compromisuri

ion
    Member

eu am votat primul si desi traim in Romania subscriu la” toate meciurile pe teren”

07Ex
    Keymaster

Eu vreau macar o cupa si un campionat pana vom sarbatori centenariul.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 255 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.