Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 255 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Eu vreau sa jucam fotbal…

Eu vreau sa jucam macar in Intertoto. Caci si acolo sunt echipe destul de bune si putem sa crestem si noi in joc.

ovidiu
    Member

Indiscutabil prima optiune.
    La ora actuala valoarea lotului ne permite, mai trebuie motivatie si liniste in sanul echipei.
    Este posibil ca o inscriere in Intertoto sa creasca responsabilitatile echipei si sa se realizeze ca se poate ajunge si la marea performanta.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Tavi
    Member

@97SiR wrote:

Eu vreau macar o cupa si un campionat pana vom sarbatori centenariul.

Subscriu cu specificatia ca daca se vor lua numai pe teren vor valora cat toate trofeele echipelor departamentale despre care stim bine cum s-au dobandit. 👿

dragos
    Member

deh, toate meciurile pe teren si sa ne lase arbitrii.
    oricum, o cupa si un campionat n-ar strica in vitrina clubului.

Giani
    Member

Evident ca vrem performanta; compromisurile sunt pentru altii, nu au ce sa caute in Regie. Prefer sa ne retrogradeze arbitrii lui craciunelu’ si deciziile lui mitica, decat sa facem vreun compromis si sa stam confortabil pe un irefutabil loc 10. E mai corect sa riscam: avem lot, mergem in UEFA (sau macat Intertoto), nu avem, mai coboram, ca oricum urcam in maxim 2 sezoane. Asa ca p0refer cea mai riscanta varianta, adica prima.

Blue Eyes
    Member

Cred ca este evident ceea ce se va intampla la vara . Toti jucatorii importanti vor pleca, iar Sportul Studentesc nu o sa ajunga niciodata o echipa cu pretentii !!!!!!!!……Antrenorul este k si plecat !!!….Tare sunt curios cine o sa joace in Cupa Uefa Intertoto.
    Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca Dan Petrescu sa mai ramana un an la echipa si sa arate ca poate sa faca o echipa de la 0 . Acum are cateva “vedete” in lot dar la anul ….
    Dan Petrescu nu pleca …..mai stai un an cu noi in A !!! 😮 🙄
    ….dar e greu de crezut asa ceva… 😥 ❗

dragos
    Member

daca vor pleca 2-3 din “piesele grele” ale echipei, vom avea un an dificil !!
    stiindu-l pe siman, om ce nu da drumul la jucatori pana nu obtine pretul maxim, poate vom avea noroc sa nu plece toate “piesele grele”.

dragos
    Member

scoruri la pauza etapa 27:

apulum – dinamo = 0-1
    otelul – cfr cluj = 1-1
    gloria – fc arges = 3-0
    brasov – sportul = 0-0
    poli timisoara – farul = 1-0

in repriza secunda (inca se joaca):
    otelul – cfr cluj = 1-2
    apulum – dinamo = 0-2

finale:
    apulum – dinamo = 1-3
    otelul – cfr = 1-2
    brasov – sportul = 0-1
    gloria – arges = 3-0
    poli timisoara – farul = 1-0

mihada
    Member

Pai ce fel de chestionar e asta. Si care e ala de a raspuns “b”?
    Tocmai m-am uitat la SS-Poli T. M-a apucat jalea. Credeam ca vor minca pamintul. O victorie i-ar fi urcat o pozitie. Ar fi meritat efortul. Feciorash mi-a spus “e moale meciul”. Si nu are decit 10 ani.
    Concluzie: eu ca suporter SS vreau sa ii vad jucind la fiecare meci pentru victorie, indiferent daca sunt salvati de la retrogradare sau nu.
    As propune un chestionar: Ce isi doresc fotbalistii de la SS?

dragos
    Member

eu as propune alta intrebare adiacenta: conducatorul nostru mult iubit isi doreste PERFORMANTA si iubeste acest club sau este doar o modalitate de a-si face reclama, imagine personala, vanzari, profit etc.etc.????
    stim raspunsul.

dragos
    Member

ce-a dea 3 echipa care va pica in B este un mister: apulum este la 4 puncte de fcm bacau…..mi-ar placea sa pice bacaul, dar nu se stie ce sfori se vor trage in cele 2 etape ramase….oricum, moldovenilor le trebuie 3 puncte ca sa nu pice……

cameliu
    Member

e aproape imposibil…
    Alba trebuie sa bata pe Arges si apoi la Farul…
    Iar bacaul sa nu cistige cu CFR!

As vrea si eu sa pice bacaul, si mai ales sa se salveze Unirea da’…

Alba cad pe mina lor, cu punctele date la Dinamo, si cele pierdute aiurea cu… Bistrita si la Rapid!

dragos
    Member

@cameliu wrote:

e aproape imposibil…
    Alba trebuie sa bata pe Arges si apoi la Farul…
    Iar bacaul sa nu cistige cu CFR!

As vrea si eu sa pice bacaul, si mai ales sa se salveze Unirea da’…

Alba cad pe mina lor, cu punctele date la Dinamo, si cele pierdute aiurea cu… Bistrita si la Rapid!

mda, pare misiune imposibila la prima vedere, dar “who knows”?????

Radu Dobrin
    Member

daca joaca pe teren, nu e deloc sigur ca bacaul bate cfr:ul. mai greu pentru ardeleni la constanta, din pacate….dar daca am scapa de ei i-am mai avea doar pe blatureni (pe care ii potcovim simbata :) ) ….

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 255 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.