Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2004-2005
- This topic has 254 replies, 29 voices, and was last updated 17 years, 5 months ago by
Anonymous.
-
AuthorPosts
-
September 12, 2005 at 5:32 pm #64833
Ultras
MemberPai o fac nu numai cu pitestenii. Aproape ca n-am saptamana libera… 😈
September 15, 2005 at 3:24 pm #64834dragos
Membersper sa primesc un cadou frumos din partea echipei: o victorie in meciul cu bancarii………DOAMNE AJUTA !!!
September 16, 2005 at 7:57 am #64835dragos
MemberDane, vii maine la stadion ????
September 19, 2005 at 7:41 am #64836dragos
Memberderby-ul steaua-dinamo s-a ridicat la rangul unui meci EUROPEAN !!!
scorul a fost echitabil 2-2 !!!in alta ordine de idei, sumudica a revenit pe gazon dupa 3 ani de pauza (joaca la bistrita): ba a fost antrenor secund, ba principal…..
September 20, 2005 at 9:22 pm #64837Blue Eyes
MemberFrumos cadou….n-am ce zice…
Eu cred ca jucatorii nu ar mai trebui sa dea banii pe asemenea cadouri……:wink:
Bancarii si-au dorit mai mult victoria !Fara vrajeala…am vazut meciul si ai nostrii parca nu stiau de ce se afla pe teren.
Pacat !
Si vrajeala aia ca jucatorii nu s-au putut antrena pe teren …Slabut…Slabut.Ce sa spun….Au 10 terenuri de antrenament (infecte ce-i drept)…Dar au unde sa se antreneze…Pe maidan …In curtea scolii …September 21, 2005 at 6:56 pm #64838Blue Eyes
Memberda
September 26, 2005 at 7:40 am #64839dragos
Memberfratilor, dinamo este echipa MOMENTULUI, iar andone se poate numi cel mai bun antrenor al momentului; daca se va califica si in grupele uefa, cred ca oficialii “cainilor” nu ii vor mai reprosa NIMIC……dom’ne, urmaresc fiecare meci si observ SETEA ATACANTILOR DE A MARCA…….este echipa cu cele mai multe goluri marcate din romania in sezoanele precedente….incredibil !!!
au atacanti “fomisti” de goluri si rezervele sunt tot asa……..October 11, 2005 at 11:11 pm #64840jokeru
MemberSunt suporter Steaua de 15 ani dar in ultimii ani Sportul devine din ce in ce mai mult echipa mea de suflet, prin atitudinea pe care o are in teren.
Respect pentru Dan Petrescu pe care il consider cel mai bun antrenor al momentului din Romania.
Respect pentru jucatorii tineri care dovedesc ca nu doar banii fac performantza in fotbal.
Daca sportul o sa aiba galerie o sa vin sa cant pentru ei!!!Bafta la toti!
October 12, 2005 at 9:30 am #64841ion
Member@jokeru wrote:
Sunt suporter Steaua de 15 ani dar in ultimii ani Sportul devine din ce in ce mai mult echipa mea de suflet, prin atitudinea pe care o are in teren.
Respect pentru Dan Petrescu pe care il consider cel mai bun antrenor al momentului din Romania.
Respect pentru jucatorii tineri care dovedesc ca nu doar banii fac performantza in fotbal.
Daca sportul o sa aiba galerie o sa vin sa cant pentru ei!!!Bafta la toti!
Te asteptam sa fii alaturi de noi ! Bafta si tie!
October 12, 2005 at 10:49 am #64842dragos
Memberdom’ne, ne bucuram sa vedem ca echipa noastra este bine vazuta de catre toti microbistii in general…….ne simtim onorati sa primim in galerie pe toti microbistii indiferent de gruparea preferata.
poate in acest fel VOM CRESTE !!!!October 25, 2005 at 10:13 am #64843cameliu
MemberIn Ghencea peste 3 etape jucam fara spectatori!
October 26, 2005 at 7:08 am #64844dragos
Member@cameliu wrote:
In Ghencea peste 3 etape jucam fara spectatori!
Sambata in direct pe TVR1, de la ora 20.00 ………sper sa putem lua chiar si 1 pct.
November 2, 2005 at 6:06 pm #64845ashone
Membermesaj catre sir97 : am vazut ca ai postat ca vrei golul lui bucur cu bacau in vmv. eu am sportu-bacau din regie anul trecut dar poti sa-l vezi cu real media .daca e asta zi cum facem sa-l trimit catre tine!
November 2, 2005 at 6:25 pm #6484607Ex
KeymasterAshule, daca ai poze, inregistrari ale meciurilor, sau ma rog, orice altceva si poti sa le trimiti cel mai bine e sa le trimiti pe adresa mea yahoo: ssb1916@yahoo.com
Daca inregistrarile meciurilor sunt prea mari pentru a incape intr-un mesaj e-mail adauga-ma pe Yahoo Messenger si ne putem da intalnire intr-o seara cat sa poti sa-mi trimiti fisierele.
Eu sunt in delegatie la Belfast pana pe 15 decembrie. Nu stiu care este diferenta de ora intre Anglia si Romania, dar daca aflu iti spun.
November 2, 2005 at 7:36 pm #64847ashone
Member@97SiR wrote:
Ashule, daca ai poze, inregistrari ale meciurilor, sau ma rog, orice altceva si poti sa le trimiti cel mai bine e sa le trimiti pe adresa mea yahoo: ssb1916@yahoo.com
Daca inregistrarile meciurilor sunt prea mari pentru a incape intr-un mesaj e-mail adauga-ma pe Yahoo Messenger si ne putem da intalnire intr-o seara cat sa poti sa-mi trimiti fisierele.
Eu sunt in delegatie la Belfast pana pe 15 decembrie. Nu stiu care este diferenta de ora intre Anglia si Romania, dar daca aflu iti spun.
diferenta de ora e cit e diferenta dintre guiness si ursus de exmplu 😈 😈 😈 .te-am notat
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.