Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 255 total)
  • Author

Asteptam dar pana cand?

cameliu
    Member

Ramine Sile iar cu buza umflata?

Gigel Bucur ar putea pleca la Steaua
    Gigel Bucur, golgetetul Diviziei A cu cinci goluri din cinci partide, va deveni liber de contract din iarna, daca patronul Sportului, Vasile Siman, nu ii prelungeste angajamentul. Bucur a cerut un salariu de patru ori mai mare, de la 9.000 la 35.000 de dolari, bani pe care Siman nu este dispus sa ii ofere. Astfel, Bucur poate deveni jucator liber la finalul turului, iar prima echipa interesata de el este Steaua, care il urmareste de la inceputul sezonului.

Radu Dobrin
    Member

sint convins ca da…siman nu are de unde sa ii dea atit de mult…macar sa ne lase cu ceva puncte…ca din primavara e jale…

ion
    Member

Nimic de adaugat …Sa ne traiasca cirmaciul!Totusi va intreb:CUM DE SE NASC ASEMENEA OAMENI?
    Buna mai era o asociatie acum …Macar il faceam de cacao in presa…

razvanR
    Member

credeti ca aceasta stire este adevarata?

eu nu cred ca ar putea sa stie toate aceste amanunte.

Tavi
    Member

eu sper ca Gigel a invatat ceva din experienta Paduret!

cameliu
    Member

Bucur, următorul pe listă

Patronul Sportului, Vasile Şiman, s-a întîlnit zilele trecute cu Gigel Bucur pentru a-l convinge să rămînă la alb-negri pentru încă un an. Atacantul “studenţilor” nu a respins ideea din start, însă a cerut 30.000 de dolari pe sezon, cu 10.000 mai mult decît primeşte acum. Şiman nu i-a îndeplinit condiţia, fiind dispus să-i dea drumul atacantului: “Dacă primeşte o ofertă, poate să plece”.
    Cum Gigel Bucur nu va costa nici un leu din iarnă, steliştii se gîndesc tot mai serios să-şi asigure serviciile vîrfului de 24 de ani. Acesta a fost urmărit de oficialii roş-albaştrilor în toate meciurile din campionat şi l-au plasat pe atacant pe lista viitoarelor achiziţii. Singurul impediment în calea transferului l-ar reprezenta principiul lui Gigi Becali, conform căruia nici un fotbalist scund nu va mai fi adus în Ghencea, “studentul” avînd o înălţime de 1,71 m. Totuşi patronul stelist a recunoscut că ar putea face o excepţie de la această regulă: “Şi Florentin Dumitru este un jucător de talie mică. Echipa nu se poate face însă fără el. Dacă un jucător este scund, dar are o valoare foarte mare, el ar putea ajunge în Ghencea”.

“Spionat” de Argăseală

La ultimul meci susţinut de Sportul Studenţesc acasă, cu Farul Constanţa, jocul lui Gigel Bucur a fost urmărit îndeaproape de Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Stelei. În acea partidă, atacantul a scos un penalty pe care l-a şi transformat, fiind cel mai bun om de pe teren. Argăseală a apreciat evoluţia lui Bucur şi s-a interesat de situaţia sa contractuală.

Blocat de Şiman

Gigel Bucur a debutat în prima echipă a Sportului acum şase ani, fiind unul dintre cei mai constanţi fotbalişti ai echipei din Regie. Pînă acum, atacantul a înscris 55 de goluri, 14 în Divizia A şi 41 în Divizia B. Deşi s-a aflat mai tot timpul în atenţia celor trei mari echipe din Bucureşti, Bucur a rămas în Regie, întrucît patronul Vasile Şiman a cerut pe jucător un preţ destul de piperat, 500.000 de euro. Dacă vîrful pleacă în iarnă, Şiman nu va mai primi decît grila de formare a jucătorului.

lucian.balauca@prosport.ro
    marius.pantaie@prosport.ro

wex
    Member

Probabil ca nu exista bani pentru marirea salariilor, dar am si eu o intrebare: De ce la meciurie de acasa nu exista nici o reclama pe marginea terenului?

ion
    Member

Eu zic ca GiGi Gol merita sa plece …In general sint impotriva oricaror plecari din lot ,dar Gigi chiar merita un loc sub soare mai bun…El ne-a promovat,el ne da goluri in A acum ,chiar ii urez mult noroc pe oriunde se va duce.Este straniu ca un jucator totusi valoros ca el chiar nu este vazut de nici un impresar pentru a-l promova in Europa.Chiar nu avea loc deloc?

Tavi
    Member

Imi explicati si mie de ce trebuie sa devina amator daca pleaca la grila?

dragos
    Member

GIgel merita mult, insa AR TREBUI SA si PRIMEASCA CAT CERE pentru a juca in continuare aici, iar siman daca si-ar vinde o roata (chiar si cea de rezerva de la CLK) tot ar putea sa-i dea marirea de salariu lu’ gigi……
    deh, PATRONI DE CARTON!!!!!!!!

ion
    Member

@Tavi wrote:

Habar n-am Dar un lucru e cert Gigi trebuie sa plece oricum Are 24 de ani ,o accidentare serioasa la activ,si-a facut cu virf si indesat datoria fata de club deci merita sa se realizeze pe plan sportiv si material …
    Ultima fraza era pentru Siman ,poate o va citi si va intelege sa-si dea cu canciogul lu Erbasu in deget si sa se trezeasca la realitate.

cameliu
    Member

@Tavi wrote:

Raspund tot cu o intrebare: De ce a trebuit sa devina Paduret amator, cind trebuia sa plece la grila?
    Rapuns: jiji e jmeker de jmeker

Tavi
    Member

cat ia clubul pe Gigel la grila?

ion
    Member

@Tavi wrote:

cat ia clubul pe Gigel la grila?

Te-am prins !!! Vrei sa-l cumperi si sa-l faci cadou lu’ Siman !!!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 255 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.