Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 255 total)
  • Author
    Tavi
    Member

Iata un om care scrie fara a cauta senzationalul ieftin, care surprinde imaginea unei stari de spirit si nu a unei situatii de moment. Felicitari.

lucian
    Member

Asta sunt… niste boemi ai balonului rotund care ne provoaca noua, suporterilor, stari contradictorii! Nu stii cand sa te bucuri, cand sa te iei cu mainile de cap sau cand sa nu-i mai suporti!
    De regula boemii sunt niste genii ascunse… cred ca si ai nostri jucatori au o samanta de geniu in ei, din moment ce isi permit sa se joace, sa rateze si sa se exprime imediat dupa meci asa cum li se pune pe chelie (i-ati vazut pe Rusu sau Siman la minutul 91?)
    De-aia ii iubim noi, si cel mai important, de-aia nu-i injuram cum vad ca se intampla pe la alte cluburi!

Tineti-o tot asa baieti, omorati-ne cu zile! Dar sa fiti altfel decat ceilalti! Si sa mai si castigati din cand in cand, tot pentru noi! Pentru ca noi vom fi alaturi de voi, pentru ca ne-am angajat pe drumul asta fara intorcere!

Haide Sportul!

dragos
    Member

FELICITARI Nene!!!!!

asa este, mirajul Regiei este bine stiu de mult timp; chiar si atunci cand echipa juca in cupele europene, insa doar ACTORII S-AU SCHIMBAT !!!!

aceasta este starea de fapt, este o stare de spirit; este AERUL, pe care il respira toti cei care IUBESC ACEASTA ECHIPA!!!!!
    si asa va ramane MEREU!!!!

PE ACESTI NEBUNI FRUMOSI – Ii IUBIM !!! NOUA NE PASA !!!!
    si chiar daca, ne scot fire albe de par, NU RENUNTAM – noi am ales, nu
    ne-a obligat nimeni !!!!

chiar aseara la emisiunea “fotbal-cafe” de pe national tv, care i-a avut invitati pe bursucul si sorin cartu (sorinaccio), acesta din urma spunea, ca intotdeauna A APRECIAT ECHIPA SPORTULUI si ca i-ar fi placut sa lucreze cu ei, pt. ca lui ii plac jucatorii tineri, iar atunci cand a antrenat craiova, mereu a avut in atentie jucatorii sportului pentru a-i transfera……
    iar danezul se plangea ca ei rateaza mult, iar cartu i-a spus ca acest lucru
    este de la sine inteles, avand in vedere varsta lor si concentrarea in unele momente……

SPORTUL FOREVER!!!!!!

dragos
    Member

un vers din noua melodie a celor de la Hi-q se potriveste cu starea de spirit a echipei si a suporterilor, implicit:
    “gasca mea nu ma vrea asa deloc …… linistit” – (forma muzicala initiala este “linistita”, insa trebuia adaptat, nu???)

Tavi
    Member

nu ca n-ar fi si un sambure de adevar :(

un articol de citit dar nu de pus asa de mult la suflet!!

Scandal pe burta goală
    Problema restanţelor financiare a iscat o dispută în toată regula între preşedintele şi antrenorul “studenţilor”. La finalul meciului de la Bacău, Dan Petrescu era mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, chiar dacă aceştia au scăpat printre degete victoria. “Bursucul” crede că evoluţia “studenţilor” este demnă de laude, cu atît mai mult cu cît fotbaliştii Sportului joacă “pe ochi frumoşi”. “Îi felicit din toată inima pe jucătorii mei pentru felul în care s-au comportat, mai ales că de trei luni şi jumătate nu au luat nici un leu. Banii sînt o problemă la acest club”, a spus tehnicianul Sportului, lansînd un atac la adresa preşedintelui Vasile Şiman. Răspunsul boss-ului din Regie nu s-a lăsat aşteptat. “Să-i transmiteţi din partea mea lui Dan Petrescu să-şi vadă de antrenoratul lui, că are multă treabă de făcut. Din ce ştiu, el nu e lider sindical să sară în apărarea jucătorilor. Nu e un lucru normal să fie întîrzieri, iar eu sînt primul care regretă acest lucru, însă asta e doar problema mea”, a ripostat Şiman.

Tactica “Bursucului”, criticată de şeful clubului
    Dacă Dan Petrescu a apreciat evoluţia “studenţilor”, preşedintele Vasile Şiman nu a fost deloc încîntat de prestaţia echipei sale. “Nu mi-a plăcut nici jocul, nici rezultatul. În repriza a doua, Bacăul a dominat pentru că i-am lăsat să atace. În momentul cînd te retragi şi laşi adversarul să te domine apar ocazii întîmplătoare, iar la una dintre ele noi am fost egalaţi”, a spus Şiman, criticînd astfel tactica lui Dan Petrescu. Preşedintele Sportului consideră că ghinionul nu mai poate fi invocat: “Şi în acest meci am ratat mai multe oportunităţi, însă portarul moldovenilor a fost la înălţime”.

Comentariu
    Vaccin Profotbal
    Înaintea sosirii în urbea Bacăului, jucătorii Sportului Studenţesc au fost vaccinaţi de medicul echipei. Poate şi pentru că Dan Petrescu s-a temut mult de acest meci. Nu datorită superiorităţii Bacăului. Lui Dan i-a fost frică de meciul care urmează, oricare ar fi fost acesta. Pentru că venea după victoria de răsunet a “studenţilor“ împotriva liderului la zi, FC Naţional. Şi marea problemă a lui Dan de cînd antrenează este mentalitatea păguboasă a fotbaliştilor români. Dar se pare că vaccinul a avut un efect benefic, acela de a le insufla jucătorilor dorinţa de victorie, de a le alunga aerul de inferioritate specific oaspeţilor. “Studenţii” au jucat fotbal, în adevăratul sens al cuvîntului, acela pe care îl practică de la începutul campionatului. Numai pe patronul Şiman l-a lăsat indiferent: “Ce vreţi? E doar fotbal. Un joc, nimic mai mult”. Ce contează prima de egal în deplasare adăugată la banii neachitaţi de trei luni jucătorilor? De data aceasta au fost “programaţi”. În urmă cu două sezoane nu au avut parte de acest “privilegiu” şi au pierdut cu 0-3 în faţa Bacăului, fără ca măcar să atingă mingea. Au avut şansa revanşei, dar au ratat-o la mustaţă. Ceea ce contează este că, în ciuda fotbalului spectaculos, Sportul se clatină în clasament şi, cum nici un vaccin nu-ţi dă imunitate pe viaţă, prăbuşirea poate surveni în orice moment.

Giani
    Member

Aceeasi problema este abordata si in “Ziarul” de azi (27.10), un cotidian cu 2 pagini de sport (format mic) si care costa doar 2.000 de lei. Daca marile cotidiane sportive ridica suspiciuni asupra lipsei de subiecte sau a vreunor interese ascunse din partea conducatorilor altor cluburi, dornice sa ia jucatori valorosi pe nimic, ce mai putem spune deaceasta publicatie de buzunar, care prin propria politica editoriala trebuie sa sorteze cu mare strictete orice subiect?

Articolul este o sinteza concisa a materialelor publicate ziua anterioara si suna cam asa:

FOTBAL PE STOMACUL GOL

Echipa din regie se confrunta cu reale probleme materialer. Jucatorii sunt amanati cu salariile de patru luni, iar situatia a ajuns sa il deranjeze si pe tehnicianul Dan Petrescu, care s-a certat cu patronul Vasile Siman.

Am reprodus numai titlul si rezumatul. Din articol reiese ca situatia creata de neplata salariilor, care a condus la ideea unei forme extreme de protest: neprezentarea la meci, a scindat lotul in doua tabere: “unii care vroiau sa joace contra gruparii moldovene, altii care nu vroiau”. Si cu asta am incheiat, dar nu inainte de a-mi pune retoric o intrebare jenanta: Cat o mai dura nesimtirea cu care bolsevicul asta trateaza jucatorii si antrenorii ca pe niste sclavi de pe plantatiile de bumbac?

07Ex
    Keymaster

Eu ce nu pot intelege este urmatorul lucru:

Cand echipa merge prost nu se plange nimeni de bani dar nici performanta nu exista. Ba retrogradam, ba mai vindem din jucatori, ba nu stiu ce se mai intampla, etc. dar de avut rezultate si de sperat ca POATE ODATA SI ODATA vom putea si noi sa castigam o cupa sau un campionat nici nu se pune problema.

Cum insa incepe echipa sa joace cum apar conflictele dintre Siman si jucatori … si iarasi nu se face performanta. Eternul balci continua. Nu pot sa inteleg cum de nu putem sa ne concentram MACAR pentru un sezon si sa incercam macar sa tragem la titlu sau la o cupa odata fara a motiva totdeauna ca ba nu sunt bani, ba jucatorii n-au experienta, ba n-avem conditii, ba nu mai stiu ce.

dragos
    Member

presa a cautat si va cauta MEREU subiecte FIERBINTI din ograda Regiei, mai ales atunci cand sesizeaza O RUPTURA INTRE ECHIPA+ANTRENOR si SILE NEBUNU’…………..si asta se intampla pt. ca, clubul nu are un conducator care sa iasa in fata si sa se ia la “tranta” cu presa; sa dezminta totul si sa spuna presei ca INVENTEAZA si toate platile sunt la zi, iar gazetarii sunt nebuni……sile sta la cutie, arunca 2-3 declaratii si incepe RAZBOIUL…….noi n-avem purtator de cuvant (si chiar daca am avea, cine sa-i iasa din cuvant lu’ sile???), n-avem director de marketing, iar singurul care face declaratii si se ocupa si de imaginea clubului este antrenorul – DANEZUL IMPREUNA CU ECHIPA ………in rest o apa si-un pamant……

Ultras
    Member

Adica, tot Omniasig. Urmeaza sa se semneze contractul (sper ca nu este vorba iar de ceva gen masini…), insa de la meciul cu Brasovul pe tricouri va fi inscriptionat numele sponsorului…

cameliu
    Member

Iar n-am tricoul regulamentar…
    Ar trebui sa cam primesc tricoul, si tai Omniasig de pe cele vechi si-l lipesc pe ala nou… 😆

dragos
    Member

bine ca avem sponsor, da’ bani de salarii pentru copii tot nu vor fi…..

ion
    Member

Atit in Prosport cit si in Gazeta sint azi articole tari dedicate situatiei de la Sportu .Cuvinte ca “plantatia lui Siman” ,”nutritie cu zacusca”,”sclavi”,”Siman top secret” le puteti gasi in aceste articole…

Nu stiu daca aceste articole sunt in folosul Sportului Studentesc. Chiar daca Siman este atacat, nu cred ca aceste articole au vreun impact asupra lui. Impactul se va duce asupra jucatorilor, car vor fi din ce in ce mai nemultumiti.

Sper ca nu se intample asa. Sa se repede istorai de anul trecut. Jucatorii au o singura sansa. Sa joace cat mai bine, poate prindem un Intertoto, UEFA…. si atunci isi pot gasi contacte bune afara. Macar pt asa merita sa joci. Daca se transfera in tara, nu cred ca este in folosul lor (vezi vechile transferuri).

Eu raman sa sper ca Siman va pleca, daca nu are bani.

@ion wrote:

Atit in Prosport cit si in Gazeta sint azi articole tari dedicate situatiei de la Sportu .Cuvinte ca “plantatia lui Siman” ,”nutritie cu zacusca”,”sclavi”,”Siman top secret” le puteti gasi in aceste articole…

dragos
    Member

bursucul a fost prezent in emisiunea “min.91” de pe tvr1 si intrebat de moderator (vlad enachescu) despre situatia financiara precara de la club,
    danezul a “dat-o la pace” in sensul ca a admis ca sunt restante financiare pe 3-4 luni, insa la sportul, intotdeauna s-au platit banii chiar cu intarziere;
    iar despre situatia, ca siman, dupa meci nici nu intra in vestiar sa felicite (sau sa-i critice) pe jucatori, danezul a spus ca poate este mai bine asa….
    oare????

SPORTUL FOREVER !!!

Tavi
    Member

“Trebuie să se rezolve problema financiară pentru că aşa nu se mai poate”, este declaraţia pe care Dan Petrescu o acordă de cîte ori se referă la situaţia unei echipe – paradox a fotbalului românesc. De trei luni, Sportul este formaţia care dă fiori oricui din Divizia A. A bătut liderul FC Naţional, s-a distrat cu Steaua, a fiert-o pe Dinamo şi a produs declaraţii halucinante de genul celei oferite de antrenorul Braşovului, Gabi Stan: “Sportul joacă cel mai bun fotbal din ţară!”

Dacă peste tot în lume munca, şi, mai ales, performanţa sînt bine plătite, pe “plantaţia” lui Vasile Şiman, lucrurile sînt departe de aşa ceva. Conform unor surse din interiorul clubului din Regie, un fost internaţional de tineret, jucător de bază al Sportului, se hrăneşte de 3 săptămîni doar cu zacuscă oferită de o bunică gospodină ce îşi susţine nepotul fotbalist. Într-un moment în care fotbalul foloseşte pentru sporirea performanţei cele mai noi informaţii legate de nutriţie, Bălan şi compania au ajuns să fie preocupaţi de preţurile pe care legumele de borcan le-au atins în această toamnă.

Jucătorii nu şi-au luat banii
    Antrenorul Dan Petrescu a mărturisit că jucătorii nu şi-au luat nici acum banii restanţi. “Problemele financiare nu s-au rezolvat încă. Vom mai vorbi săptămîna aceasta”, a declarat tehnicianul “studenţilor”. Petrescu a spus că patronul Vasile Şiman nu obişnuieşte să-i viziteze la vestiare după meci, nici în caz de victorie, nici în caz de eşec, negînd astfel un conflict între patron şi jucători. / Anamaria Neagu

“Ne-am dori să luăm campionatul, deocamdată trebuie însă să ne concentrăm pe un parcurs cît mai lung în cupă”
    Dan Petrescu, antrenor Sportul Studenţesc

Dan Petrescu la “Fanatik”
    O nouă ediţie “Fanatik Show” cu distribuţie de calibru, pe TV Sport, de la ora 21. Realizatorul Horia Ivanovici şi colaboratorul permanent, Cristian Geambaşu, editorialistul Gazetei, îi au invitaţi în studio pe antrenorul dinamovist Ioan Andone, pe Daniel Opriţa, atacantul cel mai în formă al Stelei, şi Dan Petrescu, tehnicianul celei mai frumoase echipe din prima divizie, Sportul. Lor li se va alătura profesorul Ioan Drăgan, preşedintele Comisiei Naţionale antidoping. Cazul Mutu, şansele naţionalei şi lupta pentru supremaţie în campionat vor fi principalele puncte de discuţie ale unei emisiuni din care nu vor lipsi surprizele.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 255 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.